Foscam BM1, monitor pentru bebelusi (alb)

Foscam BM1, monitor pentru bebelusi (alb)



Monitorul video pentru bebeluși oferă părinților, ca ochi și urechi suplimentari, securitatea de care au nevoie. Una dintre cele mai importante utilizări ale monitoarelor video pentru bebeluși este că atunci când copilul se trezește, îl puteți auzi chiar dacă nu vă aflați în raza de auz imediată a copilului. Și puteți urmări transmisia în direct pe ecranul LCD pentru a verifica imediat ce este copilul. Senzorii de temperatură, notificările mobile automate și sunetul bidirecțional sunt doar câteva dintre caracteristicile BM1 care îi ajută pe părinți să rămână conectați cu copilul lor. Videoclipurile în timp real sunt afișate pe un ecran LCD color de înaltă rezoluție de 12,7 cm (5"). Datorită iluminării cu infraroșu LED integrată a camerei, copilul poate fi văzut clar în orice moment, chiar și noaptea. LED-urile IR invizibile nu nu emit nicio lumină stinsă atunci când copilul doarme si astfel asigura o experienta de somn mai buna fara a deranja bebelusul. Cu funcția de pan/tilt controlată de la distanță, puteți urmări și mai bine copilul. Funcția audio bidirecțională face posibilă auzirea clară a copilului și liniștirea acestuia cu propria voce, chiar și atunci când se află în altă cameră. Cu funcția de zoom digital, imaginea de pe ecran poate fi mărită de două ori pentru a obține o vedere perfectă a copilului. Temperatura ambientală a bebelușului este măsurată automat. Senzorul de temperatură trimite alarme când temperatura ambientală este prea scăzută (< 18°C/64°F) sau prea mare (> 30°C/86°F). auzi copilul clar și liniștește-l cu propria ta voce, chiar dacă te afli într-o altă cameră. Cu funcția de zoom digital, imaginea de pe ecran poate fi mărită de două ori pentru a obține o vedere perfectă a copilului. Temperatura ambientală a bebelușului este măsurată automat. Senzorul de temperatură trimite alarme când temperatura ambientală este prea scăzută (< 18°C/64°F) sau prea mare (> 30°C/86°F). auzi copilul clar și liniștește-l cu propria ta voce, chiar dacă te afli într-o altă cameră. Cu funcția de zoom digital, imaginea de pe ecran poate fi mărită de două ori pentru a obține o vedere perfectă a copilului. Temperatura ambientală a bebelușului este măsurată automat. Senzorul de temperatură trimite alarme când temperatura ambientală este prea scăzută (< 18°C/64°F) sau prea mare (> 30°C/86°F).

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Gamă În exterior: 300 de metri
funcții zoom digital 2x
Funcție interfon, senzor de temperatură, melodii, cameră reglabilă, mod de vedere pe timp de noapte
ecran mărimea 12,7 cm (5,00 inchi)
afisaj color da
Publicitate Ecran LCD color, rezoluție afișare: 1920 x 1080
alimentare electrică Tip Funcționare cu baterie/baterie reîncărcabilă, funcționare la rețea
frecventa de transmisie 2,4 GHz
Informatii suplimentare Detectare țipete, slot pentru card Micro SD integrat, câmp vizual al unghiului de vizualizare: diagonală 88°, orizontală 77°, verticală 42°.
Accesorii disponibil Suport de montare, 2x adaptor de alimentare, cablu tip C (pentru monitor), cablu micro USB (pentru cameră), șuruburi, manual de utilizare
opțional Suportă până la 4 camere.

Foscam
BM1

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii