HP 190D4A LaserJet Department Constellation Yellow Colour Panel for 2 x 520 Sheet Tray Unit for HP HP Color LaserJet Managed MFP E877 Printers

HP 190D4A LaserJet Department Constellation Yellow Colour Panel for 2 x 520 Sheet Tray Unit for HP HP Color LaserJet Managed MFP E877 Printers



Imprimantă HP LaserJet Managed M506m
Căutați un model actual de imprimantă HP de mare capacitate fiabilă? Atunci ați găsit HP LaserJet Managed M506m potrivită. În acest fel, puteți obține produse moderne încercate și testate la un preț avantajos. Fiabilitatea imprimantelor HP împreună cu serviciile extinse ale Technimax vă vor asigura eficiență maximă și griji minime.

Caracteristici și echipamente
HP LaserJet Managed M506m este excepțional pentru ușurința de utilizare în rețea. Vitezele de imprimare cu laser de până la 43 de pagini pe minut țin pasul cu nevoile dvs. de imprimare de afaceri. Tăvile de alimentare cu o capacitate de 100+550+550 de coli vă asigură că nu trebuie să stați în mod constant deasupra imprimantei și să adăugați mai multă hârtie. Datorită posibilității unei conexiuni la rețea, veți avea întotdeauna imprimanta disponibilă fără a fi nevoie de o conexiune directă prin cablu la computer. Cu duplexul automat, puteți imprima ușor și rapid pe ambele fețe și, astfel, puteți reduce costul hârtiei suplimentare. Lucrul cu imprimanta este facilitat de afișajul de control. Dacă doriți o imprimantă modernă de afaceri, încercați HP LaserJet Managed M506m. Nu o sa regreti.

Dacă imprimanta conține toner original, starea acesteia este între 10% și 100%. Deci nu se va întâmpla să primiți de la noi o imprimantă cu un toner original gol. Din păcate, cu unele toner-uri alternative (neoriginale), nu este posibil să se determine starea exactă a tonerului, așa că verificăm doar calitatea imprimării acestuia.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

MODEL
LaserJet Managed M506m
Tipărire
TEHNOLOGIE DE IMPRIMARE
Laser
FORMAT DE IMPRIMARE
A4, A5, A6, B5, 16k, envelopes, custom
VITEZA DE IMPRIMARE
43 ppm
PRINTARE PRIMA PAGINĂ
6 s
REZOLUȚIA IMPRIMANTEI
1200x1200
IMPRIMARE COLOR
NU
ÎNCĂRCARE LUNARĂ RECOMANDATĂ
150000 buc.
DUPLEX (IMPRIMARE PE DOUĂ FEȚE)
Da, automat
HARD DISK
NU
SCANNER
NU

190D6A

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare