Senzor de temperatură Alphacool Square Acetal

Senzor de temperatură Alphacool Square Acetal



Senzorul de temperatură Alphacool Square Acetal este un senzor simplu de temperatură a apei în formă de cub, care poate fi integrat cu ușurință în orice circuit de apă. Designul pătrat iese în evidență față de senzorii obișnuiți, mai ales rotunzi. Alphacool se descurcă fără plasări de logo-uri mari. Produsul ar trebui să fie în prim-plan. Designul unghiular se potrivește perfect cu seria de răcitoare cu apă pentru plăcile grafice Alphacool Eisblock. Senzorul de temperatură este foarte compact și poate fi integrat în orice circuit de apă datorită celor două filete interne G1/4". Nu contează dacă sistemul este echipat cu furtunuri sau HardTubes. Conexiunile corespunzătoare sunt pur și simplu înșurubate pe senzor și apoi pe una în orice poziție din circuitul de apă Prin utilizarea acetalului, senzorul de temperatura este extrem de usor la doar 29 g. Un senzor clasic NTC 10 kOhm este folosit ca senzor. Intervalul de temperatură lizibil este între -40 și 125°C.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

drăguț senzor
utilizare pentru racirea cu apa
Informatii suplimentare Conexiuni: 2x filet interior G1/4", senzor: NTC 10 kOhm, domeniu de măsurare: -40 până la 125 °C, lungime cablu: 40 cm, conexiune: 2 pini
Înștiințare Cablul are 40 cm lungime și se termină într-un conector tipic cu 2 pini. Multe plăci de bază oferă acum opțiuni de conectare directă pentru astfel de senzori. Vă rugăm să verificați manualul plăcii de bază. Există desigur și diverse controlere externe care oferă o conexiune pentru senzor.
Greutate In total 29 de grame

Alphacool
17555

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare