Sisteme Alarma

Oferta Variata De Sisteme Alarma la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 65 produse.

Se afiseaza 1-48 din 65 produs(e)
Detector de mișcare homematic ip smart home cu senzor crepuscular (hmip-smi) Detector de mișcare homematic ip smart home cu senzor crepuscular (hmip-smi)

Detector de mișcare homematic ip smart home cu senzor crepuscular (hmip-smi)

Detectorul de mișcare HomematicIP cu senzor de crepuscul detectează în mod fiabil mișcările și luminozitatea ambientală folosind un senzor de crepuscul integrat. Carcasa compactă este ideală pentru utilizare în interior. În legătură cu aplicația Homematic IP, senzorul este potrivit și pentru funcții de alarmă. Detectorul de mișcare cu senzor crepuscular are o rază optimă de detecție cu o rază de acțiune de până la 12 metri și un unghi de detectare de aprox. 105°. Detectorul de miscare cu senzor crepuscular poate fi montat flexibil pe pereti, tavane, in colturi sau in suportul din dotare. O avertizare prin aplicația Homematic IP în cazul dezasamblarii sau manipulării printr-un contact de sabotaj integrat oferă securitate suplimentară.

271,00 lei Pret
Senzor meteo smart home - de bază (hmip-swo-b), stație meteo Senzor meteo smart home - de bază (hmip-swo-b), stație meteo

Senzor meteo smart home - de bază (hmip-swo-b), stație meteo

Senzorul de vreme Homematic IP – de bază face parte din sistemul de casă inteligentă Homematic IP și înregistrează în mod fiabil și precis temperatura exterioară, umiditatea, viteza vântului, luminozitatea și durata soarelui. Afișarea și evaluarea datelor meteo se realizează convenabil prin aplicația gratuită Homematic IP. În plus, datele meteo pot fi folosite și pentru a declanșa acțiuni. De exemplu, rulourile pot fi ridicate în cazul vântului puternic sau o copertina poate fi extinsă automat când soarele strălucește.

650,00 lei Pret
Set de pornire homematic ip smart home dispozitiv de alarmă de fum (hmip-sk4), detector de fum Set de pornire homematic ip smart home dispozitiv de alarmă de fum (hmip-sk4), detector de fum

Set de pornire homematic ip smart home dispozitiv de alarmă de fum (hmip-sk4), detector de fum

Setul de pornire pentru dispozitive de alarmă de fum de la Homematic este un set de pornire pentru detectarea fiabilă a dezvoltării gazelor de fum periculoase și vine cu trei dispozitive de alarmă de fum fără fir de calitate IP Homematic și securitate AES-128. Alarma este declanșată prin sirena puternică integrată și prin intermediul smartphone-ului prin aplicația Homematic IP. Alarma este trimisă direct între cele până la 40 de dispozitive de alarmă de fum Homematic IP conectate în rețea - comunicarea este, prin urmare, deosebit de lipsită de interferențe în toată casa, chiar dacă sistemul electric este deja afectat de un incendiu. Dispozitivele optice de alarmă de fum cu lumină împrăștiată cu eticheta Q îndeplinesc nivelul de calitate deosebit de ridicat în conformitate cu standardul vfdb 14-01 în plus față de standardul de bază EN 14604 (certificat de centrul de testare KRIWAN).

1.083,00 lei Pret
Conectați wifi alarme de fum și căldură, detectoare de fum Conectați wifi alarme de fum și căldură, detectoare de fum

Conectați wifi alarme de fum și căldură, detectoare de fum

Dispozitivul de alarmă pentru fum și căldură brennenstuhl®Connect WiFi WRHM01 dă avertizare timpurie de incendiu. Combinația dintre detectarea fumului și senzorul de căldură detectează un incendiu în mod fiabil și rapid. Cu aplicația brennenstuhl Connect, ești informat imediat și oriunde prin notificări push pe smartphone-ul tău. Dacă sunteți în oraș sau călătoriți, puteți lăsa rapid prietenii sau vecinii să verifice lucrurile. Alarma de fum WiFi și detectorul de căldură pot fi instalate ușor și discret pe cei patru pereți datorită materialului de montare. In plus, detectorul de fum WIFI este compatibil cu routere de orice marca si nu necesita un hub suplimentar.

190,00 lei Pret
Buton-shelly button 1(negru) Buton-shelly button 1(negru)

Buton-shelly button 1(negru)

Butonul Shelly este proiectat astfel încât orice dispozitiv sau scenă poate fi activat sau dezactivat manual cu un singur clic. În plus, Butonul Shelly este atât de mic încât poate fi luat oriunde. Butonul Shelly este certificat IPX5, astfel încât umiditatea și ploaia nu reprezintă o problemă. Patru acțiuni pot fi declanșate printr-un buton - butonul Shelly face diferența între apăsarea de 1x, apăsarea de 2x, apăsarea de 3x și apăsarea lungă.

143,00 lei Pret
Detector de gaz shelly gas cng Detector de gaz shelly gas cng

Detector de gaz shelly gas cng

Datorită sensibilității sale ridicate, Shelly Gas detectează imediat o scurgere de gaz și declanșează alarme luminoase și sonore și trimite o notificare la telefon în cazul în care nu ești acasă. Shelly GAS poate fi amplasat cu ușurință oriunde unde există chiar și cea mai mică posibilitate de scurgere de gaz. În combinație cu alte dispozitive Shelly, pot fi create scene în cazul în care este detectat gaz. De exemplu, ferestrele pot fi deschise, ușile deblocate sau luminile aprinse. Shelly GAS acceptă accesorii de priză interschimbabile pentru a fi compatibile cu diferite standarde de priză.

301,00 lei Pret
Detector de gaz shelly gas gpl Detector de gaz shelly gas gpl

Detector de gaz shelly gas gpl

Datorită sensibilității sale ridicate, Shelly Gas detectează imediat o scurgere de gaz și declanșează alarme luminoase și sonore și trimite o notificare la telefon în cazul în care nu ești acasă. Shelly GAS poate fi amplasat cu ușurință oriunde unde există chiar și cea mai mică posibilitate de scurgere de gaz. În combinație cu alte dispozitive Shelly, pot fi create scene în cazul în care este detectat gaz. De exemplu, ferestrele pot fi deschise, ușile deblocate sau luminile aprinse. Shelly GAS acceptă accesorii de priză interschimbabile pentru a fi compatibile cu diferite standarde de priză.

301,00 lei Pret
Dispozitiv de alarmă de fum homematic ip smart home cu q-label (hmip-swsd), detector de fum (alb) Dispozitiv de alarmă de fum homematic ip smart home cu q-label (hmip-swsd), detector de fum (alb)

Dispozitiv de alarmă de fum homematic ip smart home cu q-label (hmip-swsd), detector de fum (alb)

Dispozitivul de alarmă de fum Homematic IP este un dispozitiv optic de alarmă de fum cu lumină împrăștiată cu certificare Q-Label. Nu necesită întreținere datorită unei autonomii de 10 ani a bateriei. Iluminarea de urgență cu LED atunci când este declanșată o alarmă oferă avertizare și securitate suplimentară. Poate fi folosit și ca sirenă, de ex. B. pentru o alarmă de intruziune, poate fi utilizat în soluția de securitate Homematic IP. Protecția extinsă împotriva insectelor prin plasă metalică din jurul camerei de fum face ca RM201 să fie foarte robust. Șuruburile și diblurile furnizate fac instalarea rapidă și ușoară. Un buton mare, ușor de utilizat pentru o funcție de testare și dezactivare a sunetului, precum și o funcție de autotest și monitorizare a bateriei sunt alte caracteristici utile ale dispozitivului Homematic IP de alarmă de fum.

325,00 lei Pret
Shelly motion 2, detector de mișcare (alb) Shelly motion 2, detector de mișcare (alb)

Shelly motion 2, detector de mișcare (alb)

Senzorul Shelly Motion2 se bazează pe soluțiile Silicon Labs Wi-Fi IoT și este echipat cu modem Wi-Fi de cea mai mică putere. Sensibilitatea senzorului a fost îmbunătățită prin adăugarea unui senzor de temperatură pentru a obține cea mai bună experiență de automatizare a locuinței. Shelly Motion2 se potrivește cu orice decor de casă, cu designul său elegant, modern și dimensiunile mici. Suportul flexibil, dar sigur, face posibilă schimbarea poziției senzorului în funcție de preferințele personale. Shelly Motion2 poate fi montat pe perete, dar poate sta și independent și poate fi dus în orice locație. 256 de niveluri de sensibilitate permit reglarea incredibil de precisă a distanței și mișcării la care răspunde senzorul.

249,00 lei Pret
Senzor homematic ip co2, 230 v (hmip-scth230), detector (alb) Senzor homematic ip co2, 230 v (hmip-scth230), detector (alb)

Senzor homematic ip co2, 230 v (hmip-scth230), detector (alb)

Senzorul de CO2 de înaltă calitate și fiabil măsoară conținutul de CO2 în ppm. Pe lângă sarcina de CO2, senzorul înregistrează și temperatura și umiditatea din cameră. Valorile măsurate ale aerului din încăpere pot fi întotdeauna vizualizate prin aplicația Homematic IP. Cele cinci LED-uri integrate indică sarcina de CO2 direct pe dispozitiv. Un LED aprins indică o calitate foarte bună a aerului, în timp ce toate cele cinci LED-uri aprinse indică o valoare foarte mare a CO2. În plus, este posibil printr-un prag de comutare liber definibil, de ex. pentru a aprinde automat o lampă pentru a alerta când este atinsă o valoare specificată a CO2. Datorită designului combinabil flexibil, senzorul de CO2 poate fi integrat în seria de comutatoare existente (cu un cadru de 55 mm) de la cei mai comuni producători.

1.083,00 lei Pret
Contact optic pentru ferestre și uși homematic ip (hmip-swdo-2), detector de deschidere (alb) Contact optic pentru ferestre și uși homematic ip (hmip-swdo-2), detector de deschidere (alb)

Contact optic pentru ferestre și uși homematic ip (hmip-swdo-2), detector de deschidere (alb)

Acest senzor compact detectează imediat deschiderea sau închiderea ferestrelor și ușilor printr-o barieră de lumină în infraroșu integrată. Locuința este securizată printr-o monitorizare fiabilă a ferestrelor, în timp ce, în același timp, se economisește energie valoroasă la ventilație prin scăderea automată a temperaturii camerei. În legătură cu termostatele pentru radiatoare Homematic IP (disponibile separat), temperatura camerei este scăzută automat în timpul ventilației. Temperatura redusă poate fi setată chiar și individual. Când fereastra este închisă, temperatura de bine este restabilită automat.

195,00 lei Pret
Contact fereastră/uşă rademacher duofern 9431, detector de deschidere (alb) Contact fereastră/uşă rademacher duofern 9431, detector de deschidere (alb)

Contact fereastră/uşă rademacher duofern 9431, detector de deschidere (alb)

Contactul fereastră/uşă 9431 de la Rademacher este un senzor fără fir care funcţionează cu baterie cu tehnologie de câmp magnetic pentru monitorizarea stării ferestrelor şi uşilor. Detectează dacă ferestrele sau ușile sunt înclinate/deschise sau închise și poate declanșa diverse scene în funcție de aceasta. Când o fereastră sau o ușă este deschisă sau închisă, senzorul trimite un semnal radio către HomePilot. Acest semnal poate fi folosit în HomePilot ca automatizare și astfel declanșează o scenă. Senzorul de fereastră/senzorul de ușă este ușor de atașat folosind benzile adezive incluse în pachetul de livrare și poate fi îndepărtat cu ușurință pentru renovare sau mutare.

342,00 lei Pret
Shelly h&t, detector termic (negru) Shelly h&t, detector termic (negru)

Shelly h&t, detector termic (negru)

Cu senzorul Shelly H&T, umiditatea și temperatura pot fi măsurate și monitorizate. Modificările excesive ale umidității și temperaturii pot fi detectate, astfel încât aerul care este prea uscat sau condițiile favorabile pentru creșterea mucegaiului pot fi identificate și evitate. Senzorul este pur și simplu conectat la router prin WiFi și configurat prin aplicația Shelly Cloud.

134,00 lei Pret
Contact magnetic wireless Dahua ARD323-W2, aparent, reed, 1 intrare, 868 MHz, RF 1200 m Contact magnetic wireless Dahua ARD323-W2, aparent, reed, 1 intrare, 868 MHz, RF 1200 m

Contact magnetic wireless Dahua ARD323-W2, aparent, reed, 1 intrare, 868 MHz, RF 1200 m

ARD323-W2 este un contact magnetic wireless cu montaj aparent pentru sistemul de alarma Dahua, potrivit pentru securizarea usilor si ferestrelor. Acesta dispune de un contact reed, interspatiu de pana in 40 mm, 1 intrare pentru contact uscat, avertizare la baterie scazuta, indicator LED si tamper antisabotaj. Aditional, contactul este capabil de a masura nivelul de temperatura cu acuratete de ±1°C in intervalul -15°C si +65°C.

ARD323-W2 comunica bidirectional pe distante de pana la 1200 m in spatiu deschis, folosind frecventa wireless 868 MHz, cu protectie prin criptare AES128 si salt de frecventa. Carcasa rezistenta, fabricata din material PC + ABS de inalta calitate, permite functionarea la temperaturi cuprinse intre -10°C si +55°C, fiind proiectat pentru aplicatii de interior. Se alimenteaza printr-o baterie CR123A cu autonomie de pana la 5 ani.

174,00 lei Pret
Detector de miscare PIR, cu imunitate la animale ajustabila, compensare automata de temperatura Detector de miscare PIR, cu imunitate la animale ajustabila, compensare automata de temperatura

Detector de miscare PIR, cu imunitate la animale ajustabila, compensare automata de temperatura

> Funcția de imunitate a animalelor de companie.
> Compensare automată a temperaturii.
> Ajustare a sensibilității pe 3 niveluri.
> Alarma baterie descărcată.
> Anti-manipulare.
> Măsurarea temperaturii.
> Funcția de salt de frecvență și tehnologia de comunicare bidirecțională asigură stabilitatea comunicării.
> Actualizare în cloud și recuperare automată din eșecul actualizării.

240,00 lei Pret