Trambulina berg toys champion flatground, aparat de fitness (negru, rotund, diametru 380 cm)

Trambulina berg toys champion flatground, aparat de fitness (negru, rotund, diametru 380 cm)



Trambulinele din seria Champion FlatGround pot fi perfect integrate in gradina, deoarece cadrul este complet ingropat in pamant, astfel incat sa fie vizibile doar marginea de protectie si covorasul de sarituri. În plus, oferă distracție de lungă durată la sărituri cu o manoperă de înaltă calitate. Combinația dintre arcurile TwinSpring Gold și covorașul de sărituri AirFlow are ca rezultat o rezistență mai mică a aerului și o suprafață de săritură mai mare. Deoarece arcurile sunt dispuse în unghi, acestea pot fi mai lungi și mai moi. Covorașul de sărituri permite trecerea cu 50% mai mult aer, făcând sărituri mai mari fără efort. Marginea de protecție este deosebit de durabilă datorită unui strat din PVC. O stabilizare specială a marginii de protecție împiedică marginea să se clătească audibil pe cadru. Această trambulină rotundă are un diametru de 380 de centimetri.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

învățarea abilităților motorii obiective
varsta recomandata de la 6 ani
grup țintă Școlari, adolescenți, adulți
trambulina de zona
rezistenta 110 kg
Avertismente Atentie: Nu este potrivit pentru persoane cu greutatea peste 110 kg!
Atenție: Utilizați numai sub supravegherea directă a adulților!
Atentie: Numai pentru uz casnic!
Avertisment: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni. pericol de cădere. pericol de sufocare. Bucati mici. Avertisment: Numai pentru uz casnic. Atentie: un singur utilizator. risc de coliziune. Atenție: Utilizați numai sub supravegherea unui adult! Atenție: Trambulina este destinată numai utilizării în aer liber. Atentie: La montarea trambulinei, trebuie mentinuta o distanta de cel putin doi metri fata de obstacole precum copaci sau garduri. Atenție: Ar trebui să existe cel puțin 7 metri de spațiu liber deasupra trambulinei (măsurată de la sol). Atenție: Zona din jurul trambulinei trebuie acoperită cu un material care absoarbe șocurile, cum ar fi iarbă, așchii de lemn etc., pe o rază de 2 metri.
Informații suplimentare 112 arcuri TwinSpring Gold înclinate | Foaie de săritură AirFlow | Margine de protectie 3 cm grosime, 38 cm latime, acoperire PVC, rezistenta UV conform UV5
dimensiune Latime: 3800mm x Adâncime/Lungime: 3800mm
greutate 86 kg

BERG Toys
38.12.04.00

Fisa tehnica

Promotie
PROMO6

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare