Accesorii tv

Oferta Variata De Accesorii TV la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 43 produse.

Se afiseaza 1-43 din 43 produs(e)
Lg sc-00da usb linux negru, albastru Lg sc-00da usb linux negru, albastru

Lg sc-00da usb linux negru, albastru

LG SC-00DA, Linux, ARM Cortex-A7, Mac OS X 10.12 Sierra, Mac OS X 10.13 High Sierra, Mac OS X 10.14 Mojave, Mac OS X 10.15 Catalina, USB, USB Tip-A, 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac)

213,00 lei Pret
Vu+ duo 4k se, receptor satelit Vu+ duo 4k se, receptor satelit

Vu+ duo 4k se, receptor satelit

VU+ Duo 4K SE este un receptor digital de satelit echipat cu un tuner dublu DVB-S2X FBC. Un procesor quad-core puternic asociat cu 3 GB RAM și sistemul de operare Chromium OS asigură timpi scurti de încărcare și comutare rapidă între toate funcțiile. În plus față de tunerul încorporat, în Duo 4K SE pot fi utilizate până la două tunere plug & play și un hard disk de 2,5" pentru a îmbunătăți și mai mult opțiunile de recepție. VU+ Duo 4K SE comunică cu numeroase dispozitive finale prin WLAN și Bluetooth și o permite datorită HDMI și USB, la fel de multe dispozitive finale pot fi conectate direct la acesta.

1.667,00 lei Pret
Receptor terestru vu+ duo 4k se (negru, tuner dublu dvb-t2 (hd)) Receptor terestru vu+ duo 4k se (negru, tuner dublu dvb-t2 (hd))

Receptor terestru vu+ duo 4k se (negru, tuner dublu dvb-t2 (hd))

VU+ Duo 4K SE este un receptor digital terestru echipat cu un tuner dual DVB-T2 (HD). Un procesor quad-core puternic asociat cu 3 GB RAM și sistemul de operare Chromium OS asigură timpi scurti de încărcare și comutare rapidă între toate funcțiile. În plus față de tunerul încorporat, în Duo 4K SE pot fi utilizate până la două tunere plug & play și un hard disk de 2,5" pentru a îmbunătăți și mai mult opțiunile de recepție. VU+ Duo 4K SE comunică cu numeroase dispozitive finale prin WLAN și Bluetooth și o permite datorită HDMI și USB, la fel de multe dispozitive finale pot fi conectate direct la acesta.

1.954,00 lei Pret
Receptor terestru vu+ uno 4k se(negru, dvb-t2 (hd) twin tuner, fbc, 4k) Receptor terestru vu+ uno 4k se(negru, dvb-t2 (hd) twin tuner, fbc, 4k)

Receptor terestru vu+ uno 4k se(negru, dvb-t2 (hd) twin tuner, fbc, 4k)

Receptorul de satelit UNO 4K SE este creat pentru conținut 4K UHD și impresionează printr-o gamă largă de utilizări posibile. Inima UNO 4K este un procesor dual-core de 1,7 GHz. Datorită funcției FBC (Full Band Capture), este posibil să înregistrați un total de opt surse de semnal diferite, prin care o sursă poate fi vizualizată în același timp. De asemenea, beneficiați de timpi de comutare foarte rapizi. 4 GB de memorie internă și 2 GB de RAM sunt instalați în carcasa fără ventilator a UNO 4K SE și vă puteți conecta la televizor prin HDMI.

1.516,00 lei Pret
Apple tv 4k (a treia generație), client de streaming (negru, 64 gb) Apple tv 4k (a treia generație), client de streaming (negru, 64 gb)

Apple tv 4k (a treia generație), client de streaming (negru, 64 gb)

Noul Apple TV 4K aduce numeroase servicii Apple împreună cu toate aplicațiile de streaming instalate - la cea mai bună calitate a imaginii și audio pe care a avut-o vreodată un Apple TV. Cu performanța super-rapidă a cipului A15 Bionic, control intuitiv prin telecomandă Siri și interacțiune perfectă între dispozitive și accesorii pentru casă inteligentă. Tot ce iubești la Apple - pe un ecran și mai mare.

883,00 lei Pret
Apple tv 4k (a treia generație), client de streaming (negru, 128 gb) Apple tv 4k (a treia generație), client de streaming (negru, 128 gb)

Apple tv 4k (a treia generație), client de streaming (negru, 128 gb)

Noul Apple TV 4K aduce numeroase servicii Apple împreună cu toate aplicațiile de streaming instalate - la cea mai bună calitate a imaginii și audio pe care a avut-o vreodată un Apple TV. Cu performanța super-rapidă a cipului A15 Bionic, control intuitiv prin telecomandă Siri și interacțiune perfectă între dispozitive și accesorii pentru casă inteligentă. Tot ce iubești la Apple - pe un ecran și mai mare.

965,00 lei Pret
Unul pentru toate emițătorul audio tv, mediu streamer (negru, bluetooth, a2dp, mufă) Unul pentru toate emițătorul audio tv, mediu streamer (negru, bluetooth, a2dp, mufă)

Unul pentru toate emițătorul audio tv, mediu streamer (negru, bluetooth, a2dp, mufă)

Transmițătorul audio TV de la One for all facilitează utilizarea căștilor fără fir pe orice televizor. Transmițătorul este alimentat prin USB la televizor și conectat la acesta prin jack/stereo cinch. Datorită Bluetooth 3.0 + EDR, orice căști Bluetooth pot fi apoi conectate, astfel încât să vă puteți bucura de o experiență sonoră excelentă din orice poziție.

188,00 lei Pret
Technisat digit s3 hd dvr, receptor satelit (negru) Technisat digit s3 hd dvr, receptor satelit (negru)

Technisat digit s3 hd dvr, receptor satelit (negru)

DIGIT S3 HD DVR este un receptor HDTV compact, ușor de utilizat, pentru recepția de programe TV și radio necriptate prin satelit. DVR înseamnă „Digital Video Recorder”. Puteți utiliza funcția de înregistrare pentru a înregistra în mod convenabil programe pe un suport de date USB. Alternativ, este posibil să opriți programul utilizând funcția de decalare și să îl continuați mai târziu.

430,00 lei Pret
Telecomandă gigablue universal 4k, telecomandă (negru) Telecomandă gigablue universal 4k, telecomandă (negru)

Telecomandă gigablue universal 4k, telecomandă (negru)

Telecomanda Universal 4K de la Gigablue este potrivită pentru o varietate de dispozitive diferite: de la receptoare și set-top box-uri la televizoare de la mulți producători la playere CD și DVD, aproape toate funcțiile cunoscute pot fi înlocuite cu telecomandă. Telecomanda cu infraroșu poate fi configurată folosind trei metode: introducerea codului, metoda de căutare și intermiterea codului.

105,00 lei Pret
Xiaomi tv stick 4k, client de streaming (negru, ultrahd/4k, hdmi, wlan, bluetooth) Xiaomi tv stick 4k, client de streaming (negru, ultrahd/4k, hdmi, wlan, bluetooth)

Xiaomi tv stick 4k, client de streaming (negru, ultrahd/4k, hdmi, wlan, bluetooth)

Xiaomi TV Stick 4K cu Android aduce numeroase aplicații și o experiență multimedia perfectă în cei patru pereți. Cu suport pentru Dolby Atmos și Dolby Vision, sunt produse culori realiste și bogate și fiecare sunet mic se simte ca și cum ai fi acolo. Cu ajutorul Asistentului Google, puteți executa rapid comenzi, puteți începe conținut sau puteți pune o întrebare simplă la cerere - întotdeauna cu un răspuns fulgerător. Pentru ca totul să rămână fără probleme, TV Stick 4K este echipat cu un procesor quad-core și 2 GB RAM și integrează, de asemenea, WLAN, Bluetooth și un Chromecast pentru difuzarea ușoară a întregului conținut.

257,00 lei Pret
Unul pentru toți amplificator de semnal dublu (negru, 2 iesiri) Unul pentru toți amplificator de semnal dublu (negru, 2 iesiri)

Unul pentru toți amplificator de semnal dublu (negru, 2 iesiri)

Pur și simplu conectați-l și semnalul este amplificat - cu până la 20 dB împotriva calității slabe a imaginii și audio. Acest amplificator de semnal are un filtru unic de blocare 3G/4G încorporat care blochează semnalele 3G și 4G de la telefoanele mobile pentru a asigura recepția optimă și a elimina interferențele.

122,00 lei Pret
Repetor technisat 9z2 (argint) Repetor technisat 9z2 (argint)

Repetor technisat 9z2 (argint)

Repeatorul 9Z2 a fost special dezvoltat pentru a compensa lungimile mai mari ale cablurilor în sistemele de distribuție prin satelit. Amplificarea in domeniul satelitului (15 - 20 dB) este proiectata in asa fel incat atenuarea de 60 m COAXSAT 120-4.6 sau 40 m COAXSAT 115-3.6 sa fie compensata. Cu ajutorul acestui repetor, chiar și lungimi mari de cablu pot fi gestionate fără probleme. Amplificarea semnalului terestru poate fi reglată individual pentru a evita interferența reciprocă cu gama de frecvență a satelitului. Această componentă poate fi combinată cu toate comutatoarele 9/8 și cu TechniRouter 9/x.

460,00 lei Pret
Telecomanda evolve 4 una pentru toți (negru) Telecomanda evolve 4 una pentru toți (negru)

Telecomanda evolve 4 una pentru toți (negru)

One for all Evolve 4 este o telecomandă universală cu care poți controla cu ușurință televizoare, în special SmartTV-uri, și receptoare, set-top box-uri, playere Blu-Ray și DVD sau sisteme hi-fi. Telecomanda de învățare oferă un unghi de semnal deosebit de mare și un buton macro special pentru a executa o anumită comandă.

97,00 lei Pret
Una pentru toate telecomanda de înlocuire a televizorului panasonic (negru) Una pentru toate telecomanda de înlocuire a televizorului panasonic (negru)

Una pentru toate telecomanda de înlocuire a televizorului panasonic (negru)

Telecomanda de înlocuire One for all Panasonic TV nu necesită configurare și funcționează cu televizoare Panasonic standard, precum și cu multe dispozitive hi-fi. Cu funcția de învățare, poți adapta cu ușurință telecomanda la propriile nevoi, astfel încât să nu lipsească niciun buton. Telecomanda de înlocuire a televizorului Panasonic are 3 butoane de comandă rapidă la îndemână pentru serviciile de streaming și este alimentată de baterii AA (2x).

89,00 lei Pret
Unul pentru toți zapper +, telecomandă Unul pentru toți zapper +, telecomandă

Unul pentru toți zapper +, telecomandă

One For All Zapper + URC 6820 combină simplitatea și confortul. Are toate butoanele importante pentru televizorul normal, inclusiv meniu, informații despre program și cifre pentru selectarea directă a canalului TV. TV Zapper + cu design ergonomic impresionează prin aderența ridicată și stabilitatea pe masă. O curea de mână este, de asemenea, inclusă în pachetul de livrare. Această telecomandă este ideală pentru oricine dorește să simplifice controlul dispozitivelor complexe. Funcționează cu toate mărcile. Cu TV Zapper + puteți controla pur și simplu televizorul sau, dacă este necesar, set-top box-ul și soundbar-ul. Datorită celor două butoane separate de pornire/oprire, știți întotdeauna exact ce dispozitiv este pornit sau oprit în prezent. Configurarea este deosebit de ușoară utilizând codurile de marcă furnizate în manualul de instrucțiuni. Sau puteți folosi funcția simplă de învățare pentru a transfera orice funcție a oricărui dispozitiv pe TV Zapper +. Butoanele mari colorate permit navigarea optimă și indică exact ce dispozitiv este controlat în prezent.

98,00 lei Pret
Unul pentru toți Evolve TV, telecomandă Unul pentru toți Evolve TV, telecomandă

Unul pentru toți Evolve TV, telecomandă

Televizorul Evolve este o telecomandă universală la îndemână, care poate fi utilizată pentru a opera numeroase alte dispozitive pe lângă dispozitivele TV. Televizorul Evolve este optimizat pentru SmartTV-uri și are un unghi de semnal deosebit de mare.

68,00 lei Pret
Una pentru toate antena interioară DVB-T2 SV 9143 (negru) Una pentru toate antena interioară DVB-T2 SV 9143 (negru)

Una pentru toate antena interioară DVB-T2 SV 9143 (negru)

Antena interioară One for all DVB-T2 SV 9143 este cea mai potrivită pentru o rază de recepție de până la 15 km. Cu antena poți primi cu ușurință semnale DVB-T și DVB-T2 și datorită 3G/4G/5G și filtrului de zgomot te poți baza întotdeauna pe un semnal stabil.

219,00 lei Pret
Xiaomi TV Box S (a doua generație), client de streaming (negru, UltraHD/4K, Bluetooth, WiFi) Xiaomi TV Box S (a doua generație), client de streaming (negru, UltraHD/4K, Bluetooth, WiFi)

Xiaomi TV Box S (a doua generație), client de streaming (negru, UltraHD/4K, Bluetooth, WiFi)

Xiaomi TV Box S (2nd Gen) este un client de streaming compact, puternic, a cărui calitate de redare 4K cu o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli și 60 fps asigură o imagine mai detaliată și mai vie. Cu Dolby Vision și HDR10+, imaginile au o gamă dinamică mai mare și au luminozitate, contrast și culoare mai uimitoare decât înainte. Imaginile HDR arată, de asemenea, umbre și lumini mai detaliate. Fiind o tehnologie audio revoluționară, Dolby Atmos aduce experiența cinematografică supremă în camera de zi cu efecte sonore extinse și puternice, iar DTS-HD oferă, de asemenea, o calitate excepțională de înaltă a sunetului. Procesorul quad-core al TV Box S (2nd Gen) oferă performanțe eficiente, astfel încât televizorul să devină noua platformă de divertisment, iar combinația de 2 GB RAM și 8 GB de stocare asigură o experiență de vizionare fluidă. Google TV adună și organizează filme, seriale și multe altele din aplicații și abonamente și recomandă emisiuni noi pe baza preferințelor individuale. În plus, TV Box S (2nd Gen) poate fi controlat prin voce, rostind pur și simplu „Ok Google” sau apăsând butonul Google Assistant de pe telecomandă. Datorită dispunerii intuitive a butoanelor și funcționalității Bluetooth a telecomenzii, puteți accesa rapid conținutul preferat din orice unghi, iar cu funcția IR integrată puteți controla și puterea și volumul televizorului sau al barei de sunet. le organizează și recomandă spectacole noi în funcție de preferințele individuale. În plus, TV Box S (2nd Gen) poate fi controlat prin voce, rostind pur și simplu „Ok Google” sau apăsând butonul Google Assistant de pe telecomandă. Datorită dispunerii intuitive a butoanelor și funcționalității Bluetooth a telecomenzii, puteți accesa rapid conținutul preferat din orice unghi, iar cu funcția IR integrată puteți controla și puterea și volumul televizorului sau al barei de sunet. le organizează și recomandă spectacole noi în funcție de preferințele individuale. În plus, TV Box S (2nd Gen) poate fi controlat prin voce, rostind pur și simplu „Ok Google” sau apăsând butonul Google Assistant de pe telecomandă. Datorită dispunerii intuitive a butoanelor și funcționalității Bluetooth a telecomenzii, puteți accesa rapid conținutul preferat din orice unghi, iar cu funcția IR integrată puteți controla și puterea și volumul televizorului sau al barei de sunet.

366,00 lei Pret