Control Acces

Oferta Variata De Control Acces la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 33 produse.

Se afiseaza 1-33 din 33 produs(e)
Tastatură homematic ip (hmip-wkp), blocare cu combinație Tastatură homematic ip (hmip-wkp), blocare cu combinație

Tastatură homematic ip (hmip-wkp), blocare cu combinație

Cu noua tastatură Homematic IP, cheia de sub preș și-a venit în sfârșit ziua lui. Pur și simplu introduceți codul de acces secret pe tastatura iluminată și dispozitivul de blocare a ușii Homematic IP (disponibil separat) deschide casa ca prin farmec. Tastatura permite gestionarea individuală a accesului cu opt coduri numerice diferite și autorizații de acces controlate în timp. Diferite coduri pot fi atribuite membrilor familiei, prietenilor apropiați sau furnizorilor de servicii și poate fi configurată fereastra de timp pentru cine are permisiunea de a intra în casă și când. Tastatura nu poate controla doar ușa prin cod, ci și comuta iluminatul, ridică ușa garajului sau activează modul de alarmă.

542,00 lei Pret
Card hd+ 12 luni (2021), card inteligent Card hd+ 12 luni (2021), card inteligent

Card hd+ 12 luni (2021), card inteligent

Datorită cardului HD+ în legătură cu un modul HD+ sau un receptor HD+, se pot recepționa canale HD+. Cardul HD+ este activat timp de 12 luni, fără angajament contractual și nu este necesară reziliere. Cardul conține 24 de canale HD private, 2 canale UHD și 40 de canale HD gratuite prin satelit.

397,00 lei Pret
Placă din spate panou de intrare/ip bas Placă din spate panou de intrare/ip bas

Placă din spate panou de intrare/ip bas

2N® este o placă din spate de instalare utilizată pentru a monta baza 9156111CB 2N® IP pe suprafețe neuniforme. Placa din spate de montare 2N® IP Base conține 68 mm/1~2 găuri pentru montare.

394,00 lei Pret
Telecomandă cu breloc homematic ip smart home 4 butoane (hmip-krc4) Telecomandă cu breloc homematic ip smart home 4 butoane (hmip-krc4)

Telecomandă cu breloc homematic ip smart home 4 butoane (hmip-krc4)

Telecomanda cu breloc Homematic este o telecomandă radio universală cu patru butoane configurabile liber. Permite controlul convenabil al dispozitivelor instruite și, astfel, permite aprinderea, stingerea și reglarea luminii, de exemplu. Funcționarea fiabilă la temperaturi ambientale de la -10 la + 55 °C permite de ex. B. utilizare permanentă în mașini. Comenzile radio sunt confirmate prin LED-ul dispozitivului Milticolor.

223,00 lei Pret
Panoul de intrare bază ip rfid/cititor 9156031 2n Panoul de intrare bază ip rfid/cititor 9156031 2n

Panoul de intrare bază ip rfid/cititor 9156031 2n

IP Base este un cititor de carduri RFID de 13,56 MHz care citește UID și ar trebui utilizat cu IP Base 9156111CB.

Acest modul de citire de carduri IP Base 13,56 MHz este proiectat pentru a fi montat în dispozitivul de interfon principal 2N IP Base și permite accesul fără contact folosind carduri RFID sau brelocuri.

1.020,00 lei Pret
Senzor homematic de înclinare și vibrații ip (hmip-stv), detector de deschidere (alb) Senzor homematic de înclinare și vibrații ip (hmip-stv), detector de deschidere (alb)

Senzor homematic de înclinare și vibrații ip (hmip-stv), detector de deschidere (alb)

Senzorul compact detectează schimbările de poziție sau vibrațiile și poate prelua o varietate de sarcini în casa inteligentă. Monitorizare fiabilă, de ex. a ușilor de garaj, ferestrelor sau clapetelor cutiei poștale, asigură mai mult confort și siguranță. Senzorul extrem de sensibil detectează chiar și cele mai mici vibrații la locul de instalare și le raportează imediat sistemului Homematic IP. Sensibilitatea senzorului poate fi reglată individual pentru aplicația respectivă. Senzorul detectează schimbările de poziție la un unghi de 10 până la 45°. Alternativ, poate fi configurat și ca senzor de șoc.

433,00 lei Pret
UNITATE DE RĂSPUNS AUDIO/INDOOR TALK BLACK 91378401 2N UNITATE DE RĂSPUNS AUDIO/INDOOR TALK BLACK 91378401 2N

UNITATE DE RĂSPUNS AUDIO/INDOOR TALK BLACK 91378401 2N

Designul stației de interior 2N® Indoor Talk se va potrivi fiecărui apartament sau casă. Aspectul estetic al acestui produs a fost obținut prin utilizarea unei suprafețe de sticlă și prin iluminarea de fundal izbitoare a icoanelor sale. Cu toate acestea, am pus un accent deosebit pe selectarea componentelor audio de cea mai înaltă calitate pentru a obține un sunet de înaltă calitate. Aceasta înseamnă că poți vorbi cu vizitatorii afară ca și cum ar sta chiar lângă tine. Invitați-i să intre și apăsați pictograma pentru a deschide ușa din confortul casei dvs.

1.787,00 lei Pret
PACHET DE SECURITATE PENTRU PORTER/9155198SET 2N PACHET DE SECURITATE PENTRU PORTER/9155198SET 2N

PACHET DE SECURITATE PENTRU PORTER/9155198SET 2N

Creșteți securitatea ușilor la cel mai înalt nivel
Pachetul include un releu de siguranță, un contact de manipulare și un modul I/O suplimentar. Citiți mai departe pentru a afla ce pot face accesoriile pentru dvs.

Releul de siguranță este un accesoriu simplu care împiedică deschiderea broaștei, de exemplu, cu o lanternă de 12 V.
Energia acestei lanterne este suficientă pentru a activa încuietoarea atunci când făptuitorul ajunge la firele dintre lacăt și interfon.
Instalați releul între interfon/cititorul de acces și încuietoarea pe care o controlează.
Apoi cuplați releul de securitate cu dispozitivul 2N.
Lacătul se va deschide numai când detectează semnalul de la interfon/cititorul de acces.

Contactul de manipulare detectează dezasamblarea cadrului superior al interfonului și declanșează o alarmă care trebuie definită.
Doriți să definiți scenarii și mai avansate în cazul deschiderii neautorizate a interfonului?
De exemplu, cu modulul I/O puteți seta interfonul să captureze mai multe imagini și să contactați agenția de securitate.

1.272,00 lei Pret
Shelly Blu Button1, buton (roșu) Shelly Blu Button1, buton (roșu)

Shelly Blu Button1, buton (roșu)

Shelly Blu Button1 este un buton controlat prin Bluetooth pentru activarea acțiunilor și scenelor. Poate fi conectat cu ușurință la alte dispozitive Shelly. Datorită opțiunii „Find me” cu sunet și lumină, Shelly Blu Button1 nu poate fi pierdut atât de ușor.

97,00 lei Pret
Card RFID Autel, cheie de proximitate (verde) Card RFID Autel, cheie de proximitate (verde)

Card RFID Autel, cheie de proximitate (verde)

Eticheta Autel RFID le permite utilizatorilor autorizați să înceapă procesul de încărcare pe cutiile de perete Autel fără a utiliza aplicația. Cardurile sunt compatibile cu toate Autel MaxiCharger AC și sunt ușor de configurat prin aplicația Autel.

24,00 lei Pret
Telecomanda ECOFLOW Delta Pro, panou de control Telecomanda ECOFLOW Delta Pro, panou de control

Telecomanda ECOFLOW Delta Pro, panou de control

Telecomanda Delta Pro de la ECOFLOW a fost dezvoltată pentru a completa stația electrică portabilă DELTA Pro. Telecomanda servește ca un al doilea afișaj și se conectează prin Bluetooth sau un cablu Ethernet. Astfel, aveți întotdeauna în vedere consumul de energie, durata de viață rămasă a bateriei și toate celelalte date. Telecomanda Delta Pro poate fi folosită pentru a porni și opri prizele de alimentare, conexiunile DC sau întreaga unitate.

488,00 lei Pret