Tampă termică alphacool apex soft 11w/mk 2x 120x20x1mm, plăcuțe termice (gri, 2 bucăți) alfacool

Tampă termică alphacool apex soft 11w/mk 2x 120x20x1mm, plăcuțe termice (gri, 2 bucăți) alfacool



Apex Soft sunt soluția high-end Alphacool în domeniul tampoanelor termice, deoarece aproape că le puteți compara cu pasta termică datorită proprietăților lor remarcabile. Tampoanele termice Apex Soft se cuibăresc mult mai bine de componente, ceea ce contribuie la o îmbunătățire semnificativă a performanței de răcire. Materialul plăcuțelor termice Apex Soft acționează similar pastei termice. Consistența plăcuțelor împiedică cele mai înalte componente, cum ar fi convertoarele de tensiune sau VRam-urile, să fie supuse unei presiuni de contact crescute de la răcitor. În cel mai rău caz, acest lucru poate determina îndoirea PCB-ului. Tampoanele Apex Soft umple denivelările mult mai bine, se cuibăresc mai bine de componente și astfel cresc semnificativ transferul de căldură între răcitor și componentă. De asemenea, materialul special nu se poate usca. Siliconul de la tampoanele termice se scurge de obicei în timp. Acest lucru le face greu și la un moment dat performanța plăcuțelor scade rapid. Nu este cazul tampoanelor termice Apex Soft. Acestea pot fi utilizate pe o perioadă semnificativ mai lungă de timp fără a pierde semnificativ performanța.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


tampon termic bun
cantitate 2 bucati
instrucțiuni de siguranță P102 A nu se lăsa la îndemâna copiilor. P101 Dacă este nevoie de sfaturi medicale, aveți la îndemână recipientul sau eticheta produsului. P262 Nu intrați în ochi, piele sau îmbrăcăminte. P305 ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: P351 Clătiți cu atenție cu apă timp de câteva minute. P302 ÎN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: P350 Spălați ușor cu multă apă și săpun. P260 Nu inspirați ceața/vaporii/sprayul.
caracteristică Conductivitate termică: 11 W/mK, temperatură de funcționare -40 până la +150 °C
Informații suplimentare Tampoanele termice Alphacool Apex Soft oferă o performanță mai bună decât tampoanele termice obișnuite în multe feluri și sunt un înlocuitor perfect pentru plăcuțele vechi sau slabe.
Observație Când tăiați plăcuțele termice la dimensiune, cu siguranță ar trebui să lăsați folia pe plăcuțe. Acest lucru permite tăierea cu ușurință a plăcuțelor la dimensiune cu foarfecele. Este la fel de ușor ca și tăierea hârtiei. Marginile tăiate rămân perfect curate și nu se strică.
Dimensiuni Latime totala: 120 mm x Inaltime: 1 mm x Adancime: 20 mm
Greutate În total 20 de grame

Alphacool
13021

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare