Ingrijirea Parului

Oferta Variata De Ingrijirea Parului la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 37 produse.

Se afiseaza 1-37 din 37 produs(e)
Perie cu aer cald revlon salon one-step rvdr5222 (negru roz) Perie cu aer cald revlon salon one-step rvdr5222 (negru roz)

Perie cu aer cald revlon salon one-step rvdr5222 (negru roz)

Peria de volum și aer cald Revlon Salon One-Step RVDR5222 este o combinație de uscător de păr puternic și perie de volum. Oferă păr voluminos, uscat cu suflarea, fără încurcături de două ori mai rapid (comparativ cu uscarea și coafarea separată). Peria ovală oferă volum liniei părului și evocă vârfurile ușor ondulate. Datorită tehnologiei ionice, părul se usucă mai repede și este astfel mai bine protejat împotriva daunelor. Salon One-Step RVDR5222 are 2 setari de caldura si o setare de aer rece si este potrivit pentru parul mediu spre lung.

Revlon small salon one-step rvdr5282uke perie cu aer cald (negru roz) Revlon small salon one-step rvdr5282uke perie cu aer cald (negru roz)

Revlon small salon one-step rvdr5282uke perie cu aer cald (negru roz)

Peria Revlon Small Salon One-Step RVDR5282UKE cu aer cald și volum este o combinație de uscător de păr puternic și perie de volum. Oferă păr voluminos, uscat cu suflat, fără încurcături de două ori mai rapid (comparativ cu uscarea și coafarea separată). Peria ovală oferă volum liniei părului și evocă vârfurile ușor ondulate. Datorită tehnologiei ionice, părul se usucă mai repede și este astfel mai bine protejat împotriva daunelor. Small Salon One-Step RVDR5222 are 2 setări de temperatură și o setare de aer rece și este potrivit pentru părul de lungime medie până la scurt.

Perie cu aer cald revlon salon one-step rvdr5212 (negru roz) Perie cu aer cald revlon salon one-step rvdr5212 (negru roz)

Perie cu aer cald revlon salon one-step rvdr5212 (negru roz)

Peria cu aer cald Revlon Salon One-Step RVDR5212 este o combinație de uscător de păr puternic și perie cu palete de netezire. Coafarea complicată cu uscător de păr și perie este de domeniul trecutului. Datorită tehnologiei ionice, părul se usucă mai repede și este astfel mai bine protejat împotriva daunelor. Salon One-Step RVDR5212 are 2 setari de caldura si o setare de aer rece si este potrivit pentru parul mediu spre lung.

Perie braun satin hair Perie braun satin hair

Perie braun satin hair

Peria de păr Braun Satin Hair 7 BR750 Ionic eliberează ioni activi care acoperă părul și redă instantaneu o strălucire sănătoasă. Perii naturali și tehnologia perilor fără sudură protejează suprafața părului și previn ruperea părului. Peria ionică BR750 are o perie detașabilă pentru o curățare rapidă și ușoară. Oprirea automată oferă siguranță suplimentară.

ondulator Grundig HS 3020 (negru argintiu) ondulator Grundig HS 3020 (negru argintiu)

ondulator Grundig HS 3020 (negru argintiu)

Fierul de ondulat Grundig HS 3020 asigură un nou stil în fiecare zi. Cu pensulele rotunde cu diametrul de 16 sau 20 mm, permite bucle și valuri deosebit de strălucitoare, cu un șoc spectaculos și o fixare flexibilă. HS 3020 are, de asemenea, două setări de temperatură și două setări de flux de aer pentru a coafa și usca părul fin, normal și gros și o setare de răcire pentru a fixa coafura.