Sharkoon m25-v, carcasă turn

Sharkoon m25-v, carcasă turn



M25-V complet negru impresionează prin designul său minimalist, atemporal, cu panouri subtile din plasă și nenumărate caracteristici. Aspectul elegant al carcasei este continuat și în interior. Ordonați în exterior și în interior - unitatea de alimentare, hard disk-urile și cablurile dispar din vedere. Construcția specială a interiorului carcasei oferă posibilități enorme de instalare discretă a diverselor componente. Cablajul poate fi discret și ascuns, astfel încât fluxul de aer din carcasă nu este afectat. Sursa de alimentare și până la trei hard disk-uri de 3,5 inchi pot fi instalate într-un tunel pe partea inferioară a carcasei, pentru a nu afecta aspectul. Tunelul are fante de ventilatie, in lateral si deasupra, pentru a asigura racirea optima a hard disk-urilor. Placa de bază și componentele rămase pot fi cablate perfect datorită canalelor de cablu. Instalarea unui nou radiator pentru procesor este, de asemenea, o joacă de copii datorită deschiderii din tava plăcii de bază. Racitoarele turn pot fi instalate pana la o inaltime de 16,7 cm. Lungimea maximă a plăcilor grafice care pot fi utilizate este de 40 cm, sursele de alimentare pot fi folosite până la o lungime de 20,5 cm. Trei filtre de praf preinstalate protejează hardware-ul încorporat de murdărie. Pot fi îndepărtate și reinstalate cu ușurință pentru curățare. De asemenea, pe partea superioară este preinstalat un filtru, care poate fi îndepărtat rapid datorită atașamentului magnetic. Un alt mare avantaj al M25-V este designul panoului frontal fără fir. Panoul poate fi îndepărtat cu ușurință în orice moment, fără a fi nevoie să deconectați un cablu. Acest lucru simplifică foarte mult instalarea unei unități de 5,25" sau 3,5".

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Factor de formă a plăcii de bază ATX
plasă față Da
Dimensiuni interioare lungime card plug-in maxim 400 mm
Înălțimea coolerului CPU maximă 167 mm
Factor de formă PSU ATX
lungimea sursei de alimentare maxim 205 mm
locuri de unitate 5,25 inchi extern 2 piese
instrument fără instrument Da
3,5 inci interior 3 piese
instrument fără instrument Da
2,5 inci interior 2 piese
sloturi full size 7 buc
conexiuni frontale 2x audio, 2x USB-A 3.2 Gen 1 (5 Gbps)
Denumirea USB 3.2 Gen 1 corespunde vechii denumiri USB 3.1 Gen 1 / USB 3.0.
fata este disponibil un ventilator de 120 mm
spate un ventilator de 120 mm disponibil
Observații În partea de sus pot fi instalate 2 ventilatoare de 140 mm sau 3 x 120 mm (pentru aceasta, carcasa unității optice trebuie îndepărtată); porturile USB 3.0 sunt conectate la placa de bază printr-un conector cu 19 pini și oferă un conector USB 2.0 alternativ pentru a asigura compatibilitatea cu plăcile de bază mai vechi
Posibilă răcire cu apă Da
Radiatoare suportate 2x 120mm, 2x 140mm
Informații suplimentare Pentru unitățile optice, M25-V oferă două suporturi de unitate de 5,25 inchi echipate cu elemente de fixare cu eliberare rapidă care se închid automat. Un cititor de carduri, de exemplu, poate fi instalat rapid și ușor într-unul dintre cele două suporturi de unitate de 5,25 inchi folosind panoul frontal de 5,25 inchi inclus cu o deschidere de 3,5 inchi. Dacă este necesar, pot fi instalate două HDD/SSD de 2,5 inchi. Dacă este nevoie de mai mult spațiu, suporturile înșurubate pot fi îndepărtate complet. Până la două hard disk-uri de 3,5 inchi sau două hard disk-uri sau SSD-uri de 2,5 inchi pot fi montate decuplate pe partea inferioară a carcasei folosind un cadru de montare. Există, de asemenea, spațiu pentru o altă unitate de 3,5 inchi în partea de jos a carcasei. În spatele tăvii plăcii de bază și pe tunel, M25-V are două suporturi pentru sănii de 2,5 inchi. Acolo pot fi montate până la două hard disk-uri/SSD de 2,5 inchi folosind șuruburi moletate convenabile.
Dimensiuni latime: 210 mm x inaltime: 465 mm x adancime: 450 mm
greutate 6,5 kg

Sharkoon
4044951019311

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare