Sharkoon qb one, carcasă desktop (negru)

Sharkoon qb one, carcasă desktop (negru)



Carcasa complet neagră pentru PC QB ONE Mini-ITX oferă flexibilitate maximă în cele mai mici spații. Datorită dispunerii camerei bine gândite, carcasa de înaltă calitate oferă spațiu mai mult decât suficient pentru toate componentele necesare. Cu dimensiunile compacte de numai 36,8 x 22,5 x 18,0 centimetri (L x l x H), este ideal pentru utilizare mobilă și care economisește spațiu. Designul elegant este recomandat si pentru utilizarea in living, de exemplu pentru un PC multimedia performant. Datorită aranjamentului inteligent al comenzilor și interfețelor, carcasa poate fi folosită nu numai pe orizontală, ci și pe verticală. În plus, pot fi instalate surse de alimentare convenționale ATX, cu utilizarea surselor de alimentare SFX oferind și mai mult spațiu. Un ventilator silențios de 120 mm este deja preinstalat în partea de sus, iar un alt ventilator de 120 mm poate fi instalat acolo ca opțiune. Pentru răcirea cu apă opțională a sistemului, partea superioară oferă spațiu și pentru un radiator de 240 mm. Pentru a optimiza și mai mult ventilația, pe spate poate fi montat un ventilator de 80 mm.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


design desktop
Factor de formă a plăcii de bază Mini ITX
Dimensiuni interioare lungime card plug-in maxim 315 mm
Înălțimea coolerului CPU maximă 150 mm
Factor de formă PSU ATX
lungimea sursei de alimentare maxim 145 mm
locuri de unitate 3,5 inchi interne 2 piese
2,5 inci interior 1 bucată
sloturi full size 2 buc
conectori frontali 2x audio, 2x USB-A 2.0, 2x USB-A 3.2 Gen 1 (5 Gbit/s)
Denumirea USB 3.2 Gen 1 corespunde vechii denumiri USB 3.1 Gen 1 / USB 3.0.
spate se poate instala un ventilator de 80 mm
Observații un ventilator de 120 mm disponibil în partea de sus, un alt ventilator de 120 mm poate fi instalat; toate panourile laterale oferă deschideri generoase de ventilație și sunt toate echipate cu filtre de praf, plăcile grafice sunt alimentate optim cu aer proaspăt prin deschiderile laterale
Posibilă răcire cu apă Da
Radiatoare suportate Un radiator de 240 mm poate fi instalat pentru sistemele de răcire cu apă
Informații suplimentare Alimentare: SFX/ATX (nu este compatibil cu sursele de alimentare modulare ATX). QB ONE oferă spațiu pentru instalarea unei plăci grafice puternice cu două sloturi, cu o lungime maximă de până la 31,5 cm. În plus, pot fi instalate până la două hard disk-uri de 3,5 inchi sau două HDD/SSD de 2,5 inchi. Un alt HDD/SSD de 2,5 inchi poate fi montat și în spatele carcasei în loc de un ventilator de 80 mm. Coolerele CPU pot fi utilizate cu o înălțime maximă de până la 15 cm. Carcasa are o deschidere de instalare corespunzătoare pentru instalarea ușoară a răcitorului. De asemenea, șuruburile moletate practice facilitează deschiderea și închiderea carcasei.
Dimensiuni latime: 225 mm x inaltime: 180 mm x adancime: 368 mm
Greutate 3 kg

Sharkoon
4044951016433

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare