Accesorii Fotovoltaice

Oferta Variata De Accesorii Fotovoltaice la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 60 produse.

Se afiseaza 1-48 din 60 produs(e)
Webasto next, 11 kw, incl. cablu de încărcare de 7,0 m, cutie de perete (negru) Webasto next, 11 kw, incl. cablu de încărcare de 7,0 m, cutie de perete (negru)

Webasto next, 11 kw, incl. cablu de încărcare de 7,0 m, cutie de perete (negru)

Stația de încărcare inteligentă Webasto Next face viața de zi cu zi cu o mașină electrică și mai ușoară datorită numeroaselor opțiuni. Datorită noului backend Webasto ChargeConnect (acces prin portal și aplicație), aveți o imagine de ansamblu perfectă asupra stației de încărcare și o puteți controla și gestiona de oriunde în orice moment. ChargeConnect oferă acces la starea actuală a stațiilor de încărcare, întregul istoric de încărcare, consumul de energie și multe altele în orice moment și de oriunde. Datorită transmiterii 24/7 în timp real a datelor wallbox-ului către Webasto ChargeConnect, cele mai recente informații sunt întotdeauna online. Infrastructura de încărcare și autorizațiile utilizatorilor pot fi gestionate și controlate digital cu un clic de mouse. Datele de la stațiile de încărcare sunt afișate în portalul Webasto ChargeConnect și în aplicație, oferind astfel transparență, control și securitate maximă. Cutia de perete premiată nu numai că reîncarcă vehiculul rapid și în siguranță, dar este și extrem de practică în utilizarea zilnică datorită designului său inteligent. Puterea de încărcare poate fi mărită până la 11 kW, iar cablul de încărcare de tip 2, lung de 7,0 metri, poate fi depozitat rapid și ordonat, datorită suportului și prizei convenabile pentru cablu. Încărcarea cu cutia de perete este de până la 10 ori mai rapidă decât cu o priză de uz casnic normal, iar protecția integrată a curentului rezidual DC, precum și configurația ușor de utilizat folosind un hotspot WLAN și aplicația Webasto Charger Setup pentru instalatori permit costurile de instalare să fie reduse. salvat. Wallbox-ul este destinat montării pe perete. Dacă preferați să îl plasați de sine stătător, este disponibil și un suport de înaltă calitate ca opțiune.

Webasto next, 11 kw, incl. cablu de încărcare de 4,5 m, cutie de perete Webasto next, 11 kw, incl. cablu de încărcare de 4,5 m, cutie de perete

Webasto next, 11 kw, incl. cablu de încărcare de 4,5 m, cutie de perete

Stația de încărcare inteligentă Webasto Next face viața de zi cu zi cu o mașină electrică și mai ușoară datorită numeroaselor opțiuni. Datorită noului backend Webasto ChargeConnect (acces prin portal și aplicație), aveți o imagine de ansamblu perfectă asupra stației de încărcare și o puteți controla și gestiona de oriunde în orice moment. ChargeConnect oferă acces la starea actuală a stațiilor de încărcare, întregul istoric de încărcare, consumul de energie și multe altele în orice moment și de oriunde. Datorită transmiterii 24/7 în timp real a datelor wallbox-ului către Webasto ChargeConnect, cele mai recente informații sunt întotdeauna online. Infrastructura de încărcare și autorizațiile utilizatorilor pot fi gestionate și controlate digital cu un clic de mouse. Datele de la stațiile de încărcare sunt afișate în portalul Webasto ChargeConnect și în aplicație, oferind astfel transparență, control și securitate maximă. Cutia de perete premiată nu numai că reîncarcă vehiculul rapid și în siguranță, dar este și extrem de practică în utilizarea zilnică datorită designului său inteligent. Puterea de încărcare poate fi mărită până la 11 kW, iar cablul de încărcare de tip 2, lung de 4,5 metri, poate fi depozitat rapid și ordonat, datorită suportului și prizei convenabile pentru cablu. Încărcarea cu cutia de perete este de până la 10 ori mai rapidă decât cu o priză de uz casnic normal, iar protecția integrată a curentului rezidual DC, precum și configurația ușor de utilizat folosind un hotspot WLAN și aplicația Webasto Charger Setup pentru instalatori permit costurile de instalare să fie reduse. salvat. Wallbox-ul este destinat montării pe perete. Dacă preferați să îl plasați de sine stătător, este disponibil și un suport de înaltă calitate ca opțiune.

ABL Energy Management System eMS home, pentru Wallbox eMH1, distribuitor (încărcare suplimentară PV, dinamică) ABL Energy Management System eMS home, pentru Wallbox eMH1, distribuitor (încărcare suplimentară PV, dinamică)

ABL Energy Management System eMS home, pentru Wallbox eMH1, distribuitor (încărcare suplimentară PV, dinamică)

Cu sistemul dinamic de gestionare a energiei și a sarcinii eMS home de la ABL, gospodăriile private care își încarcă vehiculele electrice prin intermediul cutiei de perete eMH1 pot folosi electricitatea mai eficient. Starea de încărcare și sarcina curentă pe fazele individuale pot fi citite grafic în orice moment prin interfața web integrată. Contorul inteligent trifazat complet integrat măsoară consumul curent de energie la punctul de conectare la rețea și permite reglarea dinamică și distribuția curentului de încărcare în instalații individuale și de grup cu până la șase cutii de perete eMH1. Acest lucru evită supraîncărcarea conexiunii casei. Sistemele fotovoltaice pot fi integrate prin înregistrarea unui surplus pentru a permite încărcarea surplusului fotovoltaic. Pentru configurare și monitorizare, interfața web integrată a eMS home poate fi accesată printr-un cablu LAN, care poate afișa apoi starea de încărcare și sarcina curentă pe fazele individuale folosind un browser convențional. Setul de accesorii eMS CT disponibil separat constă din trei transformatoare de curent cu miez divizat și permite măsurarea curentului indirect de până la 300 A.

Webasto Stand Slim Duo, stand (negru) Webasto Stand Slim Duo, stand (negru)

Webasto Stand Slim Duo, stand (negru)

Webasto Stand Slim Duo este proiectat pentru instalarea a până la două stații de încărcare Webasto și impresionează prin oțel inoxidabil rezistent la coroziune, funcționare sigură datorită conexiunii împământate și instalare ușoară.

Autel MaxiCharger EU AC W22-S, 22KW, cutie de perete (gri închis, fără cablu, priză de încărcare tip 2) Autel MaxiCharger EU AC W22-S, 22KW, cutie de perete (gri închis, fără cablu, priză de încărcare tip 2)

Autel MaxiCharger EU AC W22-S, 22KW, cutie de perete (gri închis, fără cablu, priză de încărcare tip 2)

Wallbox MaxiCharger EU AC W22-S de la Autel este mic, inteligent și ușor de utilizat. Este un încărcător AC versatil pentru locuințe, companii și operatori de stații de încărcare. Poate fi conectat la Internet prin conexiune Ethernet sau WLAN. Autel AC Wallbox creează sisteme inteligente de încărcare care combină tehnologia inovatoare cu un design remarcabil. Aplicația Autel Charge este folosită pentru a monitoriza încărcările, a afișa starea bateriei și a gestiona mai multe încărcătoare, direct de pe smartphone sau computer. Oferă pornire, oprire de la distanță, programare de încărcare, controlarea unui încărcător inteligent pentru casă, urmărirea stării de sănătate a bateriei vehiculului în timpul încărcării și trimiterea notificărilor când încărcarea este completă.

Panoul frontal Autel MaxiCharger FACIA (aur roz) Panoul frontal Autel MaxiCharger FACIA (aur roz)

Panoul frontal Autel MaxiCharger FACIA (aur roz)

Panoul frontal MaxiCharger FACIA din aur roz se potrivește cu wallbox-ului Autel MaxiCharger. Este folosit fie pentru a schimba culoarea între ele, fie ca înlocuitor dacă panoul original este deteriorat. Panoul este livrat fără accesorii, tot ce aveți nevoie pentru a-l schimba este deja inclus cu MaxiCharger.

Panoul frontal Autel MaxiCharger FACIA (alb) Panoul frontal Autel MaxiCharger FACIA (alb)

Panoul frontal Autel MaxiCharger FACIA (alb)

Panoul frontal clasic MaxiCharger FACIA alb pentru wallbox Autel MaxiCharger se potrivește majorității clădirilor. Este folosit fie pentru a schimba culoarea între ele, fie ca înlocuitor dacă panoul original este deteriorat. Panoul este livrat fără accesorii, tot ce aveți nevoie pentru a-l schimba este deja inclus cu MaxiCharger.

Panoul frontal Autel MaxiCharger FACIA (argint) Panoul frontal Autel MaxiCharger FACIA (argint)

Panoul frontal Autel MaxiCharger FACIA (argint)

Panoul frontal MaxiCharger FACIA de culoare argintie se potrivește cu wallbox-ului Autel MaxiCharger. Este folosit fie pentru a schimba culoarea între ele, fie ca înlocuitor dacă panoul original este deteriorat. Panoul este livrat fără accesorii, tot ce aveți nevoie pentru a-l schimba este deja inclus cu MaxiCharger.

Panoul frontal Autel MaxiCharger FACIA (gri închis) Panoul frontal Autel MaxiCharger FACIA (gri închis)

Panoul frontal Autel MaxiCharger FACIA (gri închis)

Panoul frontal MaxiCharger FACIA de culoare gri închis se potrivește cu wallbox-ului Autel MaxiCharger. Este folosit fie pentru a schimba culoarea între ele, fie ca înlocuitor dacă panoul original este deteriorat. Panoul este livrat fără accesorii, tot ce aveți nevoie pentru a-l schimba este deja inclus cu MaxiCharger.

Go-e Charger Gemini flex, 11 kW (16A trifazic), cutie de perete (alb/negru, stație de încărcare mobilă) du-te Go-e Charger Gemini flex, 11 kW (16A trifazic), cutie de perete (alb/negru, stație de încărcare mobilă) du-te

Go-e Charger Gemini flex, 11 kW (16A trifazic), cutie de perete (alb/negru, stație de încărcare mobilă) du-te

Go-e Charger Gemini flex 11 kW este o stație de încărcare inteligentă, cu un design atemporal, pentru încărcarea vehiculelor electrice și a hibridelor conectabile la interior și la exterior. Cutia de perete poate fi instalată fără un electrician, are priză și, prin urmare, poate fi folosită și în mișcare. Dimensiunea compactă și greutatea redusă permit stației de încărcare portabilă Gemini flex să fie folosită acasă, în fața clădirilor companiei sau în călătorii. Acest lucru face din încărcătorul un partener de încredere atunci când campați sau când vizitați prietenii. Tot ce trebuie să faceți este să-l conectați la o priză trifazată roșie CEE 16A sau la alte prize folosind un adaptor și procesul de încărcare începe imediat. Vă rugăm să vă asigurați că utilizați numai adaptoare originale adecvate special pentru go-eCharger Gemini flex 11 kW. Wallbox-ul este potrivit pentru utilizare de către gospodării private și companii mici (cu excepția cazului în care electricitatea este facturată). Pe lângă funcțiile extinse de siguranță, cum ar fi protecția împotriva defecțiunilor DC (modul de protecție FI), detectarea fazei și măsurarea împământului, stația de încărcare este echipată cu RFID pentru controlul accesului (până la 10 utilizatori per încărcător, activare prin aplicație dacă este necesar) și hotspot / WLAN. Conexiunea PV prin interfața API, gestionarea sarcinii și utilizarea tarifelor flexibile de energie electrică fac, de asemenea, parte din gama de funcții. Stația de încărcare poate fi utilizată cu sau fără aplicație. Cu aplicația gratuită go-eCharger, confortul și setările de bază pot fi modificate, permițând adaptarea dispozitivului la comportamentul personal de încărcare și încurajând o încărcare mai durabilă. Protecție defecțiuni DC (modul de protecție FI), detecție faze și măsurare a pământului, stația de încărcare este echipată, printre altele, cu RFID pentru controlul accesului (până la 10 utilizatori per încărcător, activare prin aplicație dacă este necesar) și hotspot / WLAN. Conexiunea PV prin interfața API, gestionarea sarcinii și utilizarea tarifelor flexibile de energie electrică fac, de asemenea, parte din gama de funcții. Stația de încărcare poate fi utilizată cu sau fără aplicație. Cu aplicația gratuită go-eCharger, confortul și setările de bază pot fi modificate, permițând adaptarea dispozitivului la comportamentul personal de încărcare și încurajând o încărcare mai durabilă. Protecție defecțiuni DC (modul de protecție FI), detecție faze și măsurare a pământului, stația de încărcare este echipată, printre altele, cu RFID pentru controlul accesului (până la 10 utilizatori per încărcător, activare prin aplicație dacă este necesar) și hotspot / WLAN. Conexiunea PV prin interfața API, gestionarea sarcinii și utilizarea tarifelor flexibile de energie electrică fac, de asemenea, parte din gama de funcții. Stația de încărcare poate fi utilizată cu sau fără aplicație. Cu aplicația gratuită go-eCharger, confortul și setările de bază pot fi modificate, permițând adaptarea dispozitivului la comportamentul personal de încărcare și încurajând o încărcare mai durabilă. Conexiunea PV prin interfața API, gestionarea sarcinii și utilizarea tarifelor flexibile de energie electrică fac, de asemenea, parte din gama de funcții. Stația de încărcare poate fi utilizată cu sau fără aplicație. Cu aplicația gratuită go-eCharger, confortul și setările de bază pot fi modificate, permițând adaptarea dispozitivului la comportamentul personal de încărcare și încurajând o încărcare mai durabilă. Conexiunea PV prin interfața API, gestionarea sarcinii și utilizarea tarifelor flexibile de energie electrică fac, de asemenea, parte din gama de funcții. Stația de încărcare poate fi utilizată cu sau fără aplicație. Cu aplicația gratuită go-eCharger, confortul și setările de bază pot fi modificate, permițând adaptarea dispozitivului la comportamentul personal de încărcare și încurajând o încărcare mai durabilă.

Go-e Charger Gemini, 22 kW (32A trifazic), cutie de perete (alb/negru, fără cablu) du-te Go-e Charger Gemini, 22 kW (32A trifazic), cutie de perete (alb/negru, fără cablu) du-te

Go-e Charger Gemini, 22 kW (32A trifazic), cutie de perete (alb/negru, fără cablu) du-te

Go-e Charger Gemini 22 kW este o stație de încărcare inteligentă cu un design atemporal pentru instalare în interior și exterior. Stația de încărcare are un cablu de conectare lung de 1,8 metri pentru conectarea permanentă la o cutie de distribuție a energiei electrice. Spre deosebire de go-e Charger Gemini flex, încărcătorul nu are priză și, prin urmare, nu poate fi folosit în deplasare. Este soluția inteligentă pentru toți cei care au nevoie de o stație inteligentă de încărcare acasă pentru instalarea pură pe perete. Încărcătorul încarcă mașinile electrice și hibridele plug-in ușor, rapid și în siguranță. Cutia de perete extrem de compactă este potrivită pentru utilizare de către gospodării private și companii mici (cu excepția cazului în care electricitatea este facturată). În afară de mobilitate, go-e Charger Gemini oferă aceeași gamă de funcții ca și go-e Charger Gemini flex (cu mufă). Pe lângă funcțiile extinse de siguranță, cum ar fi protecția împotriva defecțiunilor DC (modul de protecție FI), detectarea fazei și măsurarea împământului, stația de încărcare este echipată cu RFID pentru controlul accesului (până la 10 utilizatori per încărcător, activare prin aplicație dacă este necesar) și hotspot / WLAN. Conexiunea PV prin interfața API, gestionarea sarcinii și utilizarea tarifelor flexibile de energie electrică fac, de asemenea, parte din gama de funcții. Cu aplicația gratuită go-e Charger, confortul și setările de bază pot fi modificate, permițând adaptarea dispozitivului la comportamentul personal de încărcare și încurajând o încărcare mai durabilă. Un avantaj major în timpul instalării în comparație cu stația clasică de încărcare de perete, go-e Charger Gemini poate fi conectat rapid la orice cutie de joncțiune existentă de către un electrician. Acest lucru economisește timp și costuri. Protecție defecțiuni DC (modul de protecție FI), detecție faze și măsurare a pământului, stația de încărcare este echipată, printre altele, cu RFID pentru controlul accesului (până la 10 utilizatori per încărcător, activare prin aplicație dacă este necesar) și hotspot / WLAN. Conexiunea PV prin interfața API, gestionarea sarcinii și utilizarea tarifelor flexibile de energie electrică fac, de asemenea, parte din gama de funcții. Cu aplicația gratuită go-e Charger, confortul și setările de bază pot fi modificate, permițând adaptarea dispozitivului la comportamentul personal de încărcare și încurajând o încărcare mai durabilă. Un avantaj major în timpul instalării în comparație cu stația clasică de încărcare de perete, go-e Charger Gemini poate fi conectat rapid la orice cutie de joncțiune existentă de către un electrician. Acest lucru economisește timp și costuri. Protecție defecțiuni DC (modul de protecție FI), detecție faze și măsurare a pământului, stația de încărcare este echipată, printre altele, cu RFID pentru controlul accesului (până la 10 utilizatori per încărcător, activare prin aplicație dacă este necesar) și hotspot / WLAN. Conexiunea PV prin interfața API, gestionarea sarcinii și utilizarea tarifelor flexibile de energie electrică fac, de asemenea, parte din gama de funcții. Cu aplicația gratuită go-e Charger, confortul și setările de bază pot fi modificate, permițând adaptarea dispozitivului la comportamentul personal de încărcare și încurajând o încărcare mai durabilă. Un avantaj major în timpul instalării în comparație cu stația clasică de încărcare de perete, go-e Charger Gemini poate fi conectat rapid la orice cutie de joncțiune existentă de către un electrician. Acest lucru economisește timp și costuri. Detectarea fazelor și măsurarea împământului, stația de încărcare este echipată, printre altele, cu RFID pentru controlul accesului (până la 10 utilizatori per încărcător, activare prin aplicație dacă este necesar) precum și hotspot/WLAN. Conexiunea PV prin interfața API, gestionarea sarcinii și utilizarea tarifelor flexibile de energie electrică fac, de asemenea, parte din gama de funcții. Cu aplicația gratuită go-e Charger, confortul și setările de bază pot fi modificate, permițând adaptarea dispozitivului la comportamentul personal de încărcare și încurajând o încărcare mai durabilă. Un avantaj major în timpul instalării în comparație cu stația clasică de încărcare de perete, go-e Charger Gemini poate fi conectat rapid la orice cutie de joncțiune existentă de către un electrician. Acest lucru economisește timp și costuri. Detectarea fazelor și măsurarea împământului, stația de încărcare este echipată, printre altele, cu RFID pentru controlul accesului (până la 10 utilizatori per încărcător, activare prin aplicație dacă este necesar) precum și hotspot/WLAN. Conexiunea PV prin interfața API, gestionarea sarcinii și utilizarea tarifelor flexibile de energie electrică fac, de asemenea, parte din gama de funcții. Cu aplicația gratuită go-e Charger, confortul și setările de bază pot fi modificate, permițând adaptarea dispozitivului la comportamentul personal de încărcare și încurajând o încărcare mai durabilă. Un avantaj major în timpul instalării în comparație cu stația clasică de încărcare de perete, go-e Charger Gemini poate fi conectat rapid la orice cutie de joncțiune existentă de către un electrician. Acest lucru economisește timp și costuri. Activare prin aplicație, dacă este necesar) și hotspot/WLAN. 
. Conexiunea PV prin interfața API, gestionarea sarcinii și utilizarea tarifelor flexibile de energie electrică fac, de asemenea, parte din gama de funcții. Cu aplicația gratuită go-e Charger, confortul și setările de bază pot fi modificate, permițând adaptarea dispozitivului la comportamentul personal de încărcare și încurajând o încărcare mai durabilă. Un avantaj major în timpul instalării în comparație cu stația clasică de încărcare de perete, go-e Charger Gemini poate fi conectat rapid la orice cutie de joncțiune existentă de către un electrician. Acest lucru economisește timp și costuri. Activare prin aplicație, dacă este necesar) și hotspot/WLAN. Conexiunea PV prin interfața API, gestionarea sarcinii și utilizarea tarifelor flexibile de energie electrică fac, de asemenea, parte din gama de funcții. Cu aplicația gratuită go-e Charger, confortul și setările de bază pot fi modificate, permițând adaptarea dispozitivului la comportamentul personal de încărcare și încurajând o încărcare mai durabilă. Un avantaj major în timpul instalării în comparație cu stația clasică de încărcare de perete, go-e Charger Gemini poate fi conectat rapid la orice cutie de joncțiune existentă de către un electrician. Acest lucru economisește timp și costuri. Cu aplicația gratuită go-e Charger, confortul și setările de bază pot fi modificate, permițând adaptarea dispozitivului la comportamentul personal de încărcare și încurajând o încărcare mai durabilă. Un avantaj major în timpul instalării în comparație cu stația clasică de încărcare de perete, go-e Charger Gemini poate fi conectat rapid la orice cutie de joncțiune existentă de către un electrician. Acest lucru economisește timp și costuri. Cu aplicația gratuită go-e Charger, confortul și setările de bază pot fi modificate, permițând adaptarea dispozitivului la comportamentul personal de încărcare și încurajând o încărcare mai durabilă. Un avantaj major în timpul instalării în comparație cu stația clasică de încărcare de perete, go-e Charger Gemini poate fi conectat rapid la orice cutie de joncțiune existentă de către un electrician. Acest lucru economisește timp și costuri.

Go-e Charger Gemini, 11 kW (16A trifazic), cutie de perete (alb/negru, fără cablu) Go-e Charger Gemini, 11 kW (16A trifazic), cutie de perete (alb/negru, fără cablu)

Go-e Charger Gemini, 11 kW (16A trifazic), cutie de perete (alb/negru, fără cablu)

Go-e Charger Gemini 11 kW este o stație de încărcare inteligentă cu un design atemporal pentru instalare în interior și exterior. Stația de încărcare are un cablu de conectare lung de 1,8 metri pentru conectarea permanentă la o cutie de distribuție a energiei electrice. Spre deosebire de go-e Charger Gemini flex, încărcătorul nu are priză și, prin urmare, nu poate fi folosit în deplasare. Este soluția inteligentă pentru toți cei care au nevoie de o stație inteligentă de încărcare acasă pentru instalarea pură pe perete. Încărcătorul încarcă mașinile electrice și hibridele plug-in ușor, rapid și în siguranță. Cutia de perete extrem de compactă este potrivită pentru utilizare de către gospodării private și companii mici (cu excepția cazului în care electricitatea este facturată). În afară de mobilitate, go-e Charger Gemini oferă aceeași gamă de funcții ca și go-e Charger Gemini flex (cu mufă). Pe lângă funcțiile extinse de siguranță, cum ar fi protecția împotriva defecțiunilor DC (modul de protecție FI), detectarea fazei și măsurarea împământului, stația de încărcare este echipată cu RFID pentru controlul accesului (până la 10 utilizatori per încărcător, activare prin aplicație dacă este necesar) și hotspot / WLAN. Conexiunea PV prin interfața API, gestionarea sarcinii și utilizarea tarifelor flexibile de energie electrică fac, de asemenea, parte din gama de funcții. Cu aplicația gratuită go-e Charger, confortul și setările de bază pot fi modificate, permițând adaptarea dispozitivului la comportamentul personal de încărcare și încurajând o încărcare mai durabilă. Go-e Charger Gemini 11 kW este modelul succesor al go-eCharger HOMEfix 11 kW. Un mare avantaj în timpul instalării în comparație cu stația clasică de încărcare de perete, go-e Charger Gemini poate fi conectat rapid la orice cutie de joncțiune existentă de către un electrician. Acest lucru economisește timp și costuri.

Cablu de încărcare electronică AEG Type 2 5m (gri inchis) Cablu de încărcare electronică AEG Type 2 5m (gri inchis)

Cablu de încărcare electronică AEG Type 2 5m (gri inchis)

Cablul de încărcare electronică de tip 2 5m LK 5 11189_AEG oferă mobilitate electrică. Permite încărcarea eficientă a vehiculelor electrice cu până la 15,36 kW la stațiile de încărcare private și publice. Cablul de încărcare este echipat cu mufe de încărcare de tip 2. Conductorul este fabricat din cupru pur de înaltă calitate pentru viteze de transmisie mai mari. Geanta practică inclusă cu fermoar protejează și păstrează cablul de încărcare în siguranță chiar și atunci când călătoriți.

E-Charger AEG Type 2 7m cu cutie de control, cutie de perete (Gri) E-Charger AEG Type 2 7m cu cutie de control, cutie de perete (Gri)

E-Charger AEG Type 2 7m cu cutie de control, cutie de perete (Gri)

Încărcătorul electronic de tip 2 de 7m cu cutie de control MW 7 11192_AEG oferă mobilitate electrică. Permite încărcarea eficientă a vehiculelor electrice cu până la 3,6 kW acasă sau în călătorii. Încărcătorul are o lungime a cablului de 7 metri, are o cutie de control și este potrivit pentru încărcarea de la ștecherele de contact de împământare (prize normale de uz casnic) la ștecherele de tip 2 și, prin urmare, este potrivit în special pentru încărcarea vehiculelor hibride. Conductorul este fabricat din cupru pur de înaltă calitate pentru viteze de transmisie mai mari. Geanta practică furnizată protejează și păstrează cablul de încărcare în siguranță chiar și atunci când călătoriți.

E-Charger AEG Type 2 5m cu cutie de control, cutie de perete (Gri) E-Charger AEG Type 2 5m cu cutie de control, cutie de perete (Gri)

E-Charger AEG Type 2 5m cu cutie de control, cutie de perete (Gri)

Încărcătorul electronic de tip 2 de 5 m cu cutie de control MW 5 11191_AEG oferă mobilitate electrică. Permite încărcarea eficientă a vehiculelor electrice cu până la 3,6 kW acasă sau în călătorii. Încărcătorul are o lungime a cablului de 5 metri, are o cutie de control și este potrivit pentru încărcarea de la ștecherele de contact de împământare (prize normale de uz casnic) la ștecherele de tip 2 și, prin urmare, este potrivit în special pentru încărcarea vehiculelor hibride. Conductorul este fabricat din cupru pur de înaltă calitate pentru viteze de transmisie mai mari. Geanta practică furnizată protejează și păstrează cablul de încărcare în siguranță chiar și atunci când călătoriți.

Cablu de conectare paralel solar ECOFLOW MC4 (negru, pentru centrala electrica DELTA / RIVER) Cablu de conectare paralel solar ECOFLOW MC4 (negru, pentru centrala electrica DELTA / RIVER)

Cablu de conectare paralel solar ECOFLOW MC4 (negru, pentru centrala electrica DELTA / RIVER)

Cablul de conectare paralel solar EcoFlow conectează module solare în paralel cu o centrală EcoFlow din seria DELTA / RIVER. Conectează modulele solare în paralel și crește astfel eficiența procesului de încărcare. Cablul de conectare paralel solar EcoFlow este necesar pentru conectarea a 4 module solare în paralel pentru încărcarea centralelor DELTA și pentru conectarea a 2 module solare în paralel pentru încărcarea centralelor RIVER.

ECOFLOW Delta Pro - Adaptor Smart Generator (negru, pentru generatorul cu invertor Smart Generator) ECOFLOW Delta Pro - Adaptor Smart Generator (negru, pentru generatorul cu invertor Smart Generator)

ECOFLOW Delta Pro - Adaptor Smart Generator (negru, pentru generatorul cu invertor Smart Generator)

Adaptorul Smart Generator este conectat la conexiunea suplimentară pentru baterie a bateriei suplimentare DELTA Pro sau DELTA Pro pentru a oferi și mai multe opțiuni de încărcare. Adaptoarele suplimentare sunt utile pentru a încărca bateriile suplimentare DELTA Pro.Adaptorul Smart Generator este conectat la conexiunea suplimentară pentru baterie a bateriei suplimentare DELTA Pro sau DELTA Pro pentru a oferi și mai multe opțiuni de încărcare. Adaptoarele suplimentare sunt utile pentru a încărca bateriile suplimentare DELTA Pro.

Adaptor ECOFLOW EV X Stream (negru, pentru stațiile de încărcare a vehiculelor electrice) Adaptor ECOFLOW EV X Stream (negru, pentru stațiile de încărcare a vehiculelor electrice)

Adaptor ECOFLOW EV X Stream (negru, pentru stațiile de încărcare a vehiculelor electrice)

Cu adaptorul EV X-Stream, puteți încărca Powerstation EcoFlow DELTA Pro la mii de stații de încărcare pentru vehicule electrice de tip 2 din întreaga lume. Potrivit pentru încărcare super-rapidă cu 3.000 de wați la cutiile de perete și stațiile de încărcare pentru vehicule electrice acasă sau în deplasare, DELTA Pro se încarcă complet în 1,8 ore. Este mai rapid decât majoritatea power bank-urilor, darămite centrale electrice. Datorită conectorului de tip 2 (Mennekes), sursa portabilă de alimentare EcoFlow DELTA Pro poate fi încărcată la mii de stații de încărcare pentru vehicule electrice.

Dremel Fortiflex (9100-21), unealtă multiplă (negru/argintiu, 300 wați, vânzare cu amănuntul) Dremel Fortiflex (9100-21), unealtă multiplă (negru/argintiu, 300 wați, vânzare cu amănuntul)

Dremel Fortiflex (9100-21), unealtă multiplă (negru/argintiu, 300 wați, vânzare cu amănuntul)

Dremel Fortiflex este o unealtă de precizie de înaltă calitate, constând dintr-un motor puternic suspendat (300 W), un arbore flexibil patentat, rezistent, o piesă de mână de precizie interschimbabilă și o pedală pentru controlul vitezei (0 - 20.000 rpm). Instrumentul ideal pentru proiecte staționare precum prelucrarea lemnului, fabricarea de bijuterii, prelucrarea cu piatră, restaurarea mașinii sau orice proiect care necesită o combinație de putere și precizie.

Webasto Pure Versiunea II, 11 kW, incl. Cablu de încărcare de 4,5 m, cutie de perete (negru) Webasto Pure Versiunea II, 11 kW, incl. Cablu de încărcare de 4,5 m, cutie de perete (negru)

Webasto Pure Versiunea II, 11 kW, incl. Cablu de încărcare de 4,5 m, cutie de perete (negru)

Stația de încărcare Webasto Pure (Versiunea II) face viața de zi cu zi cu o mașină electrică și mai ușoară datorită noilor funcții. Cutia de perete premiată nu numai că reîncarcă vehiculul rapid și în siguranță, dar este și extrem de practică în utilizarea zilnică datorită designului său inteligent. Puterea de încărcare poate fi configurată în etape de până la 11 kW, iar cablul de încărcare de tip 2, lung de 4,5 metri, poate fi depozitat rapid și ordonat, datorită suportului de cablu și prizei convenabile. Comutatorul universal cu cheie asigură accesul numai persoanelor autorizate, iar starea de funcționare a stației de încărcare este afișată clar într-un design LED optimizat. Webasto Pure este ușor de instalat, rapid de pus în funcțiune și ușor de utilizat (plug & play). Încărcarea cu cutia de perete este de până la 10 ori mai rapidă decât cu o priză de uz casnic normal și, de îndată ce bateria este complet încărcată, procesul de încărcare se oprește automat. Protecția de curent rezidual DC integrată permite economii de costuri în timpul instalării. Wallbox-ul este destinat montării pe perete. Dacă preferați să îl plasați de sine stătător, este disponibil și un suport de înaltă calitate ca opțiune. Webasto Pure convinge și prin calitatea înaltă a procesării „Made in Germany”. ca opțiune este disponibil și un suport de înaltă calitate. Webasto Pure convinge și prin calitatea înaltă a procesării „Made in Germany”. ca opțiune este disponibil și un suport de înaltă calitate. Webasto Pure convinge și prin calitatea înaltă a procesării „Made in Germany”.

Adaptor de siguranță juice technology juice connector, mufa de încărcare tip 2 (negru, pentru juice booster 2) Adaptor de siguranță juice technology juice connector, mufa de încărcare tip 2 (negru, pentru juice booster 2)

Adaptor de siguranță juice technology juice connector, mufa de încărcare tip 2 (negru, pentru juice booster 2)

Adaptorul de siguranță JUICE CONNECTOR EA-JCT2 are o mufă de încărcare de tip 2, așa cum este obișnuit pe cutiile de perete și stațiile publice de încărcare. Cu diversele adaptoare de siguranță JUICE CONNECTOR, împreună cu cutia mobilă de perete JUICE BOOSTER 2, îți poți încărca vehiculul la orice priză din toată Europa. Plug & Play: Atașați adaptorul corespunzător la JUICE BOOSTER 2, conectați-l și încărcați cu performanță optimă. Fără apăsare de buton, fără manipulare incorectă, fără studii de inginerie electrică, doar încărcare.

Adaptor de siguranță juice technology juice connector, cee16 / 230v, monofazat (albastru, pentru juice booster 2) Adaptor de siguranță juice technology juice connector, cee16 / 230v, monofazat (albastru, pentru juice booster 2)

Adaptor de siguranță juice technology juice connector, cee16 / 230v, monofazat (albastru, pentru juice booster 2)

Adaptorul de siguranță JUICE CONNECTOR EA-JCB1 (CEE16 / 230V, monofazat) are așa-numitul mușcăr de camping albastru. Cu diversele adaptoare de siguranță JUICE CONNECTOR, împreună cu cutia mobilă de perete JUICE BOOSTER 2, îți poți încărca vehiculul la orice priză din toată Europa. Plug & Play: Atașați adaptorul corespunzător la JUICE BOOSTER 2, conectați-l și încărcați cu performanță optimă. Fără apăsare de buton, fără manipulare incorectă, fără studii de inginerie electrică, doar încărcare.

Juice technology juice booster 2 cablu prelungitor, 5 metri (negru) Juice technology juice booster 2 cablu prelungitor, 5 metri (negru)

Juice technology juice booster 2 cablu prelungitor, 5 metri (negru)

Cablul de prelungire EL-JB2V5 de la Juice Technology poate fi conectat între JUICE BOOSTER 2 și adaptorul furnizat pentru acesta. Asta înseamnă că poți încărca fără probleme la o stație de încărcare publică blocată, chiar dacă mașina electrică trebuie parcata în mai multe locuri de parcare lângă ea.

Cablu de încărcare webasto mode 3, trifazat tip 2, până la 22 kw (negru, 4,5 metri) Cablu de încărcare webasto mode 3, trifazat tip 2, până la 22 kw (negru, 4,5 metri)

Cablu de încărcare webasto mode 3, trifazat tip 2, până la 22 kw (negru, 4,5 metri)

Cablul de încărcare Webasto Mode 3 tip 2 este accesoriul perfect pentru încărcarea din mers la stațiile de încărcare publice sau la stațiile de încărcare cu priză de încărcare. Este cablul de legătură între mașina electrică și stația de încărcare cu conexiune de tip 2. Este potrivit pentru toate mașinile electrice și hibridele plug-in cu conector de tip 2 și, datorită cablului de încărcare trifazat, este proiectat pentru o capacitate de încărcare de până la 22 kW. Lungimea cablului de 4,5 metri permite încărcarea flexibilă.

Cablu de încărcare mennekes mod 3,1ph(albastru/negru, 7,5 metri) Cablu de încărcare mennekes mod 3,1ph(albastru/negru, 7,5 metri)

Cablu de încărcare mennekes mod 3,1ph(albastru/negru, 7,5 metri)

Cablul de încărcare Mennekes 36283 este de aprox. 7,5 metri lungime. Este rezistent la stropire conform IP44. Linia de încărcare mobilă cu conector de încărcare a vehiculelor tip 1 și conector de încărcare a infrastructurii tip 2 este utilizată pentru încărcarea vehiculelor electrice și este compatibilă cu prizele de încărcare a infrastructurii de tip 2 la stațiile de încărcare pentru electromobilitate și cutii de perete. Cablul de încărcare este proiectat pentru până la 20 A, capacitate de încărcare max. 3,7 kW. Calitatea robustă și securitatea depășită asigură o utilizare pe termen lung.

Adaptor de siguranță juice technology juice connector, tip g (uk) celsius (negru, pentru juice booster 2, cu senzor de temperatură) Adaptor de siguranță juice technology juice connector, tip g (uk) celsius (negru, pentru juice booster 2, cu senzor de temperatură)

Adaptor de siguranță juice technology juice connector, tip g (uk) celsius (negru, pentru juice booster 2, cu senzor de temperatură)

Adaptorul de siguranță JUICE CONNECTOR EA-JCTG are un conector de tip G cu senzor de temperatură pentru Marea Britanie. Senzorul de temperatură JUICE CELSIUS integrat detectează supraîncălzirea (de exemplu, la prize cu cabluri slab) și protejează astfel împotriva unui posibil incendiu. Cu diferitele adaptoare de siguranță JUICE CONNECTOR, împreună cu cutia mobilă de perete JUICE BOOSTER 2, vă puteți încărca vehiculul la orice priză din toată Europa. Plug & Play: Atașați adaptorul corespunzător la JUICE BOOSTER 2, conectați-l și încărcați cu performanță optimă. Fără apăsare de buton, fără manipulare incorectă, fără studii de inginerie electrică, doar încărcare.

Adaptor de siguranță juice technology juice connector, tip l (it), 10a celsius (negru, pentru juice booster 2, cu senzor de temperatură) Adaptor de siguranță juice technology juice connector, tip l (it), 10a celsius (negru, pentru juice booster 2, cu senzor de temperatură)

Adaptor de siguranță juice technology juice connector, tip l (it), 10a celsius (negru, pentru juice booster 2, cu senzor de temperatură)

Adaptorul de siguranță JUICE CONNECTOR EA-JCTLT are o mufă de tip L cu senzor de temperatură pentru Italia. Senzorul de temperatură JUICE CELSIUS integrat detectează supraîncălzirea (de exemplu, la prize cu cabluri slab) și protejează astfel împotriva unui posibil incendiu. Cu diferitele adaptoare de siguranță JUICE CONNECTOR, împreună cu cutia mobilă de perete JUICE BOOSTER 2, vă puteți încărca vehiculul la orice priză din toată Europa. Plug & Play: Atașați adaptorul corespunzător la JUICE BOOSTER 2, conectați-l și încărcați cu performanță optimă. Fără apăsare de buton, fără manipulare incorectă, fără studii de inginerie electrică, doar încărcare.

Adaptor de siguranță juice technology juice connector, mufa de încărcare tip 2 (negru, pentru juice booster 3 air) Adaptor de siguranță juice technology juice connector, mufa de încărcare tip 2 (negru, pentru juice booster 3 air)

Adaptor de siguranță juice technology juice connector, mufa de încărcare tip 2 (negru, pentru juice booster 3 air)

Adaptorul de siguranță JUICE CONNECTOR EP-JCT2A are o mufă de încărcare de tip 2, așa cum este obișnuit pe cutiile de perete și stațiile publice de încărcare. Cu diversele adaptoare de siguranță JUICE CONNECTOR, împreună cu cutia mobilă de perete JUICE BOOSTER 3 air, îți poți încărca vehiculul la orice priză din toată Europa. Plug & Play: Atașați adaptorul corespunzător la JUICE BOOSTER 3 air, conectați-l și încărcați cu performanță optimă. Fără apăsare de buton, fără manipulare incorectă, fără studii de inginerie electrică, doar încărcare.

Webasto stand slim solo, stand (negru) Webasto stand slim solo, stand (negru)

Webasto stand slim solo, stand (negru)

Webasto Stand Slim Duo este conceput pentru instalarea unei stații de încărcare Webasto și impresionează prin oțel inoxidabil rezistent la coroziune, funcționare sigură datorită conexiunii împământate și instalare ușoară.

Cutie de perete aeg wb 22, 22 kw (negru/gri, inclusiv suport pentru cablu) Cutie de perete aeg wb 22, 22 kw (negru/gri, inclusiv suport pentru cablu)

Cutie de perete aeg wb 22, 22 kw (negru/gri, inclusiv suport pentru cablu)

AEG Wallbox WB 22 este o soluție convenabilă pentru încărcarea eficientă și sigură a tuturor vehiculelor electrice și hibride. Datorită încărcării puternice în trei faze de 400 de volți și unei capacități de încărcare de până la 22 kW, vehiculele descărcate sunt gata de utilizare din nou într-un timp foarte scurt. Certificarea IP45 permite instalarea și operarea stației de încărcare fără griji în interior și exterior. În plus, cablul de încărcare de 5 metri deja integrat, suportul practic pentru cablu și afișajul de stare cu LED asigură că Wallbox WB 22 este ușor de utilizat.

Aeg wallbox wb 11 pro, 11 kw, cu rcd, eligibil (negru/gri, inclusiv suport pentru cablu) Aeg wallbox wb 11 pro, 11 kw, cu rcd, eligibil (negru/gri, inclusiv suport pentru cablu)

Aeg wallbox wb 11 pro, 11 kw, cu rcd, eligibil (negru/gri, inclusiv suport pentru cablu)

AEG Wallbox WB 11 PRO este o soluție convenabilă pentru încărcarea puternică și sigură a tuturor vehiculelor electrice și hibride. Wallbox-ul este eligibil pentru finanțare conform KfW 441 și 439 deoarece este echipat cu electronică de control inteligentă și o interfață corespunzătoare pentru conectarea la sistemul fotovoltaic. Datorită încărcării puternice în trei faze de 400 de volți și unei capacități de încărcare de până la 11 kW, vehiculele descărcate sunt rapid gata de utilizare din nou. Wallbox-ul este echipat cu un întrerupător de curent rezidual de tip A și detectie de curent rezidual DC. În plus, cablul de încărcare de 5 metri deja integrat, suportul practic de cablu și afișajul de stare cu LED asigură o funcționare convenabilă. AEG Wallbox WB 11 PRO este finanțat de KfW cu până la 900 EUR per punct de încărcare dacă cerințele sunt îndeplinite.

Stand aeg wallbox ws 14, stand Stand aeg wallbox ws 14, stand

Stand aeg wallbox ws 14, stand

Suportul AEG Wallbox WS 14 este recomandat pentru încărcare în aer liber. Este potrivit pentru cutiile de perete AEG 11 și 22 kW. Baza este tot din aluminiu si poate fi amplasata atat in interior cat si in exterior si este protejata la IP65.

Juice technology cablu de încărcare juice flow tip 2, 32a (negru, 6 metri) Juice technology cablu de încărcare juice flow tip 2, 32a (negru, 6 metri)

Juice technology cablu de încărcare juice flow tip 2, 32a (negru, 6 metri)

JUICE FLOW este un cablu de încărcare Mod 3 robust, de înaltă calitate și ieftin. Cu JUICE FLOW vă puteți încărca flexibil, fiabil și cu siguranță maximă la orice stație de încărcare publică din întreaga lume. Cablul de încărcare JUICE FLOW conectează orice mașină electrică care are o conexiune de tip 2 la orice stație de încărcare publică cu priză de tip 2. Permite încărcare trifazată cu până la 32 de amperi și 22 kW. Toate componentele sunt extrem de robuste și îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate. Fișa și cuplajul au un strat de cauciuc antiderapant și sunt ergonomice la ținere. Carcasa conectorului cu manta special dezvoltata de Juice inchide conexiunea critica intre conductor si contacte, pentru a le proteja de umezeala si, cu dispozitivul de detensionare integrat, asigura siguranta si durabilitate maxima. Contactele sunt părțile cu solicitări mecanice deosebit de intense. De aceea, suprafețele de contact ale pinii și manșoanele conectorului sunt placate cu argint dur pentru cea mai bună conductivitate și cea mai lungă durabilitate posibilă. Manșoanele au nervuri spiralate pentru o mai bună distribuție a presiunii a pinilor conectorului. Cablul, care este ferm conectat la mufe, asigură siguranță la fiecare proces de încărcare. JUICE FLOW are 6 metri lungime și cântărește doar 2,5 kg. Îndeplinește toate cerințele legale și standardele de siguranță conform standardului IEC. De aceea, suprafețele de contact ale pinii și manșoanele conectorului sunt placate cu argint dur pentru cea mai bună conductivitate și cea mai lungă durabilitate posibilă. Manșoanele au nervuri spiralate pentru o mai bună distribuție a presiunii a pinilor conectorului. Cablul, care este ferm conectat la mufe, asigură siguranță la fiecare proces de încărcare. JUICE FLOW are 6 metri lungime și cântărește doar 2,5 kg. Îndeplinește toate cerințele legale și standardele de siguranță conform standardului IEC. De aceea, suprafețele de contact ale pinii și manșoanele conectorului sunt placate cu argint dur pentru cea mai bună conductivitate și cea mai lungă durabilitate posibilă. Manșoanele au nervuri spiralate pentru o mai bună distribuție a presiunii a pinilor conectorului. Cablul, care este ferm conectat la mufe, asigură siguranță la fiecare proces de încărcare. JUICE FLOW are 6 metri lungime și cântărește doar 2,5 kg. Îndeplinește toate cerințele legale și standardele de siguranță conform standardului IEC.

Shelly rgbw 2, releu Shelly rgbw 2, releu

Shelly rgbw 2, releu

Shelly RGBW2 face LED-ul inteligent și poate fi conectat ca orice alt controler LED. In acest fel, iluminarea poate fi controlata direct cu telefonul mobil. Shelly RGBW2 acceptă toate benzile LED de 12v sau 24v alb, RGB, RGBW și becurile LED de 12/24v cu o putere totală de până la 288 de wați.

Shelly pro 1 pm, releu (un canal) Shelly pro 1 pm, releu (un canal)

Shelly pro 1 pm, releu (un canal)

Shelly Pro 1PM este un releu monofazat cu 1 canal care acceptă până la 16A. Echipat cu un contor de putere integrat, Shelly Pro 1PM permite utilizatorilor să măsoare exact consumul de energie al oricărui dispozitiv automat ușor sau mai greu. Shelly Pro 1PM poate funcționa pe o gamă largă de tensiuni (110-240V AC), oferind clienților posibilitatea de a automatiza, măsura consumul de energie și analiza datele pentru a lucra mai rentabil. Pot fi setate diferite tipuri de acțiuni, scenarii și programe. Sunt posibile automatizări personalizate suplimentare datorită capabilităților de scripting activate de Shelly Pro 1PM.

Shelly pro 2, releu (2 canale) Shelly pro 2, releu (2 canale)

Shelly pro 2, releu (2 canale)

Shelly Pro 2 este un releu monofazat cu 2 canale care acceptă până la 16A pe canal, cu o capacitate totală a dispozitivului de 25A. Shelly Pro 2 este echipat cu două contoare de putere precise încorporate care permit clientului să monitorizeze consumul pentru fiecare canal separat și pot fi operate cu o gamă largă de tensiuni (110V-240V AC). Shelly Pro 2 acceptă controlul motoarelor în două direcții, făcându-l perfect pentru automatizarea obloanelor, draperiilor, copertinelor, porților și multe altele! Clienții pot folosi funcții de script pentru a seta scene de automatizare personalizate bazate pe diverse evenimente, prognoza meteo, prognoza vântului etc.

Shelly pro 1, releu (un canal) Shelly pro 1, releu (un canal)

Shelly pro 1, releu (un canal)

Shelly Pro 1 este un releu monofazat, 1 canal, care acceptă până la 16A, în timp ce Shelly Pro 2 are două faze, 2 canale și suportă până la 25A. Releul este echipat cu ieșiri fără potențial (contacte uscate), care oferă o flexibilitate ridicată în suportul de tensiune și o varietate de opțiuni de automatizare a locuinței. Shelly Pro 1 este echipat cu capabilități de scripting care permit utilizatorului să seteze scene de automatizare personalizate pe baza diferitelor evenimente, cum ar fi prognoza meteo, prognoza forței vântului etc.

Adaptor de siguranță juice technology juice connector, t13 (ch) celsius (negru, pentru juice booster 2, cu senzor de temperatură) Adaptor de siguranță juice technology juice connector, t13 (ch) celsius (negru, pentru juice booster 2, cu senzor de temperatură)

Adaptor de siguranță juice technology juice connector, t13 (ch) celsius (negru, pentru juice booster 2, cu senzor de temperatură)

Adaptorul de siguranță JUICE CONNECTOR EA-JCT13T are o mufă T13 (tip J) cu senzor de temperatură pentru Elveția. Senzorul de temperatură JUICE CELSIUS integrat detectează supraîncălzirea (de exemplu, la prize cu cabluri slab) și protejează astfel împotriva unui posibil incendiu. Cu diferitele adaptoare de siguranță JUICE CONNECTOR, împreună cu cutia mobilă de perete JUICE BOOSTER 2, vă puteți încărca vehiculul la orice priză din toată Europa. Plug & Play: Atașați adaptorul corespunzător la JUICE BOOSTER 2, conectați-l și încărcați cu performanță optimă. Fără apăsare de buton, fără manipulare incorectă, fără studii de inginerie electrică, doar încărcare.

Cablu de încărcare mennekes mod 3, tip 2, 20a, 1ph (albastru/negru, 4 metri) Cablu de încărcare mennekes mod 3, tip 2, 20a, 1ph (albastru/negru, 4 metri)

Cablu de încărcare mennekes mod 3, tip 2, 20a, 1ph (albastru/negru, 4 metri)

Cablul de încărcare Mennekes 36210 este de aprox. 4 metri lungime. Este rezistent la stropire conform IP44. Linia de încărcare mobilă cu conector de încărcare a vehiculelor de tip 2 și conector de încărcare a infrastructurii de tip 2 este utilizată pentru încărcarea vehiculelor electrice și este compatibilă cu prizele de încărcare a infrastructurii de tip 2 de la stațiile de încărcare pentru electromobilitate și cutii de perete. Cablul de încărcare este proiectat pentru până la 20 A, capacitate de încărcare max. 4,6 kW. Calitatea robustă și securitatea depășită asigură o utilizare pe termen lung.

Cablu de încărcare mennekes modul 3, tip 2, 32a, 3ph Cablu de încărcare mennekes modul 3, tip 2, 32a, 3ph

Cablu de încărcare mennekes modul 3, tip 2, 32a, 3ph

Cablul de încărcare Mennekes 36213 este de aprox. 4 metri lungime. Este rezistent la stropire conform IP44. Linia de încărcare mobilă cu conector de încărcare a vehiculelor de tip 2 și conector de încărcare a infrastructurii de tip 2 este utilizată pentru încărcarea vehiculelor electrice și este compatibilă cu prizele de încărcare a infrastructurii de tip 2 de la stațiile de încărcare pentru electromobilitate și cutii de perete. Cablul de încărcare este proiectat pentru până la 32 A, capacitate de încărcare max. 22 kW. Calitatea robustă și securitatea depășită asigură o utilizare pe termen lung.