EKWB EK-Quantum Delta² TEC D-RGB - Nichel complet, cooler CPU (nichel)

EKWB EK-Quantum Delta² TEC D-RGB - Nichel complet, cooler CPU (nichel)



EK-Quantum Delta² TEC D-RGB - Full Nickel este generația de blocuri de răcire criogenă fabricate în colaborare cu Intel®. Este o soluție unică de răcire pentru entuziaștii care caută performanță constantă a sistemului și overclocking suprem pe procesoare desktop Intel® Core™ deblocate din a 12-a generație. EK-Quantum Delta² TEC D-RGB - Full Nickel aduce numeroase îmbunătățiri de design, cum ar fi patru plăci TEC ceramice cu nitrură de aluminiu (AlN) de ultimă generație, care sunt lipite pe placa rece. Aceste plăci AlN TEC oferă o eficiență energetică semnificativ mai mare decât variantele anterioare de oxid de aluminiu. Blocul de apă principal urmează limbajul de design EK-Quantum cu compatibilitate EK-Matrix7. Izolația a fost, de asemenea, îmbunătățită pentru a oferi un nivel și mai mare de siguranță. Blocul de apă are încorporate șuruburi de montare care sunt deja echipate cu arcuri de reținere. De asemenea, are doi senzori termici suplimentari - unul pe partea caldă și unul pe partea rece a elementului Peltier - pentru monitorizarea și controlul precis al plăcilor TEC. Unitatea de control include, de asemenea, limbajul de design EK-Quantum și se îmbină perfect cu restul circuitului. Acum este independent de blocul principal și vine cu un suport de ventilator EK de 120 mm, astfel încât să îl puteți poziționa în carcasă, astfel încât să nu interfereze cu aspectul blocului principal de apă și să obțineți o răcire suplimentară. Unitatea de control poate controla acum pompa și ventilatoarele circuitului utilizat pentru răcirea panoului TEC, făcându-l și mai ușor de utilizat. Blocul de apă EK-Quantum Delta² TEC D-RGB - Full Nickel CPU are patru plăci de răcire Peltier/termoelectrice încorporate. Este alimentat de Intel® Cryo Cooling Technology, o combinație unică de hardware, software și firmware care îi împinge pe jucători și overclockatori la maximum. Blocul de apă în sine are un design robust, integral din metal, pentru condiții extreme, cu un capac izolator din cauciuc care izolează placa rece a blocului de apă de mediu și previne condensul. Un senzor din unitatea de control măsoară și umiditatea pentru a preveni atingerea punctului de rouă. Placa rece este prelucrată CNC din cupru electrolitic de înaltă puritate, permițând performanțe termice ridicate. O suprafață mare acoperită cu aripioare de răcire,

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


seria EK Quantum
răcitor de apă pentru procesor
Prize adecvate 1700
Material radiator cupru (nichelat)
caracteristică Conector de alimentare: PCI-E cu 8 pini, conexiune la PC: USB 2.0 intern, consum maxim de energie (mod neregulat): 210W
Informații suplimentare Lista procesoarelor acceptate în prezent: Procesor Intel® Core™ i9-12900K (30M Cache, până la 5,20 GHz), Procesor Intel® Core™ i9-12900KF (30M Cache, până la 5,20 GHz), Intel® Core™ i9- Procesor 12900KS (cache de 30 M, până la 5,50 GHz)
Notă Deoarece CPU este răcit direct de EK-Quantum Delta² TEC pentru a atinge temperaturi scăzute, restul circuitului de răcire cu lichid este împovărat de plăcile TEC. Nu utilizați temperaturile CPU ca bază pentru viteza ventilatorului sau a pompei. Cel mai bine este să monitorizați temperatura lichidului de răcire sau să setați ventilatoarele și pompa la o valoare fixă ​​a RPM. Delta TEC nu este proiectat pentru TOATE frecvențele CORE MAX sub sarcină mare, ci pentru sarcini mai ușoare, cum ar fi jocurile și ONE CORE MAX Boost. TEC nu este potrivit pentru benchmarking cu software precum Prime95, care pune o sarcină grea pe toate nucleele procesorului.
Accesorii disponibile Mecanism de montare (șuruburi, placă de montare, șaibe necesare etc.), Uni-Bracket 120 mm pentru montarea carcasei PCB într-o poziție de montare a ventilatorului de 120 mm în carcasă, cablu EK cu 5 pini placa de bază (F) la Micro- USB (M) 50 cm (1 bucată)

EKWB
3831109859612

Fisa tehnica

Promotie
PROMO4

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii