Fischer PU și detergent PUR 500, agent de curățare

Fischer PU și detergent PUR 500, agent de curățare



Agentul de curățare PU PUR 500 de la fischer este un produs de curățare la rece foarte activ pentru îndepărtarea completă a spumei proaspete și înmuierea spumei PU întărite. Este potrivit pentru îndepărtarea reziduurilor proaspete de spumă poliuretanică de pe suprafețele de lucru, textile sau alte suprafețe și pentru curățarea și degresarea suprafețelor murdare. Adaptorul NBS este potrivit pentru toate pistoalele cu spumă disponibile în comerț și permite utilizarea universală. Capul de pulverizare separat permite, de asemenea, curățarea suprafețelor exterioare și, prin urmare, este versatil.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

cleaner guy mașină de curățat
capacitate 500 ml
Scopul de utilizare Pentru curățarea pistoalelor cu spumă PU
material Conține acetonă
Notă: detergentul PU poate dizolva sau decolora substraturile sensibile (de exemplu, lac, vopsea, materiale plastice, textile).
instrucțiuni de siguranță H222 Aerosol extrem de inflamabil. H229 Recipient sub presiune: poate sparge dacă este încălzit. H319 Provoacă o iritare gravă a ochilor. H336 Poate provoca somnolență și amețeli. P101 Dacă este nevoie de sfaturi medicale, aveți la îndemână recipientul sau eticheta produsului. P102 A nu se lăsa la îndemâna copiilor. P210 A se păstra departe de căldură, suprafețe fierbinți, scântei, flăcări deschise și alte surse de aprindere. Nu fuma. P211 Nu pulverizați pe o flacără deschisă sau pe altă sursă de aprindere. P251 Nu perforați și nu ardeți, chiar și după manipulare. P410+P412 A se proteja de lumina soarelui și nu se expune la temperaturi peste 50°C/122°F. P501 Aruncați conținutul/recipientul la tratarea deșeurilor periculoase.

fischer
053085

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii