Kit-uri Smart Home

Oferta Variata De Kit-uri Smart Home la TopPrice. Vezi Oferta si Comanda Online! Retur Simplu si Rapid.

Sunt 42 produse.

Se afiseaza 1-42 din 42 produs(e)
Termostat de cameră Bosch Smart Home încălzire prin pardoseală 24 V (alb, pentru tensiune de funcționare de 24 volți) Termostat de cameră Bosch Smart Home încălzire prin pardoseală 24 V (alb, pentru tensiune de funcționare de 24 volți)

Termostat de cameră Bosch Smart Home încălzire prin pardoseală 24 V (alb, pentru tensiune de funcționare de 24 volți)

Cu termostatul de cameră cu încălzire prin pardoseală de 24 V de la Bosch, încălzirea prin pardoseală cu fir, cu apă poate fi integrată convenabil în casa inteligentă. Programele și automatizările flexibile oferă mai mult confort și permit o încălzire mai eficientă. Controlul se realizează fie în mod convenabil direct pe dispozitiv, fie integrat în sistemul Bosch Smart Home prin intermediul unui smartphone, scenariu sau asistent lingvistic. Pentru a susține o viață mai sănătoasă, termostatul de cameră măsoară continuu umiditatea relativă și o afișează pe afișaj. Dispozitivul poate fi folosit în multe rame de comutatoare de la producători de marcă și astfel se adaptează la designul de locuit existent.

767,00 lei Pret
Statie meteo wireless TFA cu anemometru SPRING BREEZE, ceas de masa (negru argintiu) Statie meteo wireless TFA cu anemometru SPRING BREEZE, ceas de masa (negru argintiu)

Statie meteo wireless TFA cu anemometru SPRING BREEZE, ceas de masa (negru argintiu)

Puteți măsura vântul și vremea singur cu PRIMAVARA BREZĂ de la TFA. Stația meteo fără fir are un transmițător termo-higro combinat pentru a controla temperatura și umiditatea exterioară și un anemometru pentru a determina puterea vântului la locul de instalare. Datele sunt trimise la stația de bază și afișate acolo. Privind afișajul colorat iluminat al PRIMAVĂRII BREEZE, puteți obține o imagine cuprinzătoare a situației meteo actuale. Accentul este pus pe grafica animată pentru forța vântului. Mica roata de vant se roteste in functie de viteza vantului si barele colorate clipesc. Datele istorice pot fi urmărite pe o perioadă de un an. Soare, nori sau picături de ploaie - un barometru electronic integrat măsoară presiunea aerului și pe baza schimbărilor, simbolul vremii oferă o prognoză pentru vremea viitoare. De asemenea, puteți urmări temperatura și umiditatea camerei și puteți controla clima camerei prin încălzire și ventilație direcționate. Stația meteo oferă multe funcții și informații suplimentare. Pot fi setate limite de alarmă, pot fi apelate valorile maxime și minime și pot fi calculate temperaturile punctului de rouă și răcirii vântului. Ora și data curente sunt recepționate prin semnalul radio DCF 77. Ecranul color are două niveluri de luminozitate. Dacă doriți să iluminați permanent afișajul, conectați stația meteo la sursa de alimentare. Două transmițătoare suplimentare pentru controlul temperaturii și umidității, de ex. în camera copiilor, dormitor,

328,00 lei Pret
INNR Bridge ZigBee 3.0 INNR Bridge ZigBee 3.0

INNR Bridge ZigBee 3.0


Cu Innr Bridge, luminile inteligente ZigBee pot fi conectate la aplicația Innr gratuită și ușor de utilizat. Controlați-vă luminile cu smartphone-ul sau prin voce. Până la 30 de dispozitive pot fi controlate și gestionate cu bridge-ul. Pe lângă operarea prin aplicație, este posibil și controlul vocal cu comenzile rapide Google, Alexa și Siri.

199,00 lei Pret
Shelly Plus H&T, detector termic (Alb) Shelly Plus H&T, detector termic (Alb)

Shelly Plus H&T, detector termic (Alb)


Cu o durată de viață a bateriei de peste 1 an, Shelly Plus H&T vă asigură că sunteți mereu informat despre temperatura și umiditatea din casă. Echipat cu un procesor mai rapid, Shelly Plus H&T monitorizează chiar și cea mai mică schimbare a condițiilor, ajutând la prevenirea uscăciunii sau mucegaiului, menținând în același timp condiții confortabile în incintă. Shelly Plus H&T dispune de un afișaj cu cerneală electronică de consum redus, ținând utilizatorul informat cu privire la temperatura și umiditatea din spațiul dumneavoastră.

195,00 lei Pret
Termostat de cameră Rademacher DuoFern 2 Termostat de cameră Rademacher DuoFern 2

Termostat de cameră Rademacher DuoFern 2

Termostatul de cameră DuoFern 2 9433-1 (generația a 2-a) măsoară și controlează automat temperatura camerei în camere individuale. Termostatul de cameră DuoFern poate fi utilizat și configurat în trei tipuri diferite de încălzire: regulator de temperatură a camerei, regulator de temperatură a camerei cu funcție de limitare, funcție de răcire. Temperatura este măsurată prin intermediul senzorului încorporat. Termostatul de cameră are o ieșire releu fără potențial. Datorită interfeței radio integrate DuoFern, încălzirea prin pardoseală poate fi integrată în HomePilot Smart Home cu regulatorul radio pentru temperatura camerei. Un sistem autonom este posibil în combinație cu actuatorul radiatorului DuoFern 2. Temperatura măsurată de termostatul de cameră poate fi utilizată opțional pentru a controla servomotorul radiatorului (generația a 2-a). În plus, termostatul de cameră DuoFern (generația a 2-a) poate fi combinat cu actuatorul de radiator DuoFern (generația a 2-a) pentru a-l controla. Termostatul de cameră DuoFern poate fi conectat direct la un actuator DuoFern prin radio. Conectată la una sau mai multe supape, această combinație permite, de asemenea, controlul individual al camerei dacă perifericele nu sunt disponibile. Pentru fiecare zi pot fi setate până la șase faze de încălzire sau răcire (inclusiv patru temperaturi țintă). Termostatul de cameră DuoFern este proiectat ca un dispozitiv încastrat pentru utilizare în interior. Conexiunea electrică se realizează folosind bornele de conectare din spatele carcasei instalației. sau mai multe supape, această combinație permite și controlul individual al camerei dacă perifericele nu sunt disponibile. Pentru fiecare zi pot fi setate până la șase faze de încălzire sau răcire (inclusiv patru temperaturi țintă). Termostatul de cameră DuoFern este proiectat ca un dispozitiv încastrat pentru utilizare în interior. Conexiunea electrică se realizează folosind bornele de conectare din spatele carcasei instalației. sau mai multe supape, această combinație permite și controlul individual al camerei dacă perifericele nu sunt disponibile. Pentru fiecare zi pot fi setate până la șase faze de încălzire sau răcire (inclusiv patru temperaturi țintă). Termostatul de cameră DuoFern este proiectat ca un dispozitiv încastrat pentru utilizare în interior. Conexiunea electrică se realizează folosind bornele de conectare din spatele carcasei instalației.

707,00 lei Pret
Servomotor de încălzire prin pardoseală Homematic IP Smart Home (HmIP-FALMOT-C12), unitate de control (alb, 12x, motorizat) Servomotor de încălzire prin pardoseală Homematic IP Smart Home (HmIP-FALMOT-C12), unitate de control (alb, 12x, motorizat)

Servomotor de încălzire prin pardoseală Homematic IP Smart Home (HmIP-FALMOT-C12), unitate de control (alb, 12x, motorizat)

Cu actuatorul de încălzire prin pardoseală Homematic IP, vă puteți controla camera de încălzire prin pardoseală confortabil și în funcție de nevoile dvs. prin intermediul aplicației pentru smartphone sau cu termostatul de perete Homematic IP și astfel reglați temperatura camerei la nevoile dumneavoastră individuale. Servomotorul de încălzire prin pardoseală poate fi utilizat împreună cu actuatoarele motorizate (HmIP-VDMOT) pentru a controla încălzirea prin pardoseală cu până la 12 circuite de încălzire și poate fi funcționat în modul de încălzire și răcire (dacă sistemul de încălzire acceptă acest mod de funcționare). Dispozitivul poate fi montat flexibil cu șuruburile furnizate sau pur și simplu pe o șină DIN. Datorită comunicației radio securizate între dispozitivele Homematic IP, efortul de cablare este menținut la minimum.

1.113,00 lei Pret
Priză comutabilă  INNR Smart Plug ZigBee 3.0(alb, pachet de 2) Priză comutabilă  INNR Smart Plug ZigBee 3.0(alb, pachet de 2)

Priză comutabilă INNR Smart Plug ZigBee 3.0(alb, pachet de 2)

Smart Plug ZigBee 3.0 de la Innr poate conecta toate lămpile și dispozitivele conectate la rețea la un sistem de iluminat inteligent. Programele zilnice și săptămânale pot fi create folosind aplicația pentru smartphone. Pentru utilizare este necesar un pod (ZigBee, Philips Hue).

235,00 lei Pret
Lampă LED-INNR Smart Spot cu lentilă albă(pachet de 4, înlocuiește 50 wați) Lampă LED-INNR Smart Spot cu lentilă albă(pachet de 4, înlocuiește 50 wați)

Lampă LED-INNR Smart Spot cu lentilă albă(pachet de 4, înlocuiește 50 wați)

Lentila unică Smart Spot White de la INNR este o lampă LED controlabilă cu protocol Zigbee, cu factor de formă spot și bază GU10. De asemenea, poate fi controlat de la distanță folosind aplicația INNR prin iOS sau Android și generează o lumină albă caldă, reglabilă cu până la 350 de lumeni, care transformă fiecare cameră într-o oază de bunăstare și permite o gamă largă de ajustări ale dispoziției. Lentila unică asigură o lumină deosebit de uniformă. Acest pachet conține patru becuri.

276,00 lei Pret
Termostat pentru radiator Homematic IP Smart Home Basic (HmIP-eTRV-B-2), termostat de încălzire (Alb) Termostat pentru radiator Homematic IP Smart Home Basic (HmIP-eTRV-B-2), termostat de încălzire (Alb)

Termostat pentru radiator Homematic IP Smart Home Basic (HmIP-eTRV-B-2), termostat de încălzire (Alb)

Termostatul pentru radiator Homematic IP - de bază face parte din sistemul de casă inteligentă Homematic IP și ajută în mod activ la economisirea energiei. Controlerul inteligent înlocuiește termostatele convenționale ale radiatorului, ceea ce înseamnă că pot fi realizate economii de energie de până la 33%. Termostatul se monteaza pe calorifer fara interventie in sistemul de incalzire si fara scule si este imediat gata de utilizare datorita unui profil de incalzire prestabilit. Prin aplicația Homematic IP pot fi setate trei profiluri individuale de încălzire cu până la 13 modificări pe zi. Homematic IP încălzește anumite încăperi doar atunci când există o nevoie reală. Dispozitivul poate fi configurat flexibil pe dispozitivul propriu-zis, folosind aplicația Homematic IP (în legătură cu punctul de acces Homematic IP). Cu aplicația Homematic IP, puteți accesa sistemul Homematic IP în orice moment, chiar și atunci când sunteți departe de casă. Cine ar putea, de asemenea, să își controleze convenabil termostatul Homematic IP prin comenzi vocale cu Homematic IP Skill pentru Amazon Alexa sau prin Google Assistant. Devine foarte inteligent în combinație cu o fereastră Homematic IP și un contact de ușă: dacă aceasta înregistrează o fereastră deschisă, radiatorul este oprit automat. Dacă geamul este închis din nou, radiatorul începe să funcționeze din nou. Termostatul radiatorului poate fi integrat într-un sistem cuprinzător de casă inteligentă prin intermediul aplicației. De exemplu, soluția cloud permite setarea temperaturii în orice moment din orice locație. Devine foarte inteligent în combinație cu o fereastră Homematic IP și un contact de ușă: dacă aceasta înregistrează o fereastră deschisă, radiatorul este oprit automat. Dacă geamul este închis din nou, radiatorul începe să funcționeze din nou. Termostatul radiatorului poate fi integrat într-un sistem cuprinzător de casă inteligentă prin intermediul aplicației. De exemplu, soluția cloud permite setarea temperaturii în orice moment din orice locație. Devine foarte inteligent în combinație cu o fereastră Homematic IP și un contact de ușă: dacă aceasta înregistrează o fereastră deschisă, radiatorul este oprit automat. Dacă geamul este închis din nou, radiatorul începe să funcționeze din nou. Termostatul radiatorului poate fi integrat într-un sistem cuprinzător de casă inteligentă prin intermediul aplicației. De exemplu, soluția cloud permite setarea temperaturii în orice moment din orice locație.

317,00 lei Pret
Termostat incalzire Rademacher actuator radiator 2 9433-1(Alb) Termostat incalzire Rademacher actuator radiator 2 9433-1(Alb)

Termostat incalzire Rademacher actuator radiator 2 9433-1(Alb)

Actuatorul de radiator Rademacher DuoFern 2 este un termostat electronic de radiator pentru controlul unei supape de radiator și a temperaturii camerei. Operarea si setarea se pot face direct pe dispozitiv la fata locului. În legătură cu Radeberger HomePilot este posibil controlul central prin aplicația pentru smartphone sau computer. Funcțiile automate extinse pentru încălzire pot fi, de asemenea, setate în acest fel. Datorită unui senzor intern, poate fi folosit și ca soluție autonomă fără unitate centrală. Dispozitivul de acționare al radiatorului are, de asemenea, detectie internă a deschiderii ferestrei, care coboară automat caloriferul dacă temperatura scade.

406,00 lei Pret
Actuator de comutare Homematic IP pentru comutatoare de marcă (HmIP-BSL), buton (alb, cu semnal luminos) Actuator de comutare Homematic IP pentru comutatoare de marcă (HmIP-BSL), buton (alb, cu semnal luminos)

Actuator de comutare Homematic IP pentru comutatoare de marcă (HmIP-BSL), buton (alb, cu semnal luminos)

Actuatorul de comutare Homematic IP pentru întrerupătoare de marcă cu lumină de semnalizare oferă un buton de perete cu 2 căi cu iluminare a butoanelor reglabile individual în cadrul sistemului Homematic IP smart home. Culoarea luminii (albă sau colorată) și luminozitatea ambelor câmpuri cheie pot fi selectate liber, complet dezactivate și modificate în funcție de aplicație. In legatura cu alte dispozitive Homematic IP, luminile de semnalizare pot arata, de exemplu, o masina de spalat rufe terminata, starea alarma respectiva, modul eco sau o fereastra deschisa. Actuatorul de comutare integrat poate comuta sarcini de până la cinci amperi și poate fi acționat folosind butoanele de pe dispozitiv, un detector de mișcare, telecomandă sau aplicația gratuită pentru smartphone Homematic IP. Întrerupătorul de perete este instalat într-o cutie standard încasabilă. În plus, este posibil să se integreze actuatorul de comutare pentru întrerupătoarele de marcă în seria de comutatoare existente cu un cadru de 55 mm. Datorită electronicii de ultimă generație, actuatorul comutatorului pentru întrerupătoarele de marcă cu lumini de semnalizare consumă doar aproximativ 0,3 wați în modul de repaus.

417,00 lei Pret
Termostat de perete Homematic IP cu senzor de umiditate (HMIP-WTH-1) (Alb) Termostat de perete Homematic IP cu senzor de umiditate (HMIP-WTH-1) (Alb)

Termostat de perete Homematic IP cu senzor de umiditate (HMIP-WTH-1) (Alb)

Termostatul de perete preia controlul inteligent al temperaturii camerei - intuitiv prin butonul rotativ sau aplicația pentru smartphone. Mai multe termostate de radiator sau circuite de încălzire prin pardoseală pot fi controlate per cameră. Pentru o imagine de ansamblu actualizată, temperatura și umiditatea sunt afișate întotdeauna pe afișajul LC iluminat. Curbele de temperatură individuale pot fi create cu ușurință folosind aplicația - cu până la 3 profiluri de încălzire reglabile și 13 modificări pe zi. Controlul temperaturii este complet automat și se încălzește doar atunci când este nevoie de energie. Temperatura poate fi setată manual în trepte de 0,5°C folosind roata rotativă. Funcția Boost permite încălzirea rapidă a încăperii prin apăsarea unui buton. Instalare ușoară fără cablare datorită funcționării cu baterie și comunicării radio. Termostatul poate fi amplasat oriunde în cameră pentru a măsura temperatura camerei la locul potrivit. Radiatoarele electrice convenționale pot fi, de asemenea, montate cu ușurință împreună cu termostatul de perete și un dispozitiv de acționare a comutatorului (disponibil separat) pentru un control inteligent și precis.

333,00 lei Pret
Shelly TRV, controlul încălzirii Shelly TRV, controlul încălzirii

Shelly TRV, controlul încălzirii

The Shelly TRV is a smart radiator thermostat that can be easily integrated into an existing WiFi network. Various heating profiles and schedules can be created via the Shelly Cloud App. Control from the road is also possible. In combination with other Shelly products, a variety of different automations and scenes can be implemented.

406,00 lei Pret
Buton pentru ușă de garaj Homematic IP (HmIP-WGC), comutator (alb) Buton pentru ușă de garaj Homematic IP (HmIP-WGC), comutator (alb)

Buton pentru ușă de garaj Homematic IP (HmIP-WGC), comutator (alb)

Butonul pentru ușa de garaj Homematic IP controlează dispozitivele de acționare ale ușilor de garaj în cadrul sistemului de casă inteligentă Homematic. Butonul mic înlocuiește butoanele convenționale ale ușii de garaj și integrează sistemul de acționare a ușii de garaj direct în sistemul Homematic. Odată ce butonul pentru ușa de garaj Homematic IP a fost configurat prin interfața bazată pe browser a unității centrale Homematic CCU2, ușa de garaj poate fi controlată prin buton, telecomandă Homematic IP sau prin diverse aplicații partenere. Toate funcțiile tipice, cum ar fi deschiderea, închiderea și oprirea, sunt posibile prin atingerea unui buton. Butonul pentru ușa de garaj Homematic IP poate fi alimentat fără fir cu baterii LR06 sau prin cablu direct folosind o sursă de curent continuu de 5-24 volți. Bucșele de cablu necesare pentru aceasta sunt situate pe spatele dispozitivului. Materialul de montare necesar este desigur inclus. Operarea butonului ușii garajului prin intermediul punctului de acces Homematic IP va fi în curând acceptată.

390,00 lei Pret
Senzor de temperatură și umiditate Homematic IP Smart Home (HmIP-STH) (Interior) Senzor de temperatură și umiditate Homematic IP Smart Home (HmIP-STH) (Interior)

Senzor de temperatură și umiditate Homematic IP Smart Home (HmIP-STH) (Interior)

Senzorul de temperatură și umiditate interioară Homematic IP detectează în mod fiabil temperatura și umiditatea interioară. În combinație cu unitatea centrală Homematic IP CCU2, senzorul este potrivit și pentru controlul altor dispozitive. Senzorul de temperatură și umiditate este alimentat de două baterii de 1,5 V LR03/Micro/AAA și, prin urmare, este, de asemenea, flexibil și ușor de montat folosind benzile adezive sau șuruburile furnizate.

189,00 lei Pret
Termostat de radiator Homematic IP compact - 2 (HmIP-eTRV-C-2), termostat de încălzire Termostat de radiator Homematic IP compact - 2 (HmIP-eTRV-C-2), termostat de încălzire

Termostat de radiator Homematic IP compact - 2 (HmIP-eTRV-C-2), termostat de încălzire

Termostatul de radiator Homematic IP compact - 2 (HmIP-eTRV-C-2) face ca caloriferele dvs. să fie inteligente și rezistente la manipulare. Noua versiune a termostatului compact pentru radiator este solutia ideala pentru spatiile publice, birouri si camerele copiilor. Durata de viață extinsă a bateriei este deosebit de inteligentă. Temperatura camerei poate fi controlată în funcție de nevoile personale - acasă și în deplasare. Acest lucru este ușor de realizat cu o aplicație, direct pe dispozitiv cu o rotiță de control sau foarte convenabil cu control vocal (prin Alexa sau Google Assistant). Dacă se deschide o fereastră, caloriferul scade automat temperatura, economisind astfel energie.

411,00 lei Pret