Uscatoare de par

Oferta Variata Uscatoare de Par la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 41 produse.

Se afiseaza 1-41 din 41 produs(e)
Braun FaceSpa 851V De aur, Alb Braun FaceSpa 851V De aur, Alb

Braun FaceSpa 851V De aur, Alb

Braun FaceSpa 851V, De aur, Alb, Dit apparaat is niet geschikt voor gebruik door kinderen of personen met beperkte fysieke,..., 1.5 V, AA, 321 g, Cutie

309,00 lei Pret
Uscător de păr Revlon Smooth Brilliance RVDR5251 (negru) Uscător de păr Revlon Smooth Brilliance RVDR5251 (negru)

Uscător de păr Revlon Smooth Brilliance RVDR5251 (negru)

Conceput pentru performanță de coafare, versatilitate și comoditate, uscătorul de păr Revlon RVDR5251 2000W are tot ce aveți nevoie pentru a obține coafura perfectă și multe altele. Tehnologia Turmaline-Ionic produce ioni negativi care hrănesc și condiționează părul, lăsându-l să arate și să se simtă moale, neted și strălucitor. Acoperirea ceramică ajută la reducerea daunelor cauzate de supra-styling. Cu o distribuție uniformă a căldurii care pătrunde rapid în păr și îl usucă din interior spre exterior.

176,00 lei Pret
Xiaomi Mi Ionic H300, uscator de par (Alb) Xiaomi Mi Ionic H300, uscator de par (Alb)

Xiaomi Mi Ionic H300, uscator de par (Alb)

Uscătorul de păr Mi Ionic H300 de la Xiaomi dispune de tehnologie de ultimă oră care usucă părul în timp ce îl protejează. Structura inovatoare vine într-o carcasă ultra-scurtă, nu mai lungă decât un ruj, care permite o prindere confortabilă. Așa că poți lua cu ușurință uscătorul de păr cu tine atunci când călătorești. Designul unic cu palete curbate și o evacuare a aerului, bazat pe principiul de funcționare al turbinelor aeronavelor, reduce pierderile de energie eoliană și îmbunătățește viteza aerului. Motorul de înaltă performanță creează un flux de aer puternic care evaporă rapid umiditatea fără a fi nevoie de temperaturi ridicate. Puterea mare de uscare de 6,1 g/min scurtează timpul pe care trebuie să-l petreceți uscandu-vă părul, fie dimineața devreme, fie înainte de culcare. Temperatura este măsurată de 60 de ori pe secundă iar rezultatul este trimis direct la microprocesor, care reglează temperatura aerului în timp real și asigură că temperatura rămâne stabilă la 57°C. Controlul temperaturii previne deteriorarea părului și îl ajută să-și mențină strălucirea sănătoasă. Opțional, puteți alege și dintre alte două setări de temperatură (cald sau rece). Temperatura selectată este salvată automat și aplicată data viitoare când o utilizați. În plus, uscătorul Mi Ionic H300 are două debite diferite de aer. Generatorul de ioni încorporat poate elibera până la 50 de milioane de ioni negativi care reduc electricitatea statică, previn încrețirea, netezește suprafața părului și oferă părului o strălucire radiantă. Rotirea,

184,00 lei Pret
Perie cu aer cald Revlon Salon One-Step Volumizer RVDR5222MUKE Mint Edition (mentă/negru) Revlon Perie cu aer cald Revlon Salon One-Step Volumizer RVDR5222MUKE Mint Edition (mentă/negru) Revlon

Perie cu aer cald Revlon Salon One-Step Volumizer RVDR5222MUKE Mint Edition (mentă/negru) Revlon

Peria Revlon Salon One-Step RVDR5222MUKE cu aer cald și volum este o combinație de uscător de păr puternic și perie de volum. Oferă păr voluminos, uscat cu suflat, fără încurcături de două ori mai rapid (comparativ cu uscarea și coafarea separată). Peria ovală oferă volum liniei părului și evocă vârfurile ușor ondulate. Datorită tehnologiei ionice, părul se usucă mai repede și este astfel mai bine protejat împotriva daunelor. Salon One-Step RVDR5222MUKE are 2 setari de caldura si o setare de aer rece si este potrivit pentru parul mediu spre lung.

273,00 lei Pret
Uscator de par Beurer HC 30(aur negru/roz) Uscator de par Beurer HC 30(aur negru/roz)

Uscator de par Beurer HC 30(aur negru/roz)

Uscătorul de păr HC 30 de la Beurer este potrivit pentru uscarea și coafarea profesională a părului. Cu cele două niveluri de suflare și cele trei niveluri de încălzire, puteți ajusta uscătorul de păr la nevoile dumneavoastră individuale. Etapa de aer rece suplimentară, blocabilă, asigură o mai bună fixare a coafurii. Părul poate fi coafat într-un mod țintit cu duza profesională îngustă. Oprirea automată integrată protejează dispozitivul de supraîncălzire. Filtrul detașabil facilitează îndepărtarea scamelor, a prafului și a părului care a fost aspirat.

148,00 lei Pret
Uscător de păr Dyson Supersonic (antracit/fucsia) Uscător de păr Dyson Supersonic (antracit/fucsia)

Uscător de păr Dyson Supersonic (antracit/fucsia)

Cu Supersonic, Dyson schimbă caracteristicile anterioare ale uscătorului de păr. Cu Supersonic, motorul a fost încorporat în mâner, aducând greutatea și forma uscătorului de păr într-un nou echilibru. Micul și puternic motorul digital Dyson V9 rulează la 110.000 rpm. În combinație cu tehnologia Multiplier, se creează un flux de aer puternic și controlat - pentru uscare rapidă și coafare precisă a părului. Cu Supersonic, patru niveluri de temperatură și trei niveluri de suflare permit setări individuale. Cu cinci atașamente și control inteligent al temperaturii cu un senzor de temperatură, Dyson Supersonic a fost special dezvoltat pentru a proteja împotriva daunelor extreme provocate de căldură.

2.197,00 lei Pret
ProfiCare PC-HT 3046, uscator de par (antracit) ProfiCare PC-HT 3046, uscator de par (antracit)

ProfiCare PC-HT 3046, uscator de par (antracit)

Uscătorul de păr PC-HT 3046 de la ProfiCare cu o putere de 2200 de wați îndeplinește cele mai înalte cerințe și oferă uscare și coafare fără efort pentru rezultate profesionale precum la coafor. Debitul mare de aer și motorul puternic asigură rezultate rapide de uscare. În ciuda performanțelor ridicate, uscătorul de păr poate fi depozitat într-un mod economisind spațiu datorită mânerului pliabil. Are, de asemenea, o funcție de ionizare care permite un stil mai bun datorită efectului antistatic. Părul nu se usucă, devine suplu și strălucitor. Duza de modelare furnizată poate fi atașată pentru o coafare țintită. Cu PC-HT 3046, trei niveluri de temperatură și două niveluri de suflare permit setări individuale.

112,00 lei Pret
ProfiCare PC-HT 3073, uscator de par (argintiu închis/albastru) ProfiCare PC-HT 3073, uscator de par (argintiu închis/albastru)

ProfiCare PC-HT 3073, uscator de par (argintiu închis/albastru)

Uscătorul de păr PC-HT 3073 de la ProfiCare cu o putere de 1600 de wați îndeplinește cerințe ridicate și oferă uscare și coafare fără efort pentru rezultate ca la coafor. În ciuda performanței sale, uscătorul de păr poate fi depozitat într-un mod economisind spațiu datorită mânerului pliabil. Are, de asemenea, o funcție de ionizare care permite un stil mai bun datorită efectului antistatic. Părul nu se usucă, devine suplu și strălucitor. Duza de modelare furnizată poate fi atașată pentru o coafare țintită. Cu PC-HT 3073, trei niveluri de temperatură și suflante permit setări individuale.

102,00 lei Pret
ProfiCare PC-HT 3073, uscator de par (argintiu închis/roz) ProfiCare ProfiCare PC-HT 3073, uscator de par (argintiu închis/roz) ProfiCare

ProfiCare PC-HT 3073, uscator de par (argintiu închis/roz) ProfiCare

Uscătorul de păr PC-HT 3073 de la ProfiCare cu o putere de 1600 de wați îndeplinește cerințe ridicate și oferă uscare și coafare fără efort pentru rezultate ca la coafor. În ciuda performanței sale, uscătorul de păr poate fi depozitat într-un mod economisind spațiu datorită mânerului pliabil. Are, de asemenea, o funcție de ionizare care permite un stil mai bun datorită efectului antistatic. Părul nu se usucă, devine suplu și strălucitor. Duza de modelare furnizată poate fi atașată pentru o coafare țintită. Cu PC-HT 3073, trei niveluri de temperatură și suflante permit setări individuale.

102,00 lei Pret