Noctua NA-IS1-14 chromax.negru, rama (negru)

Noctua NA-IS1-14 chromax.negru, rama (negru)



Setul NA-IS1-14 Sx2 constă din două distanțiere de aspirație de 5 mm grosime care pot fi montate pe partea de admisie a ventilatoarelor Noctua 140x25mm. În aplicațiile în care ventilatorul aspiră prin obstacole precum grile, plăci perforate, panouri de plasă, filtre sau radiatoare, acest lucru îmbunătățește adesea atât acustica, cât și fluxul de aer. Datorită distanței suplimentare dintre ventilator și obstacol, distanțierele NA-IS1 reduc turbulențele în fluxul de intrare, care, în funcție de aplicație și modelul de ventilator, pot duce nu numai la o creștere a debitului volumic, dar în multe cazuri și reduce nivelul presiunii sonore și face zgomotul de rulare mai plăcut pentru urechea umană. Una peste alta, setul NA-IS1-14 Sx2 este o măsură simplă, dar extrem de eficientă pentru reglarea fină a ventilatoarelor în aplicațiile de aspirație, unde o reducere a turbulenței aerului în fluxul de intrare poate duce la o îmbunătățire a debitului și a acusticii. Versiunea chromax.black se potrivește perfect pentru fanii negri din liniile de produse chromax și industrialPPC.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Tip coperta
Culoarea neagra
Potrivit pentru ventilator
Compatibil cu ventilatoarele Black din liniile de produse chromax și industrialPPC
Scopul utilizării distanțierelor
Numar de piese 2 bucati
șuruburi de tip montaj
Notă Înlocuind plăcuțele anti-vibrații NA-AVP1 montate din fabrică, NA-IS1-14 sunt compatibile cu toate ventilatoarele actuale cu cadru pătrat Noctua 140x25mm (de exemplu NF-A14, NF-P14 redux). Ventilatoarele de la alți producători nu sunt acceptate.
Accesorii disponibile 2x NA-IS1-14 chromax.black, distanțiere pentru ventilatoare de 140 mm, 8x suporturi antivibrații NA-AV3, 8x șuruburi lungi pentru ventilator NM-SFS4-BK, 8x șuruburi radiator NM-SFS5-BK (M3), 8x NM -Șuruburi pentru radiator SFS6-BK (UNC)

Noctua
NA-IS1-14chromax.bl

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare