Ustensile bucatarie

Oferta Variata De Ustensile Bucatarie la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 51 produse.

Se afiseaza 1-48 din 51 produs(e)
Canistra alimentară Klean Kanteen 473 ml, perete dublu izolat în vid, recipient termic (oţel inoxidabil) Canistra alimentară Klean Kanteen 473 ml, perete dublu izolat în vid, recipient termic (oţel inoxidabil)

Canistra alimentară Klean Kanteen 473 ml, perete dublu izolat în vid, recipient termic (oţel inoxidabil)

Canistra pentru alimente Klean Kanteen este însoțitorul ideal pentru toate ocaziile, fie la școală, la birou sau în călătorii lungi de vacanță. Garnitura din silicon previne orice scurgere, iar oțelul inoxidabil electrolustruit, izolat în vid, menține alimentele calde și proaspete chiar și pentru câteva ore. Căptușeala din plastic fără BPA din capac asigură o izolare și mai bună. Capacitatea de 473 ml oferă suficient spațiu pentru un prânz lung și sățios, iar recipientul cu alimente se potrivește perfect în orice pungă, fără riscul de a o strica. Ambalajele de unică folosință care dăunează mediului sunt de domeniul trecutului datorită recipientului alimentar Klean Kanteen. Dar nu numai prânzul cald poate fi păstrat ore în șir, preparatele reci, cum ar fi o salată proaspătă în zilele toride de vară, rămân, de asemenea, crocante și comestibile. Cutia este fabricată din materiale 100% sigure, de înaltă calitate și durabile, care oferă o durată de viață lungă. Nu preiau gustul conținutului și nu degajă niciun gust propriu, oțelul inoxidabil electrolustruit rămâne inodor și fără gust. Și sănătatea ta beneficiază de asta, deoarece recipientul alimentar nu conține substanțe nocive.

175,00 lei Pret
Canistra alimentară Klean Kanteen 946 ml, perete dublu izolat în vid, recipient termic (oţel inoxidabil) Canistra alimentară Klean Kanteen 946 ml, perete dublu izolat în vid, recipient termic (oţel inoxidabil)

Canistra alimentară Klean Kanteen 946 ml, perete dublu izolat în vid, recipient termic (oţel inoxidabil)

Canistra pentru alimente Klean Kanteen este însoțitorul ideal pentru toate ocaziile, fie la școală, la birou sau în călătorii lungi de vacanță. Garnitura din silicon previne orice scurgere, iar oțelul inoxidabil electrolustruit, izolat în vid, menține alimentele calde și proaspete chiar și pentru câteva ore. Căptușeala din plastic fără BPA din capac asigură o izolare și mai bună. Capacitatea de 946 ml oferă suficient spațiu pentru un prânz lung și sățios, iar recipientul cu alimente se potrivește perfect în orice pungă, fără riscul de a-l strica. Ambalajele de unică folosință care dăunează mediului sunt de domeniul trecutului datorită recipientului alimentar Klean Kanteen. Dar nu numai prânzul cald poate fi păstrat ore în șir, preparatele reci, cum ar fi o salată proaspătă în zilele toride de vară, rămân, de asemenea, crocante și comestibile. Cutia este fabricată din materiale 100% sigure, de înaltă calitate și durabile, care oferă o durată de viață lungă. Nu preiau gustul conținutului și nu degajă niciun gust propriu, oțelul inoxidabil electrolustruit rămâne inodor și fără gust. Și sănătatea ta beneficiază de asta, deoarece recipientul alimentar nu conține substanțe nocive.

201,00 lei Pret
Ghiveci Cerafit Steel Ø 24cm (oțel inoxidabil/gri, cu capac de sticlă de design) Ghiveci Cerafit Steel Ø 24cm (oțel inoxidabil/gri, cu capac de sticlă de design)

Ghiveci Cerafit Steel Ø 24cm (oțel inoxidabil/gri, cu capac de sticlă de design)

Caserola Cerafit Steel Ø 24cm combină cele mai bune proprietăți ale oțelului inoxidabil și ale ceramicii, o caserolă de înaltă calitate și robustă, cu cele mai bune proprietăți antiaderente. Acoperirea ceramică recent dezvoltată are proprietăți antiaderente și rezistență la zgârieturi cu 60% mai bune în comparație cu alte oale de gătit antiaderent. În acest fel, vă puteți descurca aproape complet fără grăsime sau ulei în timpul gătitului. Opțiunile de preparare cu oala de gătit Cerafit Steel sunt aproape nesfârșite, în ea se pot prepara fripturi, supe, mâncăruri delicioase într-o singură oală și multe altele. Cerafit Steel are cele mai bune proprietăți de conducere și stocare a căldurii datorită bazei sandwich nou dezvoltate, cu miez de aluminiu și capacități îmbunătățite de inducție. In plus, cratita Cerafit Steel este potrivita pentru toate tipurile de aragaz si este usor de curatat.

276,00 lei Pret
Oală cu plasmă Cerafit Ø 24cm (negru/oțel inoxidabil, cu capac de sticlă de design) Oală cu plasmă Cerafit Ø 24cm (negru/oțel inoxidabil, cu capac de sticlă de design)

Oală cu plasmă Cerafit Ø 24cm (negru/oțel inoxidabil, cu capac de sticlă de design)

Oala de gătit cu plasmă Cerafit Ø 24cm este făcută pentru eternitate. Datorită acoperirii cu plasmă revoluționară și materialelor de înaltă calitate, Cerafit Plasma este aproape indestructibil. Pentru acoperirea aproape indestructibilă, ceramica este încălzită la peste 17.000°C, adusă la starea de plasmă și apoi sablata pe corpul vasului. Acest proces creează o legătură extrem de puternică și durabilă între corpul de aluminiu de înaltă calitate și stratul de acoperire. Se aplică apoi un strat antiaderent suplimentar cu 3 straturi pentru a crea această oală unică care nu se lipește. Acoperirea exterioară rafinată prin sablare este și mai rezistentă datorită unui proces special și impresionează și prin designul său elegant. Oala de gătit cu plasmă Cerafit are o bază de inducție pe toată suprafața, care asigură o distribuție rapidă și, mai ales, uniformă a căldurii. Datorită mânerelor duble din oțel inoxidabil nituite, oala poate fi folosită și în cuptor la temperaturi de până la 260°C. Capacul din sticlă cu design atractiv, cu buton metalic, este potrivit și pentru cuptor și permite gătitul practic la vedere. Cu această oală, frigerea, fierbere, grătar, abur, prăjire, prăjire, coacere, aruncare, fiert, gratinat, flambare și multe altele este foarte ușor. Cerafit Plasma este facut pentru profesionisti, rezista la cele mai solicitante conditii, ofera rezultate perfecte si ofera maximul absolut in flexibilitate si optiuni de preparare. Capacul din sticlă cu design atractiv, cu buton metalic, este potrivit și pentru cuptor și permite gătitul practic la vedere. Cu această oală, frigerea, fierbere, grătar, abur, prăjire, prăjire, coacere, aruncare, fiert, gratinat, flambare și multe altele este foarte ușor. Cerafit Plasma este facut pentru profesionisti, rezista la cele mai solicitante conditii, ofera rezultate perfecte si ofera maximul absolut in flexibilitate si optiuni de preparare. Capacul din sticlă cu design atractiv, cu buton metalic, este potrivit și pentru cuptor și permite gătitul practic la vedere. Cu această oală, frigerea, fierbere, grătar, abur, prăjire, prăjire, coacere, aruncare, fiert, gratinat, flambare și multe altele este foarte ușor. Cerafit Plasma este facut pentru profesionisti, rezista la cele mai solicitante conditii, ofera rezultate perfecte si ofera maximul absolut in flexibilitate si optiuni de preparare.

317,00 lei Pret
Tava cu plasmă Cerafit Ø 24cm (negru, cu mâner detașabil, capac de sticlă de design) Tava cu plasmă Cerafit Ø 24cm (negru, cu mâner detașabil, capac de sticlă de design)

Tava cu plasmă Cerafit Ø 24cm (negru, cu mâner detașabil, capac de sticlă de design)

Tigaia cu plasmă Cerafit Ø 24cm este făcută pentru eternitate. Datorită acoperirii cu plasmă revoluționară și materialelor de înaltă calitate, Cerafit Plasma este aproape indestructibil. Pentru acoperirea aproape indestructibila, ceramica este incalzita la peste 17.000°C, adusa la starea de plasma si apoi sablata pe corpul tigaii. Acest proces creează o legătură extrem de puternică și durabilă între corpul de aluminiu de înaltă calitate și stratul de acoperire. Se aplică apoi un strat suplimentar antiaderent cu 3 straturi pentru a crea această tigaie unică, care nu se lipeste. Învelișul exterior este, de asemenea, mai rezistent datorită unui proces special și impresionează și prin designul său elegant. Tigaia cu plasmă Cerafit are o bază de inducție pe toată suprafața, care asigură o distribuție rapidă și, mai ales, uniformă a căldurii. Datorită mânerului detașabil, tigaia poate fi depozitată pentru a economisi spațiu și folosită la cuptor la până la 260°C. Capacul din sticlă cu design atractiv, cu buton metalic, este potrivit și pentru cuptor și permite gătitul practic la vedere. Prăjirea, fierbere, grătar, abur, prăjire, prăjire, coacere, aruncare, fiert, gratinare, flambare și multe altele sunt toate foarte ușor cu tigaie. Cerafit Plasma este facut pentru profesionisti, rezista la cele mai solicitante conditii, ofera rezultate perfecte si ofera maximul absolut in flexibilitate si optiuni de preparare. Capacul din sticlă cu design atractiv, cu buton metalic, este potrivit și pentru cuptor și permite gătitul practic la vedere. Prăjirea, fierbere, grătar, abur, prăjire, prăjire, coacere, aruncare, fiert, gratinare, flambare și multe altele sunt toate foarte ușor cu tigaie. Cerafit Plasma este facut pentru profesionisti, rezista la cele mai solicitante conditii, ofera rezultate perfecte si ofera maximul absolut in flexibilitate si optiuni de preparare. Capacul din sticlă cu design atractiv, cu buton metalic, este potrivit și pentru cuptor și permite gătitul practic la vedere. Prăjirea, fierbere, grătar, abur, prăjire, prăjire, coacere, aruncare, fiert, gratinare, flambare și multe altele sunt toate foarte ușor cu tigaie. Cerafit Plasma este facut pentru profesionisti, rezista la cele mai solicitante conditii, ofera rezultate perfecte si ofera maximul absolut in flexibilitate si optiuni de preparare.

277,00 lei Pret
Set de oale de gătit Optimus Terra Camp 4, set de cratițe (gri/verde, 7 părți) Set de oale de gătit Optimus Terra Camp 4, set de cratițe (gri/verde, 7 părți)

Set de oale de gătit Optimus Terra Camp 4, set de cratițe (gri/verde, 7 părți)

Setul de gătit versatil Terra Camp 4 cu mânere pliante este fabricat din aluminiu anodizat dur. Tigaia are un înveliș rezistent din ceramică antiaderent pentru a proteja împotriva zgârieturilor. Cele două cratițe ușoare au o acoperire antiaderență durabilă din PTFE. Schimbătorul de căldură Heat Exchange (HE) eficient din punct de vedere energetic de pe oala mare de 3,2 litri reduce timpul de gătire cu până la 30%, economisind combustibil la gătit. Datorită geometriei speciale a fundului oalelor, acestea stau în siguranță pe aragazul cu gaz. Capacul din plastic cu funcție integrată de sită și strecurătoare poate fi atașat pe partea laterală a oalei. Dacă rămân resturi, acestea pot fi lăsate în oală și protejate și ținute la cald cu capacul flexibil din silicon. Punga termoizolantă este folosită pentru a menține calde oalele de gătit,

495,00 lei Pret
Set de gătit Optimus Terra Solo 0,6 L, set oale (gri/verde, 2 părți) Set de gătit Optimus Terra Solo 0,6 L, set oale (gri/verde, 2 părți)

Set de gătit Optimus Terra Solo 0,6 L, set oale (gri/verde, 2 părți)

Setul ușor de gătit Terra Solo include o oală de 0,6 litri cu gura de turnare și ml și oz gradat și o tigaie robustă (care funcționează ca un capac de oală). Vasele de gătit sunt fabricate din aluminiu anodizat dur, cu un strat antiaderent și mânere pliabile. Cu setul de gătit Terra Solo din 2 părți, ușor și compact, de 209 grame, puteți crea rapid și ușor o masă cu adevărat gustoasă, fie în munții înalți, fie în camping. Setul perfect are și spațiu de depozitare în interior pentru un cartuş de gaz de 100 g.

205,00 lei Pret