Trambulina berg toys elite inground, aparat de fitness (gri, rotund, 430 cm)



Trambulinele din seria Elite InGround sunt proiectate în toate punctele pentru un confort ridicat la sărituri, sarcini mari și durabilitate îndelungată. Combinația dintre arcurile TwinSpring Gold și covorașul de sărituri AirFlow are ca rezultat o rezistență mai mică a aerului și o suprafață de săritură mai mare. Deoarece arcurile sunt dispuse în unghi, acestea pot fi mai lungi și mai moi. Covorașul de sărituri permite trecerea cu 50% mai mult aer, făcând sărituri mai mari fără efort. Marginea de protecție este extrem de rezistentă la UV și protejată de intemperii printr-un strat de PVC. În plus, are un strat lucios care nu este doar optic de înaltă calitate. Conține blocanți UV care nu absorb lumina, ci o reflectă - acest lucru protejează și împotriva uzurii. Această trambulină rotundă are un diametru de 430 de centimetri și greutatea maximă a utilizatorului este de 120 de kilograme.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

învățarea abilităților motorii obiective
varsta recomandata de la 36 luni
Grup țintă Copii de grădiniță, școlari, adolescenți, adulți
trambulina de zona
rezistenta 120 kg
Avertismente Atentie: Nu este potrivit pentru persoane cu greutatea peste 120 kg!
Atenție: Utilizați numai sub supravegherea directă a adulților!
Atentie: Numai pentru uz casnic!
Avertisment: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni. pericol de cădere. Avertisment: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni. pericol de sufocare. Bucati mici. Atentie: Trambulina trebuie asamblata de catre un adult conform instructiunilor de asamblare si apoi verificata inainte de prima utilizare. Atenție: Trambulina BERG este destinată numai utilizării în aer liber. Atenție: Citiți instrucțiunile de utilizare și păstrați-le pentru referințe ulterioare. Atentie: un singur utilizator. risc de coliziune. Utilizarea de către mai multe persoane poate provoca vătămări grave. Atentie: sari fara pantofi. Atenție: Nu utilizați când covorașul de sărituri este ud. Avertisment: Goliți-vă buzunarele și mâinile înainte de a sări. Atentie: sari intotdeauna in mijlocul covorasului de sarituri. Atenție: Nu mâncați în timp ce săriți. Pericol: Nu sari de pe trambulina. Atenție: limitați durata utilizării neîntrerupte (faceți pauze regulate). Atenție: Asigurați trambulina și nu o utilizați în condiții de vânt puternic. Atenție: Nu faceți caprici. Aterizarea pe cap sau pe gât, chiar dacă aterizați în centrul covorașului, poate duce la paralizie sau vătămare gravă. Atenție: este necesară supravegherea unui adult. Atentie: Nu folositi trambulina BERG daca sunteti sub influenta alcoolului, drogurilor sau medicamentelor. Atenție: Atenție, marginea de protecție se poate încinge foarte mult în lumina directă a soarelui! Atenție: Țineți focul și alte surse de căldură departe de trambulină. Atenție: țineți departe de obiecte și obstacole care pot împiedica utilizatorul. Asigurați o zonă liberă în jurul trambulinei. Atenție: Sub trambulina BERG nu trebuie să existe persoane sau obiecte. Atentie: sari intotdeauna in mijlocul covorasului. Nu sari pe marginea covorasului sau pe marginea de protectie. Atenție: Vă recomandăm împotriva mișcărilor cu frecare puternică (de exemplu, „alunecări”) peste motivele de imprimare de pe covorașul de sărituri sau marginea de protecție. Dacă motivele imprimate de pe covorașul de sărituri sau marginea de protecție sunt frecate puternic, cerneala de imprimare se poate îndepărta. Poate fi dificil să îndepărtați cerneala de pe îmbrăcăminte. Cerneala îndeplinește cerințele chimice stricte pentru echipamentele de joacă, asigurându-se că contactul cu pielea sau ingestia de cerneală nu va dăuna sănătății. Pericol: La instalarea trambulinei, trebuie săpată o groapă din pământ. Dacă nu sunteți sigur despre lucrul podelei, vă rugăm să consultați un profesionist. Prudență:
Nu trebuie să existe obiecte, animale sau persoane sub trambulina BERG. Odată ce ați îndepărtat căptușeala, asigurați-vă că nu este nimic sub trambulină când o reatașați. Atenție: Nu așezați trambulina BERG pe beton, asfalt, alte suprafețe dure sau în apropierea altor instalații (de exemplu, piscine, leagăne, tobogane, săli de sport din junglă etc.). Odată ce ați îndepărtat căptușeala, asigurați-vă că nu este nimic sub trambulină când o reatașați. Atenție: Nu așezați trambulina BERG pe beton, asfalt, alte suprafețe dure sau în apropierea altor instalații (de exemplu, piscine, leagăne, tobogane, săli de sport din junglă etc.). Odată ce ați îndepărtat căptușeala, asigurați-vă că nu este nimic sub trambulină când o reatașați. Atenție: Nu așezați trambulina BERG pe beton, asfalt, alte suprafețe dure sau în apropierea altor instalații (de exemplu, piscine, leagăne, tobogane, săli de sport din junglă etc.).
Informații suplimentare 128 arcuri TwinSpring Gold înclinate | Foaie de săritură AirFlow | Margine de protecție 3 cm grosime, 40 cm lățime, acoperire PVC, rezistentă la UV conform UV10
dimensiune Lățime: 4.300 mm x Înălțime: 200 mm x Adâncime/Lungime: 4.300 mm

BERG Toys
37.54.03.00

Fisa tehnica

Promotie
PROMO6

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare