Sisteme Audio

Oferta Variata De Sisteme Audio la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 60 produse.

Se afiseaza 1-48 din 60 produs(e)
Sony zs-ps50 Sony zs-ps50 -21%
 • -21%

Sony zs-ps50

Sony ZS-PS50, AM,FM, 87,5 - 108 MHz, 4 W, WMA,MP3, Negru, 3.5 mm

370,51 lei Pret de baza 469,00 lei Pret
Vtech supersound karaoke Vtech supersound karaoke -21%
 • -21%

Vtech supersound karaoke

VTech SuperSound Karaoke, Set karaoke de jucărie, 14 An(i), AA, 1,91 kilograme, Negru

229,89 lei Pret de baza 291,00 lei Pret
Sistem compact panasonic sc-pm602eg-k(negru, bluetooth, cd, radio) Sistem compact panasonic sc-pm602eg-k(negru, bluetooth, cd, radio) -21%
 • -21%

Sistem compact panasonic sc-pm602eg-k(negru, bluetooth, cd, radio)

Sistemul compact 2.0 canale SC-PM602EG-K oferă un sunet impresionant datorită difuzoarelor bass reflex cu 2 căi de înaltă calitate. Datorită numeroaselor opțiuni de redare, vă puteți bucura de întreaga varietate de suporturi media: fie de la CD sau USB, cu fir prin mufă sau fără fir prin Bluetooth. SC-PM602EG-K primește și radio digital DAB+ de cea mai bună calitate și cu o selecție largă de programe.

692,04 lei Pret de baza 876,00 lei Pret
Radio strong epr 1500 Radio strong epr 1500 -21%
 • -21%

Radio strong epr 1500

Cu acest radio de urgență solar/manivelă puteți primi muzică și știri prin radio AM/FM chiar și fără electricitate. Radioul cu funcție suplimentară AUX și music player poate fi folosit ca lanternă, radio, power bank pentru telefoane mobile și ca lampă de lectură în camping. Oferă o funcție SOS cu o lumină intermitentă în caz de urgență. EPR 1500 oferă 4 opțiuni de încărcare: prin portul USB, cu 3x baterii AAA, cu energie solară - cu panoul solar și prin manivelă. Bateria încorporată de 4.000 mAh asigură o rezistență mare cu o autonomie de până la 18 ore.

210,14 lei Pret de baza 266,00 lei Pret
Technisat digitradio up1 (alb, dab+, fm, bluetooth) Technisat digitradio up1 (alb, dab+, fm, bluetooth) -21%
 • -21%

Technisat digitradio up1 (alb, dab+, fm, bluetooth)

DIGITRADIO UP1 oferă un design compact și discret, precum și o atașare flexibilă la orice cutie dublă încasabilă din propria casă. DIGITRADIO UP1 primește semnale FM și DAB+ și, de asemenea, vă puteți transfera propriul conținut de pe smartphone-uri, tablete și toate celelalte dispozitive compatibile pe DIGITRADIO UP1 prin Bluetooth. Datorită funcției de trezire și somn, poți folosi radioul și ca înlocuitor pentru ceasul cu alarmă, astfel încât să nu mai ratezi o întâlnire.

413,96 lei Pret de baza 524,00 lei Pret
Audio technica at-lpw30bk, placa turnantă (negru) Audio technica at-lpw30bk, placa turnantă (negru) -21%
 • -21%

Audio technica at-lpw30bk, placa turnantă (negru)

Audio Technica AT-LPW30BK este o placa turnantă elegantă din furnir de lemn, cu aspect de tec, și poate fi conectată direct la difuzoare folosind o conexiune directă pentru difuzor și amplificator integrat. AT-LPW30BK are transmisie prin curea și poate rula înregistrări fie cu 33 1/3, fie cu 45 rpm. Joaca. Pe lângă o setare dinamică antipatinaj, platoul profesional din aluminiu turnat sub presiune cu covoraș de cauciuc asigură o rezonanță scăzută.

901,39 lei Pret de baza 1.141,00 lei Pret
Technisat digitradio 30 (alb, bluetooth, ipx5) Technisat digitradio 30 (alb, bluetooth, ipx5) -21%
 • -21%

Technisat digitradio 30 (alb, bluetooth, ipx5)

TechniSat DIGITRADIO 30 este un radio portabil care, datorită clasei de protecție IPX5, poate fi folosit și la duș sau lângă piscină. DIGITRADIO 30 primește atât semnale FM, cât și DAB+ și, datorită bateriei generoase, realizează timpi de redare de până la 15 ore. Ora curentă și informațiile despre stație sunt afișate pe ceasul iluminat. Datorită mânerului practic de transport, DIGITRADIO 30 poate fi transportat cu ușurință, dar este ideal și pentru agățat la duș.

239,37 lei Pret de baza 303,00 lei Pret
Imperial dabman 15, radio (negru) Imperial dabman 15, radio (negru) -21%
 • -21%

Imperial dabman 15, radio (negru)

Imperial DABMAN 15 extrem de compact impresionează prin uşurinţa în utilizare şi varietatea de funcţii. Radioul DAB+/FM alimentat de baterii are un afișaj color iluminat de 2 inchi (5,1 cm), care arată informații generale și date utile de fundal despre programul curent în detalii clare. Sunetul difuzorului de 2 wați este clar și convingător chiar și la volume mai mari. Meniul clar, multilingv poate fi navigat intuitiv folosind butoanele de control. Dimensiunile sale mici, greutatea redusă și funcțiile ușor de utilizat, cum ar fi o memorie extinsă pentru posturi DAB+ și FM, ceasul cu alarmă dublu comutabil separat și conexiunea pentru căști fac din DABMAN 15 un însoțitor ideal în călătorii.

191,18 lei Pret de baza 242,00 lei Pret
Imperial dabman d20, radio (alb) Imperial dabman d20, radio (alb) -21%
 • -21%

Imperial dabman d20, radio (alb)

Imperial DABMAN d20 face o figură minunată în fiecare dormitor: ceasul cu alarmă radio compact DAB+ și FM oferă cea mai bună bucurie de radio digital într-un design futurist. DABMAN d20 are un buton de amânare pe capacul carcasei, afișajul cu matrice reglabil arată ora curentă și informații utile de fundal despre programul curent. Punctul culminant absolut al DABMAN d20: în partea de sus se află un câmp pentru încărcarea fără fir a telefoanelor mobile. Fără joc de cabluri, fără împingere obositoare a smartphone-ului înainte și înapoi pe noptieră - dispozitivul compatibil este pur și simplu plasat pe suportul de încărcare și începe procesul de încărcare. Multe funcții ușor de utilizat, cum ar fi cronometrul de oprire, listele de favorite pentru posturile DAB+ și FM sau navigarea clară în meniu completează gama de funcții ale ceasului radio cu alarmă compact.

195,92 lei Pret de baza 248,00 lei Pret
Technisat techniradio 40, radio cu ceas (roșu, fm, dab/dab+, usb) Technisat techniradio 40, radio cu ceas (roșu, fm, dab/dab+, usb) -21%
 • -21%

Technisat techniradio 40, radio cu ceas (roșu, fm, dab/dab+, usb)

Radioul cu ceas mic și compact, într-un design la modă, poate fi amplasat și pe o noptieră mică. Funcțiile de alarmă versatile și funcția de amânare, inclusiv un buton de amânare ușor accesibil pe partea de sus a dispozitivului, vă asigură că vă treziți în mod fiabil - chiar și după o pană de curent, când ora este setată din nou automat. Ecranul mare (LCD) poate fi estompat pentru o recunoaștere rapidă și ușoară a timpului. Pentru a adormi, puteți asculta postul de radio preferat prin DAB+ sau FM, iar un cronometru de oprire oprește radioul în timp ce dormiți. Îți poți încărca smartphone-ul pe timp de noapte prin portul USB existent.

299,41 lei Pret de baza 379,00 lei Pret
Telestar dira s 20c, radio cu ceas (negru, dab+, dvb-c, fm) Telestar dira s 20c, radio cu ceas (negru, dab+, dvb-c, fm) -21%
 • -21%

Telestar dira s 20c, radio cu ceas (negru, dab+, dvb-c, fm)

DIRA S 20C de la TELESTAR primește posturi de radio difuzate digital, prin rețeaua de cablu (DVB-C) și transmise prin Internet și, datorită UPnP, Bluetooth 5.1 și USB, poate reda fișiere muzicale de pe dispozitive externe sau suporturi de date. Ecranul color mare cu o diagonală de 6,1 cm' (aproximativ 2,4") arată informații utile de fundal în detalii clare, 2 difuzoare de 3", fiecare cu 15 wați de putere, în combinație cu procesorul de sunet digital (DSP) și egalizator extins Un alt punct culminant al lui S 20C: programele pot fi înregistrate, tăiate și apoi salvate cu ușurință pe un mediu de stocare în masă USB. Funcții suplimentare utile, cum ar fi ceasul cu alarmă, cronometrul de oprire sau afișarea informațiilor meteo actuale completează gama de funcții ale radioul.

568,01 lei Pret de baza 719,00 lei Pret
Audio technica at-lp3xbt, platantă (alb, bluetooth) Audio technica at-lp3xbt, platantă (alb, bluetooth) -21%
 • -21%

Audio technica at-lp3xbt, platantă (alb, bluetooth)

AT-LP3XBT este o placă turnantă complet automată concepută pentru a oferi un sunet analogic superior cu tehnologie Bluetooth îmbunătățită. Aducând claritatea și căldura sunetului analog în lumea digitală, această platană Bluetooth oferă toate beneficiile vinilului cu confortul conectivității avansate. Placa turnantă LP3XBT de la Audio-Technica combină designul de înaltă fidelitate cu Bluetooth și oferă caracteristici moderne. Cu funcționare complet automată, un preamplificator phono încorporat, carcasă universală și stylus interschimbabil, această platană Audio-Technica este ușor de configurat și operat, făcându-l o alegere ideală pentru începători sau pentru cei care doresc să-și ducă experiența de ascultare la următorul nivel . Înregistrările pot fi redate cu 33⅓ și 45 RPM și cu diferite ace de preluare puteți începe să vă descoperiți preferințele personale de sunet. Tehnologia Bluetooth încorporată oferă libertatea de a conecta rapid și ușor placa turnantă, indiferent unde vă aflați sau cum doriți să vă bucurați de experiența vinilului.

1.014,36 lei Pret de baza 1.284,00 lei Pret
Imperial dabman or 2, radio (roșu negru) Imperial dabman or 2, radio (roșu negru) -21%
 • -21%

Imperial dabman or 2, radio (roșu negru)

Ca radio digital, DABMAN OR 2 oferă divertisment divers în orice situație. În interior sau în aer liber, în funcționare la rețea sau la baterie și, dacă este necesar, dacă nu există alimentare cu energie, tot cu manivela și panou solar. Lanterna LED integrată cu 3 niveluri diferite de luminozitate, un generator de semnal SOS și funcția de power bank oferă o valoare adăugată reală pentru toți cei care iubesc libertatea. Difuzorul de 2 wați asigură un sunet solid și datorită Bluetooth 5.0, muzica poate fi redată și de pe smartphone sau alte dispozitive prin intermediul „radioului cu manivelă”.

244,90 lei Pret de baza 310,00 lei Pret
Audio technica at-lp140x, placa turnantă Audio technica at-lp140x, placa turnantă -21%
 • -21%

Audio technica at-lp140x, placa turnantă

Placa turnantă profesională pentru DJ AT-LP140XP, complet manuală, convinge cu un motor cu acționare directă cu cuplu mare și o plată turnantă cu rezonanță scăzută, amortizată în masă, realizată din aluminiu turnat sub presiune, care asigură o sincronizare stabilă, precisă a axelor la toate vitezele (33 1/). 3, 45 și 78 rpm). Dispune de un braț în formă de S cu reglare pe înălțime, forță de urmărire reglabilă (contragreutate) și control dinamic reglabil antipatinaj. Cartușul DJ AT-XP3 robust și de înaltă performanță dispune de un stilou conic de 0,6 mil montat premontat pe carcasa universală AT-HS6 de jumătate de inch. AT-LP140XP oferă o tensiune de ieșire ridicată de 5,5 mV și poate fi conectat la orice dispozitiv cu o intrare phono dedicată printr-un cablu Cinch stereo detașabil.

1.633,72 lei Pret de baza 2.068,00 lei Pret
Audio technica at-lp140x, placa turnantă Audio technica at-lp140x, placa turnantă -21%
 • -21%

Audio technica at-lp140x, placa turnantă

Placa turnantă profesională pentru DJ AT-LP140XP, complet manuală, convinge cu un motor cu acționare directă cu cuplu mare și o plată turnantă cu rezonanță scăzută, amortizată în masă, realizată din aluminiu turnat sub presiune, care asigură o sincronizare stabilă, precisă a axelor la toate vitezele (33 1/). 3, 45 și 78 rpm). Dispune de un braț în formă de S cu reglare pe înălțime, forță de urmărire reglabilă (contragreutate) și control dinamic reglabil antipatinaj. Cartușul DJ AT-XP3 robust și de înaltă performanță dispune de un stilou conic de 0,6 mil montat premontat pe carcasa universală AT-HS6 de jumătate de inch. AT-LP140XP oferă o tensiune de ieșire ridicată de 5,5 mV și poate fi conectat la orice dispozitiv cu o intrare phono dedicată printr-un cablu Cinch stereo detașabil.

1.633,72 lei Pret de baza 2.068,00 lei Pret
Ceas radio cu alarmă digital tfa (negru) Ceas radio cu alarmă digital tfa (negru) -21%
 • -21%

Ceas radio cu alarmă digital tfa (negru)

Acest ceas cu alarmă fără fir de la TFA se potrivește în orice dormitor datorită designului său simplu. Ceasul cu alarmă este setat exact la secundă prin semnalul DCF77 și se schimbă automat de la ora de vară la cea de iarnă. In plus, ofera intotdeauna informatii despre data si in acelasi timp masoara temperatura actuala a camerei, astfel incat sa se poata asigura intotdeauna un climat bun in camera. Ceasul cu alarmă, precis la secundă, te trezește punctual la ora stabilită, iar funcția de amânare îți permite să te trezești mai blând. Iluminarea de fundal funcționează la atingerea unui buton.

39,50 lei Pret de baza 50,00 lei Pret
Lenco SCD-650BU, radio (albastru, radio FM, CD-R/RW) Lenco SCD-650BU, radio (albastru, radio FM, CD-R/RW) -21%
 • -21%

Lenco SCD-650BU, radio (albastru, radio FM, CD-R/RW)

Lenco SCD-650BU este un radio karaoke portabil cu CD player (funcție MP3) și USB player. Designul simplu asigură că Lenco SCD-650BU este ușor de utilizat. Pur și simplu conectați Lenco SCD-650BU la sursa de alimentare sau introduceți bateriile și puteți deja să redați CD-urile sau postul de radio preferat. Puteți începe propria petrecere de karaoke cu microfonul furnizat, în timp ce casetele iluminate (pot fi pornite/oprite) asigură o atmosferă bună. De asemenea, puteți regla volumul pe CD player și separat pe microfon. Lenco SCD-650BU este, de asemenea, echipat cu un port USB, care poate fi folosit pentru a reda fișiere MP3. Sursele de muzică externe pot fi conectate și prin intermediul intrării auxiliare. Dispozitivul are și o mufă pentru căști. Lenco SCD-650BU are o dimensiune compactă, astfel încât să puteți transporta cu ușurință radioul. Așa că poți lua Lenco SCD-650BU în parc sau la petreceri cu prietenii.

334,96 lei Pret de baza 424,00 lei Pret
Lenco SCD-650PK, radio (roz, radio FM, CD-R/RW) Lenco SCD-650PK, radio (roz, radio FM, CD-R/RW) -21%
 • -21%

Lenco SCD-650PK, radio (roz, radio FM, CD-R/RW)

Lenco SCD-650PK este un radio karaoke portabil cu CD player (funcție MP3) și USB player. Designul simplu asigură că Lenco SCD-650PK este ușor de utilizat. Pur și simplu conectați Lenco SCD-650PK la rețea sau introduceți bateriile și puteți reda CD-urile sau postul de radio preferat. Puteți începe propria petrecere de karaoke cu microfonul furnizat, în timp ce casetele iluminate (pot fi pornite/oprite) asigură o atmosferă bună. De asemenea, puteți regla volumul pe CD player și separat pe microfon. Lenco SCD-650PK este, de asemenea, echipat cu un port USB, care poate fi folosit pentru a reda fișiere MP3. Sursele de muzică externe pot fi conectate și prin intermediul intrării auxiliare. Dispozitivul are și o mufă pentru căști. Lenco SCD-650PK are o dimensiune compactă, astfel încât să puteți transporta cu ușurință radioul. Astfel, puteți duce Lenco SCD-650PK în parc sau la petreceri cu prietenii.

334,96 lei Pret de baza 424,00 lei Pret
Sony ZS-PS55B Sony ZS-PS55B -21%
 • -21%

Sony ZS-PS55B

Sony ZS-PS55B, DAB+, FM, 87,5 - 108 MHz, Joc, CD-DA, CD-R, CD-RW, Program, Repetare, Repetare toate, Shuffle (amestecare), 4 W

465,31 lei Pret de baza 589,00 lei Pret
MACKIE Mix8, mixer (negru) MACKIE Mix8, mixer (negru) -21%
 • -21%

MACKIE Mix8, mixer (negru)

MACKIE Mix8 este un mixer cu 8 canale potrivit pentru muzicieni și creatori de conținut. Cu niveluri reduse de ieșire, un egalizator cu 3 benzi și numeroase intrări AUX, Mix8 este un adevărat polivalent în aproape orice aplicație.

387,89 lei Pret de baza 491,00 lei Pret