Trambulina berg toys grand champion inground, aparat de fitness (gri, oval, 470 x 310 cm)



Trambulinele din seria Champion se caracterizează prin calitatea lor înaltă și oferă distracție sigură la sărituri pe o perioadă lungă de timp. Sunt echipate cu arcuri TwinSpring dispuse in forma de V, marind zona perfecta de sarituri. Covorașul de sărituri Airflow din polipropilenă extrem de rezistentă are o rezistență deosebit de scăzută la aer și astfel permite sărituri mai mari. Trambulinele InGround sunt încorporate în pământ, astfel încât se integrează armonios în grădină și sunt și mai sigure datorită înălțimii reduse. Forma ovală a Marelui Campion combină stabilitatea unui cadru rotund cu suprafața mare de sărituri a unei trambuline dreptunghiulare. Astfel, permite sărituri confortabile pe aproape toată suprafața covorașului de sărituri.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

campion de serie
învățarea abilităților motorii obiective
varsta recomandata de la 6 ani
grup țintă Școlari, adolescenți, adulți
trambulina de zona
rezistenta 120 kg
Avertismente Atentie: Nu este potrivit pentru persoane cu greutatea peste 120 kg!
Atenție: Utilizați numai sub supravegherea directă a adulților!
Atentie: Numai pentru uz casnic!
Avertisment: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni. pericol de cădere. pericol de sufocare. Bucati mici. Avertisment: Numai pentru uz casnic. Atentie: un singur utilizator. risc de coliziune. Atenție: Utilizați numai sub supravegherea unui adult! Atenție: Trambulina este destinată numai utilizării în aer liber. Atentie: La montarea trambulinei, trebuie mentinuta o distanta de cel putin doi metri fata de obstacole precum copaci sau garduri. Atenție: Ar trebui să existe cel puțin 7 metri de spațiu liber deasupra trambulinei (măsurată de la sol). Atenție: Zona din jurul trambulinei trebuie acoperită cu un material care absoarbe șocurile, cum ar fi iarbă, așchii de lemn etc., pe o rază de 2 metri.
Informații suplimentare 112 TwinSpring Gold Springs | Foaie de săritură AirFlow | Marginea de protecție 3 cm grosime, 39 cm lățime, acoperire PVC sus și inferioară, rezistentă la UV conform UV5
dimensiune Lățime: 4.700 mm x Înălțime: 270 mm x Adâncime/Lungime: 3.100 mm

BERG Toys
30.33.14.31

Fisa tehnica

Promotie
PROMO5

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare