Thrustmaster T.16000M FCS Space Sim Duo, joystick

Thrustmaster T.16000M FCS Space Sim Duo, joystick



Thrustmaster T.16000M FCS Space Sim Duo este special adaptat nevoilor jucătorilor experimentați de simulare a zborului. Deoarece elementele de control cuprinzătoare și realiste permit un control mai precis decât cu un mouse și tastatură. T.16000M FCS Space Sim Duo este alcătuit din două joystick-uri T.16000M FCS cu HEART (Hall Effect Accurate Technology). Aceasta înseamnă o precizie de 256 de ori mai mare decât sistemele actuale (rezoluție de 16 biți: valori 16000 x 16000!). Pentru a oferi jucătorilor control complet, fiecare joystick are, de asemenea, 16 butoane de acțiune cu recunoaștere tactilă în stil Braille și un comutator cu cap POV cu 8 căi. Cele 3 componente detașabile permit, de asemenea, personalizarea completă a joystick-urilor pentru utilizare pentru stângaci sau dreptaci.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

domeniul de aplicare al jocurilor de noroc
simulare de zbor cu scop
Potrivit pentru computer personal
tastele/butoanele de control al jocului 16
stick-uri analogice 2
comutator panorama Da
funcția de foc rapid Da
Programabil Da
Tip de conectare Cablu
conexiuni 1 x USB
particularități tehnologia HEART: senzori magnetici 3D pe stick (rezoluție 16 biți: 16000 x 16000); Arc elicoidal (2,8 mm diametru) asigură o tensiune fermă, liniară și lină în stick; 12 nasturi pe baza si 4 pe stick; 4 axe independente incl. cârmă rotativă (controlată prin rotirea bastonului); Declanșator ergonomic pentru frână (aviație civilă) sau foc rapid (aviație militară, simulare spațială); Design ergonomic; Repaus mare pentru palme; Baza ponderata pentru stabilitate imbunatatita; Software de programare TARGET: pe joystick pot fi programate până la 256 de butoane (butoane mouse și tastatură).
Accesorii disponibile 2 suport pentru degetul mare de rezervă, 2 suport pentru degetul arătător de rezervă, manual de utilizare
Greutate 2,3 kg

Thrustmaster
2960815

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare