Control Acces

Oferta Variata De Control Acces la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 53 produse.

Se afiseaza 1-48 din 53 produs(e)
Tastatură Homematic IP (HmIP-WKP), blocare cu combinație Tastatură Homematic IP (HmIP-WKP), blocare cu combinație

Tastatură Homematic IP (HmIP-WKP), blocare cu combinație

Cu noua tastatură Homematic IP, cheia de sub preș și-a venit în sfârșit ziua lui. Pur și simplu introduceți codul de acces secret pe tastatura iluminată și dispozitivul de blocare a ușii Homematic IP (disponibil separat) deschide casa ca prin farmec. Tastatura permite gestionarea individuală a accesului cu opt coduri numerice diferite și autorizații de acces controlate în timp. Diferite coduri pot fi atribuite membrilor familiei, prietenilor apropiați sau furnizorilor de servicii și poate fi configurată fereastra de timp pentru cine are permisiunea de a intra în casă și când. Tastatura nu poate controla doar ușa prin cod, ci și comuta iluminatul, ridică ușa garajului sau activează modul de alarmă.

507,00 lei Pret
Card HD+ 12 luni (2021), card inteligent Card HD+ 12 luni (2021), card inteligent

Card HD+ 12 luni (2021), card inteligent

Datorită cardului HD+ în legătură cu un modul HD+ sau un receptor HD+, se pot recepționa canale HD+. Cardul HD+ este activat timp de 12 luni, fără angajament contractual și nu este necesară reziliere. Cardul conține 24 de canale HD private, 2 canale UHD și 40 de canale HD gratuite prin satelit.

404,00 lei Pret
Telecomandă cu breloc Homematic IP Smart Home 4 butoane (HmIP-KRC4) Telecomandă cu breloc Homematic IP Smart Home 4 butoane (HmIP-KRC4)

Telecomandă cu breloc Homematic IP Smart Home 4 butoane (HmIP-KRC4)

Telecomanda cu breloc Homematic este o telecomandă radio universală cu patru butoane configurabile liber. Permite controlul convenabil al dispozitivelor instruite și, astfel, permite aprinderea, stingerea și reglarea luminii, de exemplu. Funcționarea fiabilă la temperaturi ambientale de la -10 la + 55 °C permite de ex. B. utilizare permanentă în mașini. Comenzile radio sunt confirmate prin LED-ul dispozitivului Milticolor.

217,00 lei Pret