Camere web

Oferta Variata De Camere Web la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 40 produse.

Se afiseaza 1-40 din 40 produs(e)
CreativeLive! Cam Sync V3, cameră web CreativeLive! Cam Sync V3, cameră web

CreativeLive! Cam Sync V3, cameră web

The Creative Live! Cam Sync V3 este gata instantaneu și veți avea cel mai bun comportament în claritate full HD în cel mai scurt timp! The Creative Live! Cam Sync V3 este o cameră web QHD 2K plug-and-play care oferă imagini remarcabil de detaliate și netede. Cu zoom digital 4x, puteți alege dintr-o varietate de intervale de zoom care se potrivesc cel mai bine nevoilor și mediului. Astfel, puteți afișa o mare parte din fundal alegând un interval optim de zoom care se potrivește unui grup de 4 persoane. Sau pur și simplu surprinde-te cu o vedere perfect încadrată din cap la umăr pentru conversații unu-la-unu. Echipată cu două microfoane omnidirecționale, această cameră web este ideală pentru toate configurațiile, fie că este vorba despre o conferință web, un interviu online sau doar pentru a ajunge din urmă cu cei dragi. Conform UVC înseamnă că Creative Live! Cam Sync V3 nu necesită instalarea de drivere suplimentare și este compatibil cu toate laptopurile și computerele care rulează pe platformele Windows și MacOS. Camera web este compatibilă cu cele mai populare aplicații de videoconferință, astfel încât să vă puteți alătura cu ușurință la orice întâlnire, chiar și la cele scurte. Alți participanți vor fi impresionați când îl veți vedea în rezoluție 2K QHD cu 2560x1440 pixeli la 30 fps. chiar și pe termen scurt. Alți participanți vor fi impresionați când îl veți vedea în rezoluție 2K QHD cu 2560x1440 pixeli la 30 fps. chiar și pe termen scurt. Alți participanți vor fi impresionați când îl veți vedea în rezoluție 2K QHD cu 2560x1440 pixeli la 30 fps.

264,00 lei Pret
Razer Kiyo X, cameră web (negru) Razer Kiyo X, cameră web (negru)

Razer Kiyo X, cameră web (negru)

Cu Razer Kiyo X experimentați streaming fără compromisuri. Razer Kiyo Pro este o cameră web USB cu un senzor puternic pentru fidelitate maximă în 1080p 30 fps și opțional cu o rată de reîmprospătare și mai mare de 60 fps la 720p pentru videoclipuri ultra-netede. Datorită focalizării automate, veți fi mereu focalizat, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji dacă vă deplasați, schimbați poziția sau îndreptați ceva în cameră. De asemenea, puteți comuta cu ușurință între focalizarea automată și manuală, puteți selecta diferite emisiuni sau puteți crea propriile profiluri, inclusiv luminozitate, contrast, saturație și balans de alb - toate prin intermediul Razer Synapse 3. Clipul robust se așează în siguranță pe monitor și poate fi reglat la unghi perfect de înclinare în sus și în jos, dar îl puteți și elimina,

423,00 lei Pret
DICOTA Webcam PRO Plus 4K (negru) DICOTA Webcam PRO Plus 4K (negru)

DICOTA Webcam PRO Plus 4K (negru)

Datorită rezoluției 4K, DICOTA Webcam PRO Plus 4K oferă o calitate a imaginii și a videoclipurilor extrem de clare, cu fidelitate reală a culorilor. Balanța de alb automată și funcția de focalizare automată asigură că camera web creează înregistrări video de înaltă calitate, în ciuda condițiilor de iluminare slabă. Microfonul digital dual integrat asigură că conversațiile sună întotdeauna natural și ușor de înțeles. Camera poate fi amplasată oriunde i se potrivește cel mai bine - pe ecran, pe un notebook, pe un trepied sau pe masă. Clipul practic pentru atașare permite o instalare simplă într-un timp foarte scurt. Nu este necesară instalarea unui software suplimentar sau a altor drivere, deoarece camera web funcționează cu Plug & Play. Cablul USB integrat (1, 5 m) al camerei poate fi pur și simplu conectat la notebook sau la computer, iar camera web este gata de funcționare în doar câteva secunde. Camera web are o compatibilitate largă cu software-ul și este compatibilă cu toate programele populare de chat video. De asemenea, este compatibil cu Mac, Windows și alte dispozitive compatibile cu USB-C.

275,00 lei Pret