Muc-Off X-Tra Bike Spray Duo Pack, detergent (detergent + spray de îngrijire)

Muc-Off X-Tra Bike Spray Duo Pack, detergent (detergent + spray de îngrijire)



Pachetul X-Tra Bike Spray Duo conține 1 litru de Nano Tech Bike Cleaner și 500 ml de spray Bike Protect. Nano Tech Bike Cleaner de la Muc-Off este soluția clasică de curățare roz pentru biciclete. Are o putere de curățare incredibilă, deoarece funcționează cu nanotehnologie revoluționară care descompune murdăria la un nivel microscopic, menținând și menținând finisajul delicat al bicicletei. Este complet biodegradabil, fără acizi și solvenți, sigur pe toate suprafețele și chiar potrivit pentru frâne cu disc și plăcuțe de frână. Curăță materiale precum plasticul, carbonul, aluminiul, titanul fără a ataca părțile sensibile precum garniturile sau vopseaua. După ce bicicleta a fost curățată temeinic cu Nano Tech Bike Cleaner, este timpul pentru o protecție suplimentară. Spray-ul de îngrijire Bike Protect from Muc-Off este o protecție perfectă împotriva coroziunii după spălare datorită conținutului său extrem de ridicat de ulei. Înlocuiește umezeala și lasă un strat de protecție sclipitor, uscat, antiaderent pe cadru, lanț de transmisie, feronerie și vopsea. Este ideal pentru îndepărtarea umezelii din lanț înainte de a aplica un lubrifiant pentru lanț. Bike Protect nu numai că înlocuiește apa după ce bicicleta a fost curățată temeinic, ci și împiedică lipirea murdăriei între spălări, reducând timpul de întreținere, frecarea, uzura și consumul de energie. piese metalice si vopsea. Este ideal pentru îndepărtarea umezelii din lanț înainte de a aplica un lubrifiant pentru lanț. Bike Protect nu numai că înlocuiește apa după ce bicicleta a fost curățată temeinic, ci și împiedică lipirea murdăriei între spălări, reducând timpul de întreținere, frecarea, uzura și consumul de energie. piese metalice si vopsea. Este ideal pentru îndepărtarea umezelii din lanț înainte de a aplica un lubrifiant pentru lanț. Bike Protect nu numai că înlocuiește apa după ce bicicleta a fost curățată temeinic, ci și împiedică lipirea murdăriei între spălări, reducând timpul de întreținere, frecarea, uzura și consumul de energie.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


conservare tip mai curat
Potrivit pentru bicicleta
Scopul de utilizare Detergent rapid și eficient pentru biciclete + spray de îngrijire
domeniul de aplicare vehicule
Observatii Set 2 piese
caracteristică Pulverizare, spălare, spray de îngrijire, gata!
Informații suplimentare Flacon pulverizator practic / cutie de pulverizare
Greutate 1,6 kg
instrucțiuni de siguranță pentru Nano Tech Bike Cleaner:
H319 Provoacă o iritare gravă a ochilor. P264 Spălați bine pielea contaminată după manipulare. P305+P351+P338 ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiți cu atenție cu apă timp de câteva minute. Dacă este posibil, îndepărtați lentilele de contact. Continuați clătirea.
Pentru Bike Protect:
H222 Aerosol extrem de inflamabil. H229: Recipient sub presiune: Poate sparge dacă este încălzit. H304 Poate fi mortal dacă este înghițit și pătrunde în căile respiratorii. P101 Dacă este nevoie de sfaturi medicale, aveți la îndemână recipientul sau eticheta produsului. P102 A nu se lăsa la îndemâna copiilor. P210 A se păstra departe de căldură, suprafețe fierbinți, scântei, flăcări deschise și alte surse de aprindere. Nu fuma. P251 Nu perforați și nu ardeți, chiar și după utilizare. P260 Nu inspirați ceața/sprayul. P211 Nu pulverizați pe o flacără deschisă sau pe altă sursă de aprindere. P280 Purtați mănuși de protecție/protecție pentru ochi. P271 Utilizați numai în aer liber sau într-o zonă bine ventilată. P301+P310: În caz de înghițire: Apelați imediat un centru de control al otrăvirii/medicului. P331 Nu provocați vărsăturile. P410+412 A se proteja de lumina soarelui și nu se expune la temperaturi care depășesc 50°C. P403 A se păstra într-un loc bine ventilat. P501 Aruncați conținutul/recipientul în conformitate cu reglementările locale.

Muc-Off
MU-KIT-092536

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare