Sisteme Audio

Oferta Variata De Sisteme Audio la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 66 produse.

Se afiseaza 1-48 din 66 produs(e)
Radio Imperial DABMAN 16 (Alb) Radio Imperial DABMAN 16 (Alb)

Radio Imperial DABMAN 16 (Alb)

Un contemporan digital cu un aspect modern: Cu Imperial DABMAN 16 puteți primi semnale radio digitale și analogice (DAB+ și FM) într-un sunet stereo ideal. Radioul are un afișaj color mare, personalizabil și câteva funcții suplimentare interesante (ceas cu alarmă, cronometru de somn, memorie favorite). DABMAN 16 este extrem de ușor de utilizat și, dacă este necesar, poate fi operat și cu 4 baterii AA și, astfel, folosit în deplasare.

232,00 lei Pret
Sistem compact  Panasonic SC-PM602EG-K(negru, Bluetooth, CD, radio) Sistem compact  Panasonic SC-PM602EG-K(negru, Bluetooth, CD, radio)

Sistem compact Panasonic SC-PM602EG-K(negru, Bluetooth, CD, radio)

Sistemul compact 2.0 canale SC-PM602EG-K oferă un sunet impresionant datorită difuzoarelor bass reflex cu 2 căi de înaltă calitate. Datorită numeroaselor opțiuni de redare, vă puteți bucura de întreaga varietate de suporturi media: fie de la CD sau USB, cu fir prin mufă sau fără fir prin Bluetooth. SC-PM602EG-K primește și radio digital DAB+ de cea mai bună calitate și cu o selecție largă de programe.

905,00 lei Pret
Boxe SteelSeries Arena 7 (negru, mufă de 3,5 mm, Bluetooth, intrare optică) Boxe SteelSeries Arena 7 (negru, mufă de 3,5 mm, Bluetooth, intrare optică)

Boxe SteelSeries Arena 7 (negru, mufă de 3,5 mm, Bluetooth, intrare optică)

SteelSeries Arena 7 maximizează sunetul și oferă un bas care face ca fiecare scenă de acțiune să pară mai reală. Un driver de sunet mare de 4" pentru fiecare difuzor își face treaba și, de asemenea, permite nuanțelor fine să-și dea seama. Dispozitivele terminale pot fi conectate cu ușurință printr-o mufă de 3,5 mm, cablu optic sau, alternativ, prin Bluetooth, iar Arena 7 cu iluminare PrimSync RGB, de asemenea oferă o soluție ideală pentru o experiență de joc optimizată complet, care poate fi personalizată și ajustată folosind software-ul Sonar Audio.

1.432,00 lei Pret
Radio prin internet TechniSat DIGITRADIO 586 (maro/argintiu, WLAN, Bluetooth, CD) Radio prin internet TechniSat DIGITRADIO 586 (maro/argintiu, WLAN, Bluetooth, CD)

Radio prin internet TechniSat DIGITRADIO 586 (maro/argintiu, WLAN, Bluetooth, CD)

TechniSat DIGITRADIO 586 este un radio digital DAB+, care poate recepționa și posturi și programe prin radio prin internet și oferă astfel o varietate aproape nelimitată. Pe lângă radio, DIGITRADIO 586 mai poate reda conținut prin Bluetooth sau Spotify Free și pot fi folosite și CD-uri. DIGITRADIO 586 oferă încărcare wireless pentru dispozitivele compatibile și arată informații despre transmițător pe ecranul său OLED strălucit.

1.537,00 lei Pret
TechniSat TECHNIRADIO 8 (negru/argintiu, FM, DAB) TechniSat TECHNIRADIO 8 (negru/argintiu, FM, DAB)

TechniSat TECHNIRADIO 8 (negru/argintiu, FM, DAB)

TECHNIRADIO 8 este un radio portabil FM/DAB+ cu anunțuri vocale și poate fi transportat cu ușurință datorită mânerului de transport integrat. Există 10 sloturi de memorie disponibile pentru fiecare tip de transmisie, cu anunțuri vocale suplimentare atunci când apăsați un buton pentru a ajuta la operare. Difuzoarele stereo au o putere totală de 6 wați (RMS).

434,00 lei Pret
Radio prin internet TechniSat MULTYRADIO 4.0 (negru/argintiu, WiFi, Bluetooth, CD, Alexa) Radio prin internet TechniSat MULTYRADIO 4.0 (negru/argintiu, WiFi, Bluetooth, CD, Alexa)

Radio prin internet TechniSat MULTYRADIO 4.0 (negru/argintiu, WiFi, Bluetooth, CD, Alexa)

TechniSat MULTYRADIO 4.0 este un adevărat polivalent: pe lângă recepția FM/UKW, DAB/DAB+ și radio prin Internet, radioul oferă și opțiunea de a reda conținut pe un stick USB sau prin CD (CD-R/RW și MP3). -CD). . Muzica de pe smartphone-uri, tablete și multe altele poate fi transmisă în flux wireless și convenabil prin MULTYRADIO 4.0 prin WLAN și Bluetooth. MULTYRADIO 4.0 are difuzoare stereo puternice de 20 de wați (RMS) și poate fi operată și prin control vocal folosind Alexa.

1.494,00 lei Pret
Radio Strong EPR 1500 Radio Strong EPR 1500

Radio Strong EPR 1500

Cu acest radio de urgență solar/manivelă puteți primi muzică și știri prin radio AM/FM chiar și fără electricitate. Radioul cu funcție suplimentară AUX și music player poate fi folosit ca lanternă, radio, power bank pentru telefoane mobile și ca lampă de lectură în camping. Oferă o funcție SOS cu o lumină intermitentă în caz de urgență. EPR 1500 oferă 4 opțiuni de încărcare: prin portul USB, cu 3x baterii AAA, cu energie solară - cu panoul solar și prin manivelă. Bateria încorporată de 4.000 mAh asigură o rezistență mare cu o autonomie de până la 18 ore.

277,00 lei Pret
Imperial DABMAN OR 1, radio (negru, DAB+, FM, USB) Imperial DABMAN OR 1, radio (negru, DAB+, FM, USB)

Imperial DABMAN OR 1, radio (negru, DAB+, FM, USB)

DABMAN OR 1 este un adevărat polivalent: pe lângă funcțiile radio clasice (recepție DAB+ și FM, precum și streaming de muzică prin Bluetooth) cu sunet stereo decent, dispozitivul versatil funcționează și ca lanternă sau lumină de lectură, dacă este necesar, are o funcție de alarmă optică și acustică SOS și este echipat cu un termometru echipat și poate fi folosit și ca power bank pentru a opera și încărca alte dispozitive electronice. Punctul culminant al echipamentului multifuncțional rezistent la apă și șoc este sursa de alimentare versatilă: pe lângă funcționarea la rețea, radioul poate fi operat independent de rețea datorită unei baterii Li-ion de 4.000 mAh. În plus, polivalentul de exterior are manivelă și celule solare cu care poate fi încărcat dacă este necesar. În întregime:

434,00 lei Pret
TechniSat DIGITRADIO UP1 (alb, DAB+, FM, Bluetooth) TechniSat DIGITRADIO UP1 (alb, DAB+, FM, Bluetooth)

TechniSat DIGITRADIO UP1 (alb, DAB+, FM, Bluetooth)

DIGITRADIO UP1 oferă un design compact și discret, precum și o atașare flexibilă la orice cutie dublă încasabilă din propria casă. DIGITRADIO UP1 primește semnale FM și DAB+ și, de asemenea, vă puteți transfera propriul conținut de pe smartphone-uri, tablete și toate celelalte dispozitive compatibile pe DIGITRADIO UP1 prin Bluetooth. Datorită funcției de trezire și somn, poți folosi radioul și ca înlocuitor pentru ceasul cu alarmă, astfel încât să nu mai ratezi o întâlnire.

533,00 lei Pret
CD TELESTAR DIRA S24, radio cu ceas CD TELESTAR DIRA S24, radio cu ceas

CD TELESTAR DIRA S24, radio cu ceas

Sunet excelent, componente de înaltă calitate și o gamă largă de funcții - TELESTAR DIRA S 24 CD este polivalentul dintre radiourile digitale. Primește posturi radio digitale DAB+ și analogice FM, are un CD player integrat pentru redarea CD-urilor audio și MP3 și poate reda și fișiere muzicale de pe dispozitive externe sau suporturi de date datorită USB și Bluetooth. Ecranul color mare cu o diagonală de 6,1 cm' (aproximativ 2,4") arată informații utile de fundal în detalii clare, 2 difuzoare de 3", fiecare cu 15 wați de putere, în combinație cu procesorul de sunet digital (DSP) și egalizator extins pentru o bucurie optimă a sunetului. Un alt punct culminant al CD-ului S 24: Muzica poate fi tăiată și înregistrată folosind funcția de înregistrare și apoi salvată. Funcții suplimentare, cum ar fi ceasul cu alarmă,

804,00 lei Pret
TechniSat DIGITRADIO 143 CD (v3), radio prin internet (negru, WLAN, Bluetooth, USB) TechniSat DIGITRADIO 143 CD (v3), radio prin internet (negru, WLAN, Bluetooth, USB)

TechniSat DIGITRADIO 143 CD (v3), radio prin internet (negru, WLAN, Bluetooth, USB)

Cu o lățime de 435 mm, DIGITRADIO 143 CD (v3) se potrivește perfect ca componentă într-un sistem muzical de înaltă calitate. Sistemul hi-fi poate fi suplimentat cu o varietate de funcții de radio, muzică și streaming, care sunt vizualizate pe ecranul color mare de 3,2". Componenta hi-fi deschide ușa către lumi radio, deoarece posturile naționale și internaționale pot fi recepționate. prin DAB+ sau direct de pe Internet. CD player-ul integrat citește, de asemenea, fișiere MP3 și scoate detalii muzicale profunde de la suportul de date. În plus, DIGITRADIO 143 CD (v3) inspiră tehnologii moderne de streaming, cum ar fi streaming audio Bluetooth și Spotify. Chiar și suporturile mari de date pot fi conectate cu ușurință pentru a le putea bucura direct pe un sistem stereo.

1.308,00 lei Pret
Scooter video Intenso, player portabil (albastru, 16 GB, Bluetooth) Scooter video Intenso, player portabil (albastru, 16 GB, Bluetooth)

Scooter video Intenso, player portabil (albastru, 16 GB, Bluetooth)

Indiferent dacă călătorești, faci sport, faci cumpărături sau te relaxezi acasă, muzica ta preferată este întotdeauna cu tine cu scuterul video. Totul este întotdeauna la vedere pe ecranul color de 4,6 cm (1,8"): listele de redare, videoclipurile și imaginile pot fi răsfoite și accesate aici. Cardul microSD este interschimbabil și oferă 16 gigaocteți de spațiu pentru muzică sau videoclipuri, de care se poate bucura pt. până la 8 ore o dată cu bateria integrată Playerul subțire și la îndemână este disponibil în diferite culori.

196,00 lei Pret
Scooter video Intenso, player portabil (negru, 16 GB, Bluetooth) Scooter video Intenso, player portabil (negru, 16 GB, Bluetooth)

Scooter video Intenso, player portabil (negru, 16 GB, Bluetooth)

Indiferent dacă călătorești, faci sport, faci cumpărături sau te relaxezi acasă, muzica ta preferată este întotdeauna cu tine cu scuterul video. Totul este întotdeauna la vedere pe ecranul color de 4,6 cm (1,8"): listele de redare, videoclipurile și imaginile pot fi răsfoite și accesate aici. Cardul microSD este interschimbabil și oferă 16 gigaocteți de spațiu pentru muzică sau videoclipuri, de care se poate bucura pt. până la 8 ore o dată cu bateria integrată Playerul subțire și la îndemână este disponibil în diferite culori.

196,00 lei Pret
Audio Technica AT-LPW30BK, placa turnantă (negru) Audio Technica AT-LPW30BK, placa turnantă (negru)

Audio Technica AT-LPW30BK, placa turnantă (negru)

Audio Technica AT-LPW30BK este o placa turnantă elegantă din furnir de lemn, cu aspect de tec, și poate fi conectată direct la difuzoare folosind o conexiune directă pentru difuzor și amplificator integrat. AT-LPW30BK are transmisie prin curea și poate rula înregistrări fie cu 33 1/3, fie cu 45 rpm. Joaca. Pe lângă o setare dinamică antipatinaj, platoul profesional din aluminiu turnat sub presiune cu covoraș de cauciuc asigură o rezonanță scăzută.

1.209,00 lei Pret