Sisteme Alarma

Oferta Variata De Sisteme Alarma la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 73 produse.

Se afiseaza 1-48 din 73 produs(e)
Detector de mișcare homematic ip smart home cu senzor crepuscular (hmip-smi) Detector de mișcare homematic ip smart home cu senzor crepuscular (hmip-smi)

Detector de mișcare homematic ip smart home cu senzor crepuscular (hmip-smi)

Detectorul de mișcare HomematicIP cu senzor de crepuscul detectează în mod fiabil mișcările și luminozitatea ambientală folosind un senzor de crepuscul integrat. Carcasa compactă este ideală pentru utilizare în interior. În legătură cu aplicația Homematic IP, senzorul este potrivit și pentru funcții de alarmă. Detectorul de mișcare cu senzor crepuscular are o rază optimă de detecție cu o rază de acțiune de până la 12 metri și un unghi de detectare de aprox. 105°. Detectorul de miscare cu senzor crepuscular poate fi montat flexibil pe pereti, tavane, in colturi sau in suportul din dotare. O avertizare prin aplicația Homematic IP în cazul dezasamblarii sau manipulării printr-un contact de sabotaj integrat oferă securitate suplimentară.

268,00 lei Pret
Senzor meteo smart home - de bază (hmip-swo-b), stație meteo Senzor meteo smart home - de bază (hmip-swo-b), stație meteo

Senzor meteo smart home - de bază (hmip-swo-b), stație meteo

Senzorul de vreme Homematic IP – de bază face parte din sistemul de casă inteligentă Homematic IP și înregistrează în mod fiabil și precis temperatura exterioară, umiditatea, viteza vântului, luminozitatea și durata soarelui. Afișarea și evaluarea datelor meteo se realizează convenabil prin aplicația gratuită Homematic IP. În plus, datele meteo pot fi folosite și pentru a declanșa acțiuni. De exemplu, rulourile pot fi ridicate în cazul vântului puternic sau o copertina poate fi extinsă automat când soarele strălucește.

597,00 lei Pret
Set de pornire homematic ip smart home dispozitiv de alarmă de fum (hmip-sk4), detector de fum Set de pornire homematic ip smart home dispozitiv de alarmă de fum (hmip-sk4), detector de fum

Set de pornire homematic ip smart home dispozitiv de alarmă de fum (hmip-sk4), detector de fum

Setul de pornire pentru dispozitive de alarmă de fum de la Homematic este un set de pornire pentru detectarea fiabilă a dezvoltării gazelor de fum periculoase și vine cu trei dispozitive de alarmă de fum fără fir de calitate IP Homematic și securitate AES-128. Alarma este declanșată prin sirena puternică integrată și prin intermediul smartphone-ului prin aplicația Homematic IP. Alarma este trimisă direct între cele până la 40 de dispozitive de alarmă de fum Homematic IP conectate în rețea - comunicarea este, prin urmare, deosebit de lipsită de interferențe în toată casa, chiar dacă sistemul electric este deja afectat de un incendiu. Dispozitivele optice de alarmă de fum cu lumină împrăștiată cu eticheta Q îndeplinesc nivelul de calitate deosebit de ridicat în conformitate cu standardul vfdb 14-01 în plus față de standardul de bază EN 14604 (certificat de centrul de testare KRIWAN).

1.047,00 lei Pret
Buton-shelly button 1(negru) Buton-shelly button 1(negru)

Buton-shelly button 1(negru)

Butonul Shelly este proiectat astfel încât orice dispozitiv sau scenă poate fi activat sau dezactivat manual cu un singur clic. În plus, Butonul Shelly este atât de mic încât poate fi luat oriunde. Butonul Shelly este certificat IPX5, astfel încât umiditatea și ploaia nu reprezintă o problemă. Patru acțiuni pot fi declanșate printr-un buton - butonul Shelly face diferența între apăsarea de 1x, apăsarea de 2x, apăsarea de 3x și apăsarea lungă.

149,00 lei Pret
Detector de gaz shelly gas cng Detector de gaz shelly gas cng

Detector de gaz shelly gas cng

Datorită sensibilității sale ridicate, Shelly Gas detectează imediat o scurgere de gaz și declanșează alarme luminoase și sonore și trimite o notificare la telefon în cazul în care nu ești acasă. Shelly GAS poate fi amplasat cu ușurință oriunde unde există chiar și cea mai mică posibilitate de scurgere de gaz. În combinație cu alte dispozitive Shelly, pot fi create scene în cazul în care este detectat gaz. De exemplu, ferestrele pot fi deschise, ușile deblocate sau luminile aprinse. Shelly GAS acceptă accesorii de priză interschimbabile pentru a fi compatibile cu diferite standarde de priză.

306,00 lei Pret