Alphacool core adeziv termoconductiv cu 2 componente 5g

Alphacool core adeziv termoconductiv cu 2 componente 5g



Adezivul termoconductiv cu 2 componente Alphacool Core este potrivit pentru montarea răcitoarelor pe convertoarele de tensiune de pe placa de bază. Adezivul cu 2 componente pe bază de epoxidice este alegerea ideală atunci când coolerele trebuie atașate la procesorul sau GPU-ul computerelor cu o singură placă (Raspberry PI, ODROID, Arduino, Cubieboard etc.). Domeniul de aplicare este atât de extins încât chiar și răcitoarele de pe componentele electronice din amplificatoarele de putere sau vehiculele RC pot fi lipite în mod fiabil și stabil.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

pastă termică bună
Mulțime 5g
utilizat pentru montarea răcitoarelor pe convertoarele de tensiune de pe placa de bază
capacitate pastă termică 5 grame
instrucțiuni de siguranță Componenta A: H303+H333 Poate fi nociv în caz de înghițire sau inhalare. H320 Provoacă iritarea ochilor. H317 poate provoca reacții alergice la nivelul pielii. H410 - Foarte toxic pentru organismele acvatice cu efect pe termen lung. P210 A se păstra departe de surse de aprindere. Nu fuma. P281 Folosiți echipament individual de protecție după cum este necesar. P312 Apelați un medic dacă vă simțiți rău. P280 Purtați protecție pentru ochi/față. P262 Nu intrați în ochi, piele sau îmbrăcăminte. P403 A se păstra într-un loc bine ventilat. Componenta B: H226 Lichid și vapori inflamabili. H320 Provoacă iritarea ochilor. H317 poate provoca reacții alergice la nivelul pielii. H305 Poate fi nociv dacă este înghițit și pătrunde în căile respiratorii. P403 A se păstra într-un loc bine ventilat. P210 A se păstra departe de surse de aprindere. Nu fuma. P280 purtați echipament adecvat. P262 Nu intrați în ochi, piele sau îmbrăcăminte. P314 Consultați un medic/atenție dacă vă simțiți rău.
Informații suplimentare Conductivitate termică: 0,9 W/mK Raport de amestecare (adeziv : activator): 4 : 1 Întărire la suprafață (la 25 °C): 2 ore Întărire completă (la 25 °C): 5-7 zile Punct de fierbere: > 200 °C C, punct de aprindere: > 88°C

Alphacool
13004

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare