Ekwb ek-quantum reflection² pc-o11d xl d5 pwm d-rgb - acrilic, pompă (transparent, placă distribuitoare cu pompă)

Ekwb ek-quantum reflection² pc-o11d xl d5 pwm d-rgb - acrilic, pompă (transparent, placă distribuitoare cu pompă)



EK-Quantum Reflection² PC-O11D XL D5 PWM D-RGB este o soluție personalizată de răcire cu apă care se potrivește perfect în partea din față a carcasei. Acest canal de apă este, de asemenea, echipat cu 6 conectori push-in inovatori cu adaptoare cu filet mamă G1/4". Ideea este ca un utilizator să poată asambla întregul răcitor + fitinguri + furtunuri și să folosească acești adaptoare push-in pentru a-l conecta cu ușurință la glisați placa de distribuție.Matrix7 standardizează dimensiunile produselor, inclusiv poziția și distanța dintre conectori, făcând asamblarea circuitelor de răcire cu lichid mai intuitivă și mai ușoară ca niciodată.Plăcile de distribuție EK-Quantum Reflection² urmează standardul EK-Matrix7, astfel încât se integrează perfect cu blocurile de apă Vector² GPU și plăcile din spate active, precum și cu radiatoarele Quantum Surface. Acest lucru înseamnă mai puțin timp petrecut pentru planificarea buclei și îndoirea țevilor, în timp ce rezultatul final este încă o construcție epică. Această placă de distribuție a apei vine cu un Pompă D5 originală, puternică, dar silențioasă, controlată PWM. Scopul a fost de a crea un produs care să aibă suficientă putere pentru a oferi fiabilitate deosebită și performanță excelentă cu mai multe blocuri și radiatoare. menținând în același timp nivelul de zgomot la minimum. Această placă de distribuție a apei vine cu o pompă D5 originală foarte puternică, dar silențioasă, controlată PWM. Scopul a fost acela de a crea un produs care să aibă suficientă putere pentru a oferi fiabilitate deosebită și performanță excelentă cu mai multe blocuri și radiatoare, menținând în același timp nivelurile de zgomot la minimum. Este echipat cu 6 conectori push-in inovatori prevăzuți cu adaptoare G1/4" mamă. Ideea din spatele acestui lucru este că utilizatorul poate asambla întregul răcitor + fitinguri + furtunuri și să folosească acești adaptoare push-in pentru a-l glisa cu ușurință în colector. placa.Este inclus un suport metalic special care este folosit pentru atașarea radiatorului inferior.-Sunt prevăzute filete interne.Ideea din spatele acestui lucru este că utilizatorul poate asambla întregul răcitor + fitinguri + furtunuri împreună și să folosească aceste adaptoare de împingere pentru a glisa doar este inclus în placa colectorului.Este inclus un suport metalic special care este folosit pentru a atașa radiatorul inferior.-Sunt furnizate filete interne.Ideea din spatele acestui lucru este că utilizatorul poate asambla întregul răcitor + fitinguri + furtunuri împreună și să le folosească. adaptoare pentru a-l glisa doar în placa distribuitorului.Este inclus un suport metalic special care este folosit pentru a atașa radiatorul inferior.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

seria EK Quantum
pompă bună
utilizați pentru răcirea cu apă
Mobilier iluminat LED
Iluminare LED Da, anteturi RGB adresabile
culoare RGB
Standard RGB AURA Sync, Mystic Light, RGB Fusion, LED RGB
Material radiator acrilic
Capacitate rezervor de supratensiune 787 ml
Informații suplimentare Banda LED D-RGB adresabilă se desfășoară pe toată lungimea dispozitivului, în timp ce un capac din aluminiu negru anodizat ascunde punctele nedorite cu LED-uri. Banda LED adresabilă integrată se conectează la antetul de 5V al plăcii de bază sau la un controler D-RGB dedicat. De asemenea, este compatibil cu software-ul MSI MYSTIC LIGHT SYNC, ASROCK POLYCHROME SYNC, ASUS AURA SYNC și GIGABYTE RGB FUSION 2 pentru un efect de iluminare coordonat.
Notă Numai pentru carcasa LIAN LI O11D XL.
Accesorii prezente Șuruburi de montare și un suport inferior al radiatorului, 6x adaptor filet mamă, 1x cheie hexagonală de 2,5 mm, 1x cheie hexagonală EK-Loop (6mm, 8mm, 9mm), 14x dopuri din alamă nichelat, 14x Capac EK-Quantum Torque Plug - Negru
Dimensiuni Latime totala: 215 mm x Inaltime: 472 mm x Adancime: 68 mm

EKWB
3831109892183

Fisa tehnica

Promotie
PROMO2

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare