Accesorii tv

Oferta Variata De Accesorii TV la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 53 produse.

Se afiseaza 1-48 din 53 produs(e)
Lg sc-00da usb linux negru, albastru Lg sc-00da usb linux negru, albastru

Lg sc-00da usb linux negru, albastru

LG SC-00DA, Linux, ARM Cortex-A7, Mac OS X 10.12 Sierra, Mac OS X 10.13 High Sierra, Mac OS X 10.14 Mojave, Mac OS X 10.15 Catalina, USB, USB Tip-A, 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac)

1.031,00 lei Pret
Vu+ duo 4k se, receptor satelit Vu+ duo 4k se, receptor satelit

Vu+ duo 4k se, receptor satelit

VU+ Duo 4K SE este un receptor digital de satelit echipat cu un tuner dublu DVB-S2X FBC. Un procesor quad-core puternic asociat cu 3 GB RAM și sistemul de operare Chromium OS asigură timpi scurti de încărcare și comutare rapidă între toate funcțiile. În plus față de tunerul încorporat, în Duo 4K SE pot fi utilizate până la două tunere plug & play și un hard disk de 2,5" pentru a îmbunătăți și mai mult opțiunile de recepție. VU+ Duo 4K SE comunică cu numeroase dispozitive finale prin WLAN și Bluetooth și o permite datorită HDMI și USB, la fel de multe dispozitive finale pot fi conectate direct la acesta.

2.104,00 lei Pret
Antenă satelit  selfsat h50m(alb) Antenă satelit  selfsat h50m(alb)

Antenă satelit selfsat h50m(alb)

SelfSat H50M este o antenă dublă plată pentru recepția a doi sateliți simultan (de exemplu, Astra și Hotbird) pe un singur receptor. Comutarea între sateliții selectați are loc prin protocolul DiSEqC. Materialul necesar pentru montarea pe perete sau pe stâlp este deja inclus în pachetul de livrare al H50M.

1.329,00 lei Pret
Antenă selfsat h50dcss+ unicable 2(alb) Antenă selfsat h50dcss+ unicable 2(alb)

Antenă selfsat h50dcss+ unicable 2(alb)

SelfSat H50dCSS+ Unicable 2 este o antenă cu două ieșiri Unicable, potrivită pentru până la 26 de utilizatori. Dispozitivele de scufundare JESS pot fi conectate prin ieșirile SCR, făcându-le compatibile cu o gamă largă de dispozitive. Instalarea antenei este deosebit de convenabilă și poate fi atașată de un catarg sau de perete.

1.403,00 lei Pret
Receptor terestru vu+ duo 4k se (negru, tuner dublu dvb-t2 (hd)) Receptor terestru vu+ duo 4k se (negru, tuner dublu dvb-t2 (hd))

Receptor terestru vu+ duo 4k se (negru, tuner dublu dvb-t2 (hd))

VU+ Duo 4K SE este un receptor digital terestru echipat cu un tuner dual DVB-T2 (HD). Un procesor quad-core puternic asociat cu 3 GB RAM și sistemul de operare Chromium OS asigură timpi scurti de încărcare și comutare rapidă între toate funcțiile. În plus față de tunerul încorporat, în Duo 4K SE pot fi utilizate până la două tunere plug & play și un hard disk de 2,5" pentru a îmbunătăți și mai mult opțiunile de recepție. VU+ Duo 4K SE comunică cu numeroase dispozitive finale prin WLAN și Bluetooth și o permite datorită HDMI și USB, la fel de multe dispozitive finale pot fi conectate direct la acesta.

1.992,00 lei Pret
Vu+ duo 4k se, satelit/terr. receptor Vu+ duo 4k se, satelit/terr. receptor

Vu+ duo 4k se, satelit/terr. receptor

VU+ Duo 4K SE este un receptor digital satelit/terestre echipat cu un tuner dublu DVB-S2X FBC și un tuner dual DVB-T2. Un procesor quad-core puternic asociat cu 3 GB RAM și sistemul de operare Chromium OS asigură timpi scurti de încărcare și comutare rapidă între toate funcțiile. În plus față de tunerul încorporat, în Duo 4K SE pot fi utilizate până la două tunere plug & play și un hard disk de 2,5" pentru a îmbunătăți și mai mult opțiunile de recepție. VU+ Duo 4K SE comunică cu numeroase dispozitive finale prin WLAN și Bluetooth și o permite datorită HDMI și USB, la fel de multe dispozitive finale pot fi conectate direct la acesta.

2.453,00 lei Pret
Receptor terestru vu+ uno 4k se(negru, dvb-t2 (hd) twin tuner, fbc, 4k) Receptor terestru vu+ uno 4k se(negru, dvb-t2 (hd) twin tuner, fbc, 4k)

Receptor terestru vu+ uno 4k se(negru, dvb-t2 (hd) twin tuner, fbc, 4k)

Receptorul de satelit UNO 4K SE este creat pentru conținut 4K UHD și impresionează printr-o gamă largă de utilizări posibile. Inima UNO 4K este un procesor dual-core de 1,7 GHz. Datorită funcției FBC (Full Band Capture), este posibil să înregistrați un total de opt surse de semnal diferite, prin care o sursă poate fi vizualizată în același timp. De asemenea, beneficiați de timpi de comutare foarte rapizi. 4 GB de memorie internă și 2 GB de RAM sunt instalați în carcasa fără ventilator a UNO 4K SE și vă puteți conecta la televizor prin HDMI.

1.545,00 lei Pret
Apple tv 4k (a treia generație), client de streaming (negru, 64 gb) Apple tv 4k (a treia generație), client de streaming (negru, 64 gb)

Apple tv 4k (a treia generație), client de streaming (negru, 64 gb)

Noul Apple TV 4K aduce numeroase servicii Apple împreună cu toate aplicațiile de streaming instalate - la cea mai bună calitate a imaginii și audio pe care a avut-o vreodată un Apple TV. Cu performanța super-rapidă a cipului A15 Bionic, control intuitiv prin telecomandă Siri și interacțiune perfectă între dispozitive și accesorii pentru casă inteligentă. Tot ce iubești la Apple - pe un ecran și mai mare.

883,00 lei Pret
Apple tv 4k (a treia generație), client de streaming (negru, 128 gb) Apple tv 4k (a treia generație), client de streaming (negru, 128 gb)

Apple tv 4k (a treia generație), client de streaming (negru, 128 gb)

Noul Apple TV 4K aduce numeroase servicii Apple împreună cu toate aplicațiile de streaming instalate - la cea mai bună calitate a imaginii și audio pe care a avut-o vreodată un Apple TV. Cu performanța super-rapidă a cipului A15 Bionic, control intuitiv prin telecomandă Siri și interacțiune perfectă între dispozitive și accesorii pentru casă inteligentă. Tot ce iubești la Apple - pe un ecran și mai mare.

1.007,00 lei Pret
Google chromecast cu google tv (hd), player media (alb) Google chromecast cu google tv (hd), player media (alb)

Google chromecast cu google tv (hd), player media (alb)

Chromecastul cu Google TV oferă streaming în HD (la 60 fps) calitate HDR și aduce divertisment într-o singură locație centrală. Datorită recomandărilor personale și comenzilor vocale prin intermediul telecomenzii vocale, puteți accesa oricând rapid titlurile sugerate sau specifice. Chromecastul oferă WiFi și Bluetooth și este ușor de configurat. Compatibil cu Android, iOS, Mac și Windows, Chromecastul se conectează pur și simplu la un televizor prin HDMI, este alimentat prin USB-C și este gata de utilizare după o scurtă configurare. Filmele, serialele, videoclipurile și fotografiile pot fi transmise în flux dintr-o varietate de aplicații direct pe Chromecast prin intermediul dispozitivului final.

216,00 lei Pret
Set de pornire tigermedia tigerbox touch, client de streaming (violet, usb-c) Set de pornire tigermedia tigerbox touch, client de streaming (violet, usb-c)

Set de pornire tigermedia tigerbox touch, client de streaming (violet, usb-c)

O cutie auditivă pentru copii - Cu un serviciu de streaming și un afișaj tactil adaptat copiilor, tigerbox TOUCH oferă fiecărui copil o experiență auditivă unică printr-o selecție diversă într-o lume mare a jocurilor radio. Redarea este o joacă de copii și cele mai grozave piese de teatru și cântece radio pentru copii cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani pot fi auzite în cel mai scurt timp - neîntrerupt. Tigerbox TOUCH oferă trei modalități de a asculta maxim: Tigerticket-urile sunt biletele de intrare la marea lume a jocurilor radio online pentru streaming. Cu cardurile tiger, toate poveștile tale preferate sunt imediat la îndemână. Pur și simplu glisați-l și cele mai frumoase povești vor răsuna ca prin farmec. Wildcard-urile oferă spațiu pentru poveștile pe care le-ați înregistrat singur, propriile fișiere mp3 sau redări radio din biblioteca media tigertones.

613,00 lei Pret
Tuner gigablue uhd quad 4k + twin dvb-s2x, receptor satelit (negru, fbc, pvr, dvb-s2, twin dvb-s2x) Tuner gigablue uhd quad 4k + twin dvb-s2x, receptor satelit (negru, fbc, pvr, dvb-s2, twin dvb-s2x)

Tuner gigablue uhd quad 4k + twin dvb-s2x, receptor satelit (negru, fbc, pvr, dvb-s2, twin dvb-s2x)

2 tunere DVB-S2 încorporate permit utilizarea dublă fără restricții, precum și 8 tunere (tunere FBC). În plus, sunt instalate încă două tunere duble, cu care puteți primi semnale suplimentare prin DVB-S2X - de două ori. Procesorul puternic oferă spectatorului material de imagine 4k de înaltă rezoluție și un timp de comutare rapid fără precedent. Vă puteți conecta receptorul direct la Internet prin interfața Gigabit Lan sau prin stick-ul Wifi disponibil opțional. GigaBlue este deosebit de ușor de utilizat în opțiunile sale de operare. De exemplu, receptorul poate fi controlat convenabil de la distanță cu un smartphone sau o tabletă prin aplicația GigaBlue Player, fără a fi nevoie mai întâi de a ridica telecomanda dispozitivului.

1.736,00 lei Pret
Gigablue ultra hd ue 4k, receptor satelit (negru, dvb-s2 fbc, twin dvb-s2x) Gigablue ultra hd ue 4k, receptor satelit (negru, dvb-s2 fbc, twin dvb-s2x)

Gigablue ultra hd ue 4k, receptor satelit (negru, dvb-s2 fbc, twin dvb-s2x)

Receptorul Ultra HD UE 4K de la GigaBlue oferă în total două interfețe DVB-S2 și, datorită tehnologiei FBC (Full Band Capture), un total de 8 tunere. În plus, această versiune are integrat un alt tuner dublu DVB-S2X (DVB-C/T2). Interfața intuitivă cu utilizatorul poate fi controlată în mod convențional prin intermediul telecomenzii sau prin intermediul aplicației gratuite GigaBlue. Datorită procesorului puternic dual-core, toate acțiunile și conținutul sunt implementate rapid și oferă utilizatorului o experiență 4K UHD de înaltă rezoluție. Propriile dvs. media pot fi redate și afișate convenabil și ușor prin interfețele USB-A.

1.430,00 lei Pret
Gigablue ultrahd ue 4k, receptor satelit (negru, dvb-s2 fbc, un singur dvb-s2x) Gigablue ultrahd ue 4k, receptor satelit (negru, dvb-s2 fbc, un singur dvb-s2x)

Gigablue ultrahd ue 4k, receptor satelit (negru, dvb-s2 fbc, un singur dvb-s2x)

Receptorul Ultra HD UE 4K de la GigaBlue oferă în total două interfețe DVB-S2 și, datorită tehnologiei FBC (Full Band Capture), un total de 8 tunere. În plus, această versiune are integrat un singur tuner DVB-S2X (DVB-C/T2). Interfața intuitivă cu utilizatorul poate fi controlată în mod convențional prin intermediul telecomenzii sau prin intermediul aplicației gratuite GigaBlue. Datorită procesorului puternic dual-core, toate acțiunile și conținutul sunt implementate rapid și oferă utilizatorului o experiență 4K UHD de înaltă rezoluție. Propriile dvs. media pot fi redate și afișate convenabil și ușor prin interfețele USB-A.

1.284,00 lei Pret
Vu+ zero 4k, receptor satelit (negru, dvb-s2x, hdmi, 4k) Vu+ zero 4k, receptor satelit (negru, dvb-s2x, hdmi, 4k)

Vu+ zero 4k, receptor satelit (negru, dvb-s2x, hdmi, 4k)

VU+ Zero 4K este un receptor UHD entry-level și este echipat cu un procesor de 7.000 DMIPS. Zero 4K are un receptor DVB-S2X încorporat cu care poate fi recepționat programul prin satelit. Ca model compatibil 4K, semnalele pot fi reproduse și vizionate cu televizorul corespunzător la o rezoluție extraordinar de clară. Zero 4K afișează, de asemenea, conținut HDR/HLG (High Dynamic Range) fără probleme.

831,00 lei Pret
Telecomandă gigablue universal 4k, telecomandă (negru) Telecomandă gigablue universal 4k, telecomandă (negru)

Telecomandă gigablue universal 4k, telecomandă (negru)

Telecomanda Universal 4K de la Gigablue este potrivită pentru o varietate de dispozitive diferite: de la receptoare și set-top box-uri la televizoare de la mulți producători la playere CD și DVD, aproape toate funcțiile cunoscute pot fi înlocuite cu telecomandă. Telecomanda cu infraroșu poate fi configurată folosind trei metode: introducerea codului, metoda de căutare și intermiterea codului.

131,00 lei Pret
Xiaomi tv stick 4k, client de streaming (negru, ultrahd/4k, hdmi, wlan, bluetooth) Xiaomi tv stick 4k, client de streaming (negru, ultrahd/4k, hdmi, wlan, bluetooth)

Xiaomi tv stick 4k, client de streaming (negru, ultrahd/4k, hdmi, wlan, bluetooth)

Xiaomi TV Stick 4K cu Android aduce numeroase aplicații și o experiență multimedia perfectă în cei patru pereți. Cu suport pentru Dolby Atmos și Dolby Vision, sunt produse culori realiste și bogate și fiecare sunet mic se simte ca și cum ai fi acolo. Cu ajutorul Asistentului Google, puteți executa rapid comenzi, puteți începe conținut sau puteți pune o întrebare simplă la cerere - întotdeauna cu un răspuns fulgerător. Pentru ca totul să rămână fără probleme, TV Stick 4K este echipat cu un procesor quad-core și 2 GB RAM și integrează, de asemenea, WLAN, Bluetooth și un Chromecast pentru difuzarea ușoară a întregului conținut.

286,00 lei Pret
Unul pentru toți essential 6, telecomandă (negru) Unul pentru toți essential 6, telecomandă (negru)

Unul pentru toți essential 6, telecomandă (negru)

Cu One for all Essential 6 operați televizorul, un set-top box, player Blu-Ray sau DVD, streaming și bara de sunet sau chiar dispozitive audio. Această telecomandă dispune de SteriTouch, o protecție antimicrobiană care durează pe toată durata de viață a telecomenzii.

131,00 lei Pret
Unul pentru toți amplificator de semnal dublu (negru, 2 iesiri) Unul pentru toți amplificator de semnal dublu (negru, 2 iesiri)

Unul pentru toți amplificator de semnal dublu (negru, 2 iesiri)

Pur și simplu conectați-l și semnalul este amplificat - cu până la 20 dB împotriva calității slabe a imaginii și audio. Acest amplificator de semnal are un filtru unic de blocare 3G/4G încorporat care blochează semnalele 3G și 4G de la telefoanele mobile pentru a asigura recepția optimă și a elimina interferențele.

150,00 lei Pret
Unul pentru toate sv9610, amplificator (negru, 1 ieșire) Unul pentru toate sv9610, amplificator (negru, 1 ieșire)

Unul pentru toate sv9610, amplificator (negru, 1 ieșire)


Pur și simplu conectați-l și semnalul este amplificat - cu până la 20 dB împotriva calității slabe a imaginii și audio. Acest amplificator de semnal are un filtru unic de blocare 3G/4G încorporat care blochează semnalele 3G și 4G de la telefoanele mobile pentru a asigura recepția optimă și a elimina interferențele.

101,00 lei Pret
Technisat technicontrol, telecomandă (negru) Technisat technicontrol, telecomandă (negru)

Technisat technicontrol, telecomandă (negru)


Telecomanda TechniSat TechniControl permite accesul rapid și ușor la toate funcțiile unui dispozitiv compatibil datorită butoanelor aranjate clar. Potrivit pentru toate dispozitivele ISIO, precum și pentru MultyVision.

161,00 lei Pret
Repetor technisat 9z2 (argint) Repetor technisat 9z2 (argint)

Repetor technisat 9z2 (argint)

Repeatorul 9Z2 a fost special dezvoltat pentru a compensa lungimile mai mari ale cablurilor în sistemele de distribuție prin satelit. Amplificarea in domeniul satelitului (15 - 20 dB) este proiectata in asa fel incat atenuarea de 60 m COAXSAT 120-4.6 sau 40 m COAXSAT 115-3.6 sa fie compensata. Cu ajutorul acestui repetor, chiar și lungimi mari de cablu pot fi gestionate fără probleme. Amplificarea semnalului terestru poate fi reglată individual pentru a evita interferența reciprocă cu gama de frecvență a satelitului. Această componentă poate fi combinată cu toate comutatoarele 9/8 și cu TechniRouter 9/x.

469,00 lei Pret
Telecomanda evolve 4 una pentru toți (negru) Telecomanda evolve 4 una pentru toți (negru)

Telecomanda evolve 4 una pentru toți (negru)

One for all Evolve 4 este o telecomandă universală cu care poți controla cu ușurință televizoare, în special SmartTV-uri, și receptoare, set-top box-uri, playere Blu-Ray și DVD sau sisteme hi-fi. Telecomanda de învățare oferă un unghi de semnal deosebit de mare și un buton macro special pentru a executa o anumită comandă.

119,00 lei Pret
Technisat digitenne tt2, antenă (negru, filtru lte, fm/dab+) Technisat digitenne tt2, antenă (negru, filtru lte, fm/dab+)

Technisat digitenne tt2, antenă (negru, filtru lte, fm/dab+)

DIGITENNE TT2 de la TechniSat este o antenă interioară puternică pentru recepția semnalelor digitale de televiziune și radio. DIGITENNE TT2 amplifică semnalul de intrare cu până la 30 dB și este reglabil. Conectat prin conectorul IEC, DIGITENNE TT2 este, de asemenea, compatibil cu semnalele DAB+. Pentru a evita orice întrerupere și interferență, antena este echipată cu un filtru LTE (4G) pentru a asigura întotdeauna cea mai bună calitate posibilă a recepției.

138,00 lei Pret
Technisat digidish 45, antenă satelit (gri, lnb dublu) Technisat digidish 45, antenă satelit (gri, lnb dublu)

Technisat digidish 45, antenă satelit (gri, lnb dublu)

TechniSat DigiDish 45 este o antenă DigitalSat din aluminiu concepută pentru recepție cu două persoane, măsoară 45 cm în înălțime și lățime și este extrem de puternică. Proprietățile excelente de recepție se datorează materialului de înaltă calitate și formei precise a antenei. Aluminiul premium și acoperirea cu pulbere pe ambele părți oferă o rezistență excepțională la intemperii. Cu DigiDish 45, toate programele digitale de televiziune și radio de la ASTRA 19.2° East pot fi recepționate în Germania, Austria și Elveția. Cu toate acestea, multe alte programe TV și radio digitale pot fi recepționate cu ușurință cu DigiDish 45 prin poziția orbitală Eutelsat Hotbird la 13° est. (De remarcat, totuși, calitatea semnalului depinde de puterea de transmisie a transponderului respectiv pe satelitul vizat.) DigiDish 45 necesită puțin spațiu și poate fi instalat acolo unde antene mari ar interfera cu optica fațadei. Este, de asemenea, antena de satelit ideală pentru o plasare discretă pe balcon.

406,00 lei Pret