Karcher fc 7 cordless premium, curățător de podele dure (alb)

Karcher fc 7 cordless premium, curățător de podele dure (alb)



Nu mai aspirați înainte de curățat! Datorită tehnologiei cu 4 role cu rotație inversă, aparatul de curățat pardoseli dure cu acumulator FC 7 Cordless Premium îndepărtează fără efort și rapid murdăria uscată și umedă de zi cu zi de pe toate podelele dure - datorită funcției de amplificare comutabilă chiar și în cazurile foarte încăpățânate și curăță întotdeauna corect până la margine. Chiar și părul este absorbit datorită filtrului de păr. Deoarece sunt furnizați 500 de mililitri de detergent universal și 30 de mililitri de soluție pentru curățarea pietrelor și un set suplimentar de role de piatră, nimic nu stă în calea primei curățări rapide și temeinice a apartamentului. Bateria puternică poate acoperi până la 135 m² de podele dure și rosturi cu o durată de funcționare de 45 de minute. În colțurile și nișele mai întunecate, LED-urile luminează atât de bine suprafața încât nicio murdărie nu rămâne nedetectată.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

misiune de curățare umedă
tip sol Podea tare, parchet/laminat
principiul filtrului fără sac
niveluri de putere 2 trepte
acumulator tip Li-Ion
Durata 45 minute
afișaj LED în 3 trepte ca indicator al stării de încărcare a bateriei
depozitare Curatenie si parcare
volum Recipient praf/murdărie 0,2 litri
recipient lichid 0,4 litri
alimentare 25,55 volți, funcționare cu baterie
caracteristică sistem cu 2 rezervoare, lățimea de lucru a rolelor 300 mm, rolele pot fi spălate în mașina de spălat la 60 °C
accesoriile prezinta 2 perechi de role universale gri, 2 perechi de role de piatra, piatra de curatat pardoseli RM 537 30 ml, universal de curatat pardoseli RM 536 500 ml, cap de podea cu LED-uri integrate, statie de curatare si parcare, incarcator de baterii, perie de curatare
Dimensiuni Lățime: 310 mm x Înălțime: 1.210 mm x Adâncime/Lungime: 230 mm
Greutate 4,3 kg
instrucțiuni de siguranță pentru Universal RM 536:
H319:Provoacă o iritare gravă a ochilor.H225:Lichid și vapori foarte inflamabili. P102: A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Pentru soluția de curățare pardoseli Stein RM 537:
H319:Provoacă o iritare gravă a ochilor.H225:Lichid și vapori foarte inflamabili. P102: A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Kärcher
1.055-760.0

Fisa tehnica

Promotie
PROMO2

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare