EKWB EK-CryoFuel Acid Green (Premix 1000mL), lichid de răcire (verde/transparent, 1 litru)

EKWB EK-CryoFuel Acid Green (Premix 1000mL), lichid de răcire (verde/transparent, 1 litru)



EK-CryoFuel este un nou lichid de răcire revoluționar pentru sistemele de răcire cu lichid pentru PC. EK-CryoFuel este cel mai stabil lichid de răcire din punct de vedere chimic, oferind entuziaștilor și jucătorilor cel mai bun nivel posibil de performanță și eficiență termică, cu accent pe stabilitatea culorii. Lichidul de răcire EK-CryoFuel este un lichid de răcire pur, netoxic, bazat pe formula chimică în curs de brevetare care previne formarea depunerilor în circuitul de răcire lichid. Utilizatorii de răcire cu lichid pot fi siguri că lichidul de răcire EK-CryoFuel cu vâscozitate foarte scăzută, atunci când este utilizat cu furtunuri EK-DuraClear sau EK-ZMT, nu va înfunda sau deteriora blocurile de apă și alte părți ale circuitului. EK-CryoFuel conține, de asemenea, inhibitori de coroziune sinergici pentru a proteja metalele, întâlniți în mod obișnuit în sistemele de răcire a fluidelor computerizate. A fost testat conform BS5117 (ASTM D1384) și îndeplinește standardele de coroziune pentru cupru, alamă, aluminiu și oțel inoxidabil. Acest lichid de răcire conține și inhibitori biologici pentru a preveni contaminarea. Acest lucru promovează o durată lungă de viață și o eficiență termică ridicată. Toate amestecurile EK CryoFuel sunt biodegradabile (90% pe o perioadă de 10 zile) și nu persistă în mediu și nu provoacă bioacumulare. EK-CryoFuel are o perioadă de valabilitate de 2 ani de la data îmbutelierii. Acest lucru promovează o durată lungă de viață și o eficiență termică ridicată. Toate amestecurile EK CryoFuel sunt biodegradabile (90% pe o perioadă de 10 zile) și nu persistă în mediu și nu provoacă bioacumulare. EK-CryoFuel are o perioadă de valabilitate de 2 ani de la data îmbutelierii. Acest lucru promovează o durată lungă de viață și o eficiență termică ridicată. Toate amestecurile EK CryoFuel sunt biodegradabile (90% pe o perioadă de 10 zile) și nu persistă în mediu și nu provoacă bioacumulare. EK-CryoFuel are o perioadă de valabilitate de 2 ani de la data îmbutelierii.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


fel de lichid de răcire
Mulțime 1L
utilizați pentru răcirea cu apă
capacitate lichid de racire 1000 ml
forma amestec gata
Activ caracteristic UV
caracteristică Conductivitate electrică scăzută. Inhibarea creșterii biologice. Protecție la coroziune conform standardului BS5117 (ASTM D1384). Pigmenți concentrați de înaltă calitate pentru culori intense, vibrante și saturate. Compatibil cu Acril, PETG, POM Acetal, Cauciuc (NBR, EPDM și Norpren). Ecologic (90% biodegradabil în 10 zile). Termen de valabilitate 2 ani după îmbuteliere.
Notă Înainte de umplere, clătiți bucla cu EK-CryoFuel pentru a îndepărta impuritățile și reziduurile vechi de lichid de răcire. Nu amestecați și nu completați cu alt lichid decât EK-CryoFuel de aceeași culoare. Nu amestecați cu alți agenți frigorifici din seria EK CryoFuel. Nu adăugați biocide la EK-CryoFuel, deoarece produsul conține deja astfel de aditivi. Nerespectarea acestui lucru poate duce la schimbarea culorii și deteriorarea lichidului de răcire. Pentru a crește stabilitatea culorii, EK recomandă insistent să nu clătiți bucla cu substanțe chimice dure, oțet etc. înainte de a utiliza EK-CryoFuel. Se recomanda inlocuirea fluidelor la fiecare 12 luni pentru performante optime. Nu este compatibil cu soluția de curățare Mayhem's Blitz. Agitați înainte de utilizare.
Greutate În total 1,1 kg

EKWB
3831109813294

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare