Ingrijirea Parului

Oferta Variata De Ingrijirea Parului la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 12 produse.

Se afiseaza 1-12 din 12 produs(e)
Perie cu aer cald revlon salon one-step rvdr5222 (negru roz) Perie cu aer cald revlon salon one-step rvdr5222 (negru roz)

Perie cu aer cald revlon salon one-step rvdr5222 (negru roz)

Peria de volum și aer cald Revlon Salon One-Step RVDR5222 este o combinație de uscător de păr puternic și perie de volum. Oferă păr voluminos, uscat cu suflarea, fără încurcături de două ori mai rapid (comparativ cu uscarea și coafarea separată). Peria ovală oferă volum liniei părului și evocă vârfurile ușor ondulate. Datorită tehnologiei ionice, părul se usucă mai repede și este astfel mai bine protejat împotriva daunelor. Salon One-Step RVDR5222 are 2 setari de caldura si o setare de aer rece si este potrivit pentru parul mediu spre lung.

216,00 lei Pret
Perie cu aer cald revlon salon one-step rvdr5212 (negru roz) Perie cu aer cald revlon salon one-step rvdr5212 (negru roz)

Perie cu aer cald revlon salon one-step rvdr5212 (negru roz)

Peria cu aer cald Revlon Salon One-Step RVDR5212 este o combinație de uscător de păr puternic și perie cu palete de netezire. Coafarea complicată cu uscător de păr și perie este de domeniul trecutului. Datorită tehnologiei ionice, părul se usucă mai repede și este astfel mai bine protejat împotriva daunelor. Salon One-Step RVDR5212 are 2 setari de caldura si o setare de aer rece si este potrivit pentru parul mediu spre lung.

202,00 lei Pret