Sony sl-bg1



Sony SL-BG1, 128 Giga Bites, USB, 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1), 290 MB/s, Negru

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Suport rapid de stocare a datelor, în dimensiuni de buzunar


Este atât de mică încât încape în buzunar: Această unitate externă Solid-State Drive elegantă este mai mică decât un card de credit. Modelul ultracompact, portabil cântăreşte doar 35 g şi are o grosime de doar 9,4 mm - dimensiuni perfecte pentru aproape orice geantă sau buzunar. Finisajul durabil din aluminiu mat este disponibil în două opţiuni de culoare: negru sau argintiu, astfel încât îi va impresiona cu siguranţă în egală măsură pe prieteni şi pe colegi..

Capacitate de stocare de până la 256 GB: Păstraţi-vă fişierele importante în siguranţă cu spaţiul de stocare de până la 256 GB* - spaţiu suficient pentru a stoca şi organiza fotografiile, clipurile video, muzica şi multe altele. Iar cu securitatea îmbunătăţită încorporată, este cu adevărat cea mai sigură şi mai uşoară modalitate de a vă gestiona datele.*Capacitatea de stocare este în funcţie de model şi regiune..

Versiune fiabilă pentru stocarea în siguranţă a fişierelor: Datorită utilizării memoriei flash - exact ca un stick USB - care generează mai puţină căldură, unităţile Solid State Drive pot asigura performanţe mai rapide, mai fiabile decât unităţile hard disk externe. Datorită faptului că nu există piese care să se mişte în interior, riscurile de apariţie a defecţiunilor mecanice sunt de asemenea reduse semnificativ - astfel încât puteţi avea încredere că toate fişierele dvs. vor rămâne intacte şi sigure..

Interfaţă USB 3.0 pentru transferuri rapide: Nu veţi pierde timpul aşteptând ca fişierele dvs. să se transfere. Această unitate Solid State Drive externă este compatibilă cu USB 3.0 (5 GB/s), ceea ce face posibil transferul datelor de aproximativ zece ori mai rapid decât în cazul USB 2.0..

Password Protection Manager pentru securitate absolută: Bucuraţi-vă de linişte sufletească cu Password Protection Manager. După activare, introduceţi o parolă de fiecare dată când vă conectaţi la PC*. Puteţi să alegeţi o parolă pentru anumite partiţii şi să le lăsaţi pe celelalte „deschise” pentru a fi utilizate de alte persoane. În plus, criptarea AES complexă pe 256 de biţi adaugă un plus de securitate.* Software numai pentru Windows. Dar puteţi debloca unitatea pe un Mac după ce aţi configurat parola..

Backup Manager pentru gestionarea inteligentă a fişierelor: Software-ul Backup Manager vă permite să creaţi copii de siguranţă ale datelor de pe PC sau laptop cu efort minim*. Software-ul recunoaşte fişierele care au fost modificate sau adăugate recent şi le transferă numai pe acestea - ceea ce economiseşte timp valoros.* Software-ul Backup Manager trebuie să fie instalat pe PC-ul gazdă înainte de utilizare..



Sony SL-BG1. SSD capacitatea de unitate: 128 Giga Bites. Conector USB: USB, Versiune USB: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). Citiţi de viteză: 290 MB/s. Culoarea produsului: Negru
Sony
SL-BG1B

Fisa tehnica

Material carcasa
Aluminiu
Culoarea produsului
Negru
Versiune USB
3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
SSD capacitatea de unitate
128 Giga Bites
Citiţi de viteză
290 MB/s
Conector USB
USB

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare