Ekwb ek-quantum vector² rx 7900 xtx d-rgb - nichel + acril, răcire cu apă (nichel/transparent, inclusiv placa din spate)

Ekwb ek-quantum vector² rx 7900 xtx d-rgb - nichel + acril, răcire cu apă (nichel/transparent, inclusiv placa din spate)



Blocul de apă EKWB EK-Quantum Vector² RX 7900 XTX D-RGB - Nichel + Acrilic rezolvă fără efort problema generării excesive de căldură la sarcini mari GPU. Acest bloc de apă Radeon RX 7900 XTX răcește matrița grafică, modulul de reglare a tensiunii, regulatoarele de tensiune, VRAM-urile și MCD-urile plăcilor grafice AMD Radeon RX 7900 XTX. GPU-urile Radeon RX 7900 XTX au un GCD fabricat printr-un proces de ultimă generație de 5 nm, permițând o îmbunătățire cu 54% a performanței per watt. Deși GPU-ul este eficient, totuși consumă mai multă energie decât generația anterioară. Cu o putere totală de 355 W pe placă, ambalată într-un pachet mai mic decât oricând înainte și un GCD de 300 mm² care conține cu 165% mai mulți tranzistori pe mm² decât generația anterioară. În total, aceste GPU-uri au 58 de miliarde de tranzistori pentru o performanță de 61 de TFLOP. Diferența față de toate celelalte blocuri de apă Vector² este că unitatea de răcire a fost rotită cu 90°, astfel încât aripioarele să fie perpendiculare pe cip. Pentru o delta optimă, lichidul de răcire curge mai întâi peste matrița nucleului grafic și apoi peste matrița cache a memoriei. Astfel, toate MCD-urile au aceeași temperatură a lichidului de răcire. Densitatea lamelelor a fost crescută de la 0,6/0,4 la 0,4/0,26 mm pentru a se adapta la puterea de disipare crescută cerută de matrița nucleului grafic și de cele șase MCD-uri. O placă din spate neagră cu acoperire completă este inclusă cu blocul de apă GPU. Profilul său distinctiv în formă de L închide întregul GPU în timp ce mărește suprafața de răcire. Placa din spate vine, de asemenea, cu șuruburi captive preinstalate, pentru a simplifica instalarea. Acestea asigură că șurubul de dimensiune potrivită este întotdeauna folosit în locul potrivit. Aspectul blocurilor de apă de ultimă generație este dominat de linii drepte, minimaliste. Pentru toate blocurile de apă Vector² GPU este utilizată o placă rece de cupru cu grosimea de 11 mm. La versiunile acrilice, iluminarea D-RGB este acum implementată de-a lungul celei mai lungi margini a blocului de apă pentru a îmbunătăți fidelitatea și luminozitatea din orice unghi de vizualizare. Placa cu circuite LED este ascunsă în interiorul unui profil curat de aluminiu. Matrix7 standardizează dimensiunile produsului, inclusiv locația și distanța dintre conectori, făcând asamblarea circuitelor de răcire cu lichid mai intuitivă și simplă. Blocurile de apă GPU EK-Quantum Vector² urmează standardul EK-Matrix7, permițându-le să se integreze perfect cu următoarea generație a doua de plăci de împrăștiere EK-Reflection. Generarea plăcilor de distribuție EK-Reflection poate fi integrată perfect. Acest lucru permite alinierea perfectă a conexiunilor atât în ​​poziție orizontală, cât și în poziție verticală, ceea ce înseamnă mai puțin timp petrecut pentru planificarea circuitului și îndoirea tuburilor.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

seria EK Quantum
cooler placut grafic
utilizați pentru GPU-uri AMD Radeon RX 7900 XTX cu design de referință
Mobilier Pasta termica/pad, iluminare LED
Iluminare LED Da, anteturi RGB adresabile
Culoare RGB
Standard RGB AURA Sync, Mystic Light, RGB Fusion, LED RGB
Material radiator cupru
Informații suplimentare Iluminarea LED D-RGB adresabilă este situată de-a lungul celei mai lungi margini a blocului de apă pentru o uniformitate și luminozitate mai mari. Placa de circuite și diodele sunt ascunse în interiorul unui profil curat de aluminiu. LED-urile RGB adresabile individual sunt compatibile cu tehnologiile obișnuite de sincronizare RGB ale tuturor producătorilor majori de plăci de bază. Marcajul săgeată de pe conectorul LED D-RGB cu 3 pini trebuie să fie aliniat cu marcajul +5V de pe antetul D-RGB (adresabil) (Pinout: +5V | Date | Blocat | Masă).
Notă Plăcile din spate din fabrică nu sunt compatibile cu acest bloc de apă. Acest produs nu trebuie instalat cu piese pentru jocuri cu fluid de aluminiu. Utilizarea lichidelor de răcire special formulate care conțin inhibitori de coroziune, calcar și biologici este imperativă pentru a preveni deteriorarea blocului de apă placat cu nichel. EK oferă o selecție de astfel de produse în secțiunea Refrigeranți.
Accesorii disponibile Placă din spate prelucrată CNC, mecanism de fixare, unsoare termică, plăcuțe termice, unealtă pentru îndepărtarea cablurilor de alimentare GPU și PCI
Dimensiuni Latime totala: 27 mm x Inaltime: 134 mm

EKWB
3831109902691

Fisa tehnica

Promotie
PROMO1

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare