ProfiCook PC-FR 1200 H 11L, friteuza cu aer cald

ProfiCook PC-FR 1200 H 11L, friteuza cu aer cald



PC-FR 1200 H de la ProfiCook cu o față și un capac elegant din oțel inoxidabil este o friteuză versatilă cu aer cald pentru o alimentație cu conținut scăzut de grăsimi. În comparație cu friteuzele convenționale, poate fi folosit pentru a pregăti o mare varietate de preparate cu până la 80% mai puțină grăsime. Circulația aerului permite prăjirea, grătarul, prăjirea și coacerea alimentelor cu puțin fum și dezvoltarea mirosului. Este operat prin intermediul panoului de control digital cu afișaj LED. Există nouă programe automate cu timp variabil și setări de temperatură fără trepte până la maximum 200°C. Un cronometru cu semnal de terminare asigură o utilizare mai ușoară. Cu o capacitate de 11 litri și o gamă largă de accesorii, PC-FR 1200 H poate fi folosit pentru a pregăti o mare varietate de feluri de mâncare într-o manieră care economisește timp și energie. Datorită coșului de prăjit rotativ, mâncarea este gătită uniform. Puiul poate fi prăjit crocant pe rotisor, de exemplu, sau șase frigărui rotative pot fi echipate cu mâncare la grătar. Cele două rafturi permit pregătirea diferitelor feluri de mâncare în același timp. Patru înălțimi de rafturi asigură rezultate optime de coacere. Puteți urmări oricând mâncarea prin fereastra mare de vizualizare cu iluminare interioară comutabilă. Instrumentul de îndepărtare și mânerul cu atingere rece asigură siguranța necesară. Puteți urmări oricând mâncarea prin fereastra mare de vizualizare cu iluminare interioară comutabilă. Instrumentul de îndepărtare și mânerul cu atingere rece asigură siguranța necesară. Puteți urmări oricând mâncarea prin fereastra mare de vizualizare cu iluminare interioară comutabilă. Instrumentul de îndepărtare și mânerul cu atingere rece asigură siguranța necesară.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

capacitate capacitate 11 litri
interval de temperatura max. 200 ° C
funcţionează circulaţia aerului cald
modul de funcționare funcționare la rețea
Performanță 1.500 wați
tensiune de intrare 220 - 240 volți (50/60 Hz)
Securitate Protecție împotriva supraîncălzirii, mânere termoizolate
caracteristică Funcție de deshidratare: Pentru deshidratarea care păstrează vitaminele de ex. B. fructe, legume, ierburi, carne și multe altele.
Informații suplimentare Iluminarea spațiului de gătit poate fi pornită.
Accesorii disponibile Cos de prajit cu capac, unealta de demontare, 2x cleme de fixare, frigarui rotisor, 2x discuri de fixare pentru frigarui, 8x frigarui, tava de copt/tava de picurare grasime, 2x gratare
Greutate 8,7 kg

ProfiCook
501200

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare