Trambulina berg toys ultim favorit regular, echipament de fitness (gri, dreptunghiular, 220 x 330 cm, inclusiv plasă de siguranță comfort)



Trambulinele din seria Favorit oferă distracție de sărituri ani de zile, uzură redusă și aproape că nu necesită întreținere. Arcurile GoldSpring Solo permit un confort deosebit la sărituri. Marginea de protecție este acoperită cu PVC gros în partea de sus și de jos - acest lucru asigură o durată lungă de viață. Cu dimensiunile de 220 x 330 de centimetri, această trambulină dreptunghiulară poate fi găzduită și în grădini mai mici. Greutatea maximă a utilizatorului este de 100 de kilograme. Vine cu plasa de siguranță Comfort, care oferă siguranță suplimentară cu căptușeală groasă a stâlpilor și intrare cu autoînchidere.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Serialul Ultimate favorite
învățarea abilităților motorii obiective
varsta recomandata de la 6 ani
grup țintă Școlari, adolescenți, adulți
trambulina de zona
rezistenta 100 kg
Avertismente Atentie: Nu este potrivit pentru persoane peste 100 kg!
Atenție: Utilizați numai sub supravegherea directă a adulților!
Atentie: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Atentie: Numai pentru uz casnic!
Avertisment: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni. pericol de cădere. pericol de sufocare. Bucati mici. Avertisment: Numai pentru uz casnic. Atentie: un singur utilizator. risc de coliziune. Atenție: Utilizați numai sub supravegherea unui adult! Atenție: Trambulina este destinată numai utilizării în aer liber. Atentie: La montarea trambulinei, trebuie mentinuta o distanta de cel putin doi metri fata de obstacole precum copaci sau garduri. Atenție: Ar trebui să existe cel puțin 7 metri de spațiu liber deasupra trambulinei (măsurată de la sol). Atenție: plasa trebuie înlocuită la fiecare 5 ani (sau mai devreme dacă funcționalitatea este pierdută). Atenție: Zona din jurul trambulinei trebuie acoperită cu un material care absoarbe șocurile, cum ar fi iarbă, așchii de lemn etc., pe o rază de 2 metri.
Informații suplimentare 56 GoldSpring Solo Springs | Marginea de protecție acoperită cu PVC, 2 cm grosime, 39 cm lățime, rezistentă la UV conform UV4
dimensiune Latime: 330 cm x Inaltime: 265 cm x Adancime/Lungime: 220 cm
greutate 84,6 kg

BERG Toys
32.25.63.30

Fisa tehnica

Promotie
PROMO4

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare