Sharkoon m25-w, carcasă turn (alb, kit ferestre)

Sharkoon m25-w, carcasă turn (alb, kit ferestre)



Seria Sharkoon M25 reprezintă turnuri ATX Midi cu un design minimalist, care sunt deosebit de impresionante datorită opțiunilor de instalare diverse și aspectului lor ordonat în interior și în exterior. Panoul său lateral din acril arată ceea ce este important pentru jucători și este întotdeauna bine iluminat de ventilatorul LED de pe spatele carcasei. Carcasa elegantă nu obține doar punctul său de vânzare unic inovator din aspectul său, ci și din sunetul său bogat: Datorită plăcii de sunet integrate, jucătorii pretențioși beneficiază nu numai de o coordonare perfectă cu echipa lor, ci și de sunetul surround bombastic. Placa de sunet integrată este conectată la conectorii frontali ai carcasei și este deosebit de potrivită ca a doua sursă de sunet pentru operarea difuzoarelor și căștilor pe un PC. În plus, sistemele Windows existente pot fi ușor actualizate cu sunet virtual 7.1. Funcțiile și efectele individuale de egalizare, precum și amplificarea microfonului pot fi setate în software-ul audio inclus pentru Windows. Setările pot fi apoi salvate în patru profiluri diferite pe computer pentru utilizare ulterioară. Orice număr de configurații poate fi creat pentru patru profiluri fiecare. Placa de sunet integrată este conectată convenabil prin portul USB intern de pe placa de bază. Construcția specială a interiorului carcasei oferă posibilități enorme de instalare discretă a diverselor componente. Cablajul poate fi discret și ascuns, astfel încât fluxul de aer din carcasă nu este afectat. Pachetul de alimentare și până la trei hard disk-uri de 3, 5 inchi pot fi instalate într-un tunel pe partea inferioară a carcasei, pentru a nu afecta aspectul. Tunelul are fante de ventilatie, in lateral si deasupra, pentru a asigura racirea optima a hard disk-urilor.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

iturn midi de design
Factor de formă a plăcii de bază ATX
kit ferestre Da
Dimensiuni interioare lungime card plug-in maxim 400 mm
Înălțimea coolerului CPU maximă 167 mm
Factor de formă PSU ATX
lungimea sursei de alimentare maxim 205 mm
locuri de unitate 5,25 inchi extern 2 piese
instrument fără instrument Da
3,5 inci interior 3 piese
instrument fără instrument Da
2,5 inci interior 2 piese
sloturi full size 7 buc
conectori frontali 2x audio, 2x USB-A 3.2 Gen 1 (5 Gbps)
Denumirea USB 3.2 Gen 1 corespunde vechii denumiri USB 3.1 Gen 1 / USB 3.0.
două ventilatoare frontale de 120 mm preinstalate
spate un ventilator de 120 mm preinstalat
Observații trei ventilatoare de 120 mm sau două ventilatoare de 140 mm pot fi instalate în partea de sus; organizare de cabluri; instalare ușoară a cooler-ului CPU datorită deschiderii de instalare din tava plăcii de bază; filtrele de praf preinstalate protejează hardware-ul încorporat de murdărie, acestea putând fi îndepărtate cu ușurință și reinstalate pentru curățare; De asemenea, pe partea superioară este preinstalat un filtru, care poate fi îndepărtat într-o clipită datorită atașamentului magnetic; Un cititor de carduri, de exemplu, poate fi instalat rapid și ușor într-unul dintre cele două suporturi de unitate de 5,25 inchi folosind panoul frontal de 5,25 inchi inclus cu o deschidere de 3,5 inchi; dacă este necesar, pot fi instalate două HDD/SSD-uri de 2,5 inchi; dacă este nevoie de mai mult spațiu, suporturile înșurubate pot fi îndepărtate complet; Până la două hard disk-uri de 3,5 inchi sau două hard disk-uri sau SSD-uri de 2,5 inchi pot fi montate decuplate pe partea inferioară a carcasei folosind un cadru de montare; Există, de asemenea, spațiu pentru un alt hard disk de 3,5 inchi în partea de jos a carcasei; în spatele tăvii plăcii de bază și pe tunel, M25-W are două suporturi pentru sănii de unități de 2,5 inchi, unde pot fi montate până la două hard disk-uri/SSD de 2,5 inchi folosind șuruburi moletate convenabile
Posibilă răcire cu apă Da
Radiatoare acceptate Pentru răcirea cu apă, M25-W oferă opțiunea de a opera un radiator de 240 mm sau 280 mm cu o înălțime totală de până la 5,0 cm, inclusiv ventilatorul din partea frontală a carcasei Informații suplimentare Un alt mare avantaj al M25-W este designul panoului frontal fără fir. Cadrul poate fi îndepărtat cu ușurință în orice moment, fără a fi nevoie să deconectați un cablu. Acest lucru simplifică foarte mult instalarea unei unități de 5,25" sau 3,5". Partea frontală a carcasei are numeroase prize de aer în dreapta și în stânga, ascunse în spatele panourilor de plasă, pentru a asigura alimentarea cu aer rece. Două ventilatoare de 120 mm sunt preinstalate în spatele filtrului de praf din partea frontală a carcasei. Alternativ, există găuri potrivite pentru două ventilatoare de 140 mm. Un ventilator LED de 120 mm este deja preinstalat pe spatele carcasei. Opțional, trei ventilatoare de 120 mm sau două ventilatoare de 140 mm pot fi instalate sub filtrul magnetic de praf din partea de sus. Utilizarea orificiilor alungite ofera si posibilitati optime pentru o pozitionare perfecta a ventilatoarelor sau a radiatorului. Două interfețe USB 3.0 și două interfețe audio pe partea din față a carcasei oferă acces rapid pentru conectarea celor mai importante dispozitive periferice. Porturile USB 3.0 sunt conectate la un conector de placa de baza cu 19 pini si ofera o alternativa USB 2.0 pentru a asigura compatibilitatea cu placile de baza mai vechi.
Dimensiuni latime: 210 mm x inaltime: 465 mm x adancime: 450 mm
Greutate 6,5 kg

Sharkoon
4044951019335

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare