Smart tv cube/fire amazon

Smart tv cube/fire amazon



Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

mărimea

86,1 x 86,1 x 76,9 mm

Greutate

465 g

Dimensiunea și greutatea reală pot varia în funcție de configurație și procesul de fabricație.

Procesor

Hexa-core (Quad-core @ până la 2,2 GHz + Dual-core @ până la 1,9 GHz)

GPU

ARM Mali G52-MP2 (3EE), 800 MHz

Depozitare

16 GB intern

Memorie

2 GB

Conectivitate Wi-Fi

Wi-Fi dual-band, dual-antenna (MIMO) pentru streaming mai rapid și mai puține conexiuni pierdute decât Wi-Fi standard. Suportă rețele Wi-Fi 802.11a / b / g / n / ac.

Bluetooth

Bluetooth 5.0 + LE. Asociați-vă cu difuzoare Bluetooth compatibile, căști, controlere de jocuri video și multe altele.

Suport vocal

Asistență vocală în câmp îndepărtat și în câmp aproape

Compatibilitate cu control vocal

Fire TV Cube poate controla o gamă largă de dispozitive cu IR, inclusiv televizoare, bare de sunet, cutii de satelit și receptoare A / V. Aflați mai multe despre dispozitivele acceptate aici .

Stocare in cloud

Stocare gratuită în cloud pentru conținut digital achiziționat de la Amazon.

Porturi

HDMI, alimentare, micro-USB, suport cu infraroșu cu fir

Audio inclus

Difuzor încorporat de 1,6 "(40 mm) pentru a interacționa cu Alexa - chiar și atunci când televizorul este oprit. Fire TV Cube folosește difuzoarele sistemului de divertisment pentru experiențe de divertisment și va porni televizorul, bara de sunet sau receptorul A / V pentru a le reda.

Suport audio

Dolby Atmos, sunet surround 7.1, stereo 2 canale și sunet HDMI trec până la 5.1.

Formate de conținut acceptate

Video: Dolby Vision, HDR 10, HDR10 +, HLG, H.265, H.264, VP9 Audio: AAC-LC, AC3, eAC3 (Dolby Digital Plus), FLAC, MP3, PCM / Wave, Vorbis, Dolby Atmos (EC3_JOC ), Foto: JPEG, PNG, GIF, BMP

Rezoluția de ieșire acceptată

2160p, 1080p și 720p până la 60 fps

Cerințe de sistem

Televizor de înaltă definiție cu intrare HDMI de mare viteză disponibilă, cablu HDMI, conexiune la internet de mare viteză prin accesoriu Wi-Fi sau inbox Ethernet și sursă de alimentare. Echipamentul TV / sunet / cablu pentru controlul prin infraroșu sau voce trebuie să fie compatibil. Cablu HDMI de mare viteză și televizor 4K cu conector HDMI de mare viteză necesar vizionării 4K și un control mai fiabil al dispozitivului.

Compatibilitate TV

Televizorul trebuie să accepte cerințele minime HDCP pentru redarea conținutului protejat. Compatibil cu 1) televizoare 4K de înaltă definiție cu HDMI capabile de 2160p la 24/25/30/50/60 Hz și HDCP 2.2 sau 2) televizoare de înaltă definiție cu HDMI capabile de 1080p sau 720p la 50/60 Hz. Aflați mai multe despre compatibilitate aici

Garanție și service

Fire TV Cube se vinde cu o garanție limitată de un an oferită de producător. Dacă sunteți consumator, garanția limitată se adaugă drepturilor dumneavoastră de consum și nu pune în pericol aceste drepturi în niciun fel. Acest lucru înseamnă că este posibil să aveți drepturi suplimentare în condiții legale chiar și după expirarea garanției limitate (informații suplimentare despre drepturile dumneavoastră de consumator pot fi găsite aici ). Utilizarea Fire TV Cube este supusă termenilor găsiți aici .

Sprijin regional

Este posibil ca anumite servicii să nu fie disponibile în afara Regatului Unit.

Caracteristici de accesibilitate

Cititorul de ecran VoiceView permite accesul la marea majoritate a funcțiilor Fire TV pentru utilizatorii orbi sau cu deficiențe de vedere. Urmăriți videoclipuri și programe TV cu subtitrări afișate. Subtitrările nu sunt disponibile pentru tot conținutul. De asemenea, puteți asculta Fire TV cu căști Bluetooth compatibile. Aflați mai multe despre accesibilitate aici .

Inclus în cutie

Fire TV Cube, Alexa Voice Remote (a doua generație), adaptor de alimentare, Ghid de pornire rapidă , ghid de marketing, 2 baterii AAA, cablu extensor în infraroșu (IR) și adaptor Amazon Ethernet (10/100). Cablul HDMI se vinde separat.

Amazon
FIRETVCUBE

Fisa tehnica

Unit Brutto Volume
0.000867 cubm

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare