Ekwb ek-quantum torque stc 10/16 - titan satinat, compus (argint)

Ekwb ek-quantum torque stc 10/16 - titan satinat, compus (argint)



Fitingurile EK-Torque STC 10/16 sunt fitinguri de furtun minimaliste EK de 10/16 mm (ID/OD) concepute pentru a fi utilizate cu diferite tipuri de furtunuri moi, cum ar fi PVC, EPDM, Norpren, silicon sau orice alt furtun flexibil compatibil. Fitingurile au un aspect non-intruziv, dar atrăgător, fără branding suplimentar. Pot fi completate cu inele de culoare estetică interschimbabile, sunt o alegere ideală pentru toată lumea și se potrivesc perfect cu produsele din seria EK Quantum. Inelele estetice se vând separat. Fitingurile din seria Torque fac parte din linia de produse EK Quantum, care pune accent pe design minimalist, elegant și performanță.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

seria EK Quantum
fir amabil
utilizați pentru răcirea cu apă
Material radiator Alama
diametru exterior montaj 23 mm
conexiuni 2 bucati.
conexiune de 1 ori
racord 2 tub
filet G 1/4" filet
lungime 4,5 mm
Tuburi suportate diametrul interior 10mm
diametru exterior 16 mm
furtunuri moi compatibile: PVC, EPDM, Norprene, silicon și majoritatea altor furtunuri flexibile
Informații suplimentare Fixarea și inelele de compresie sunt acoperite cu un finisaj unic din titan satinat. Ambele sunt prelucrate din alamă prelucrată CNC, iar etanșarea este realizată din inele O din cauciuc de înaltă calitate. Suprafața de împerechere a bazei este netedă și nu are suficientă suprafață de prindere. Cu toate acestea, interiorul fitingului are o cheie hexagonală de 8 mm. Este foarte recomandat să utilizați o cheie hexagonală de 8 mm (vândută separat) pentru a evita deteriorarea vârfurilor degetelor în timpul instalării fitingului.
Notă Când atașați fitingurile corespunzătoare cu cheia hexagonală (8 mm), nu folosiți forță excesivă pentru a evita deteriorarea! Acest produs NU TREBUIE instalat cu piese Aluminium Fluid Gaming! Inelele estetice se vând separat.
Accesorii necesare cheie hexagonală (8 mm)
Dimensiuni Inaltime totala: 19 mm
Greutate În total 43 de grame

EKWB
3831109823859

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare