Ekwb ek-quantum inertia d5 corp d-rgb - acrilic, adaptor (negru, supliment pentru pompe d5)

Ekwb ek-quantum inertia d5 corp d-rgb - acrilic, adaptor (negru, supliment pentru pompe d5)



Corpul EK-Quantum Inertia D5 D-RGB este un top de pompă autonom de înaltă performanță, conceput pentru pompele de apă originale D5, dovedite pe piață. Vine cu o clemă de montare avansată care reduce vibrațiile, oferind în același timp performanțe hidraulice crescute (până la 15%) în comparație cu capacul original din fabrică. Acest top cu pompă vine cu o bandă LED RGB 5VD cu 3 pini preinstalată pentru iluminare sofisticată. Dispune de un singur port de intrare (sus) și un singur port de ieșire (lateral) pentru instalarea a două fitinguri filetate G1/4 standard.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Culoarea neagra
fir amabil
utilizați pentru răcirea cu apă
Mobilier iluminat LED
Iluminare LED Da, anteturi RGB adresabile
Culoare RGB
Standard RGB AURA Sync, Mystic Light, RGB Fusion, LED RGB
Material radiator Acrilic
Informații suplimentare Acest produs este compatibil cu tehnologiile populare de sincronizare RGB de la toți producătorii majori de plăci de bază. Marcajul săgeată de pe conectorul LED adresabil cu 3 pini ar trebui să fie aliniat cu marcajul +5V de pe antetul D-RGB (A-RGB). Se poate îndepărta cu ușurință capacul benzii LED, care este fixat cu două șuruburi, pentru a înlocui banda LED cu o altă bandă LED. Sistemul volute/corp al pompei Quantum Inertia D5 are un design complet rotunjit, care oferă o ușurință mai bună în utilizare și permite instalarea în orice unghi în limita rotației de 360°. Un amortizor special din cauciuc este utilizat pentru a detașa corpul pompei principale de clema de montare pentru o funcționare silențioasă, fără zgomot cauzat de vibrații. În plus, poziționarea orizontală și verticală este acceptată pentru a simplifica trasarea conductelor. Carcasa EK-Quantum Inertia D5 D-RGB poate fi, de asemenea, upgradată cu unul dintre suporturile UNI pentru opțiuni suplimentare de montare.
Notă Acest produs nu trebuie instalat cu piese de joc fluide din aluminiu.
Accesorii disponibile Autocolant pentru orificii, mecanism de montare (inclusiv cheie hexagonală necesară), cheie hexagonală multifuncțională EK-Loop (6 mm, 8 mm, 9 mm)
monturi opționale UNI
Greutate În total 434 de grame

EKWB
3831109821978

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare