Filre (21 products)

Pret

135,00 lei - 1.065,00 lei

Epilatoare

Oferta Variata De Epilatoare la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 21 produse.

Se afiseaza 1-21 din 21 produs(e)
Beurer ipl 5800 pure skin pro black, pentru îndepărtarea părului (negru) Beurer ipl 5800 pure skin pro black, pentru îndepărtarea părului (negru)

Beurer ipl 5800 pure skin pro black, pentru îndepărtarea părului (negru)

Dispozitivul de îndepărtare a părului Beurer IPL Pure Skin Pro Black, proiectat ușor, îndepărtează părul cu ajutorul unui cartuş de lumină de 3,1 cm² cu 600.000 de impulsuri de lumină. Un tratament pentru întregul corp durează aproximativ 20 de minute și durează câteva luni. După 3 - 4 aplicări, părul poate fi redus cu până la 50%. Datorită IPL (Intensed Pulsed Light) integrată, foliculii de păr de sub piele sunt dezactivați și este împiedicată creșterea părului. Puteți folosi Beurer IPL Pure Skin Pro fără a-l scoate deoarece are o funcție de „flash automat”. Pentru a proteja pielea, dispozitivul are și un filtru UV integrat. Dispozitivul poate fi utilizat pe mai multe părți ale corpului (față, brațe, picioare, axile și zona bikinilor).

678,00 lei Pret
Braun silk-épil 9 9-725 deluxe beauty set, epilator Braun silk-épil 9 9-725 deluxe beauty set, epilator

Braun silk-épil 9 9-725 deluxe beauty set, epilator

Setul de frumusețe Deluxe Silk-épil 9 9-725 de la Braun constă dintr-un epilator Silk-épil 9 și un accesoriu facial de precizie. Braun Silk-épil 9 cu cap larg, pivotant, se adaptează fără efort contururilor. Acesta este modul în care puteți obține cu ușurință o piele netedă timp de săptămâni. Tehnologia Micro-Grip și capul cu 40% mai lat îndepărtează chiar și cele mai scurte fire de păr (0,5 mm) - pentru o epilare deosebit de eficientă. Tehnologia SensoSmart susține controlul presiunii și aplică exact presiunea potrivită. Epilatorul este 100% rezistent la apa si poate fi folosit la baie sau la dus fara probleme, ceea ce reduce semnificativ senzatia de durere. Accesoriul pentru aparatul de ras și aparatul de tuns transformă Braun Silk-épil 9 într-un aparat de bărbierit/mașină de tuns complet. Excelent pentru îndepărtarea părului chiar și în zonele cele mai sensibile, fără roșeață și iritație.

553,00 lei Pret