Sharkoon shark zone c10, carcasă turn (negru)

Sharkoon shark zone c10, carcasă turn (negru)



SHARK ZONE: seria Sharkoon - special dezvoltată pentru jucători. Calitate Sharkoon înaltă familiară cu binecunoscutul raport atractiv preț-performanță. Designul SHARK ZONE negru și galben subliniază abilitățile jucăușe și trimite un avertisment vizual rivalilor de jocuri. Carcasa pentru PC SHARK ZONE C10 Mini-ITX complet neagră oferă flexibilitate maximă în cel mai mic spațiu. Datorită dispunerii camerei bine gândite, carcasa de înaltă calitate oferă spațiu mai mult decât suficient pentru toate componentele necesare. Se poate folosi și o unitate optică. Designul elegant SHARK ZONE este ideal pentru un computer de gaming puternic. Cu dimensiunile sale compacte, este ideal pentru utilizarea mobilă și pentru economisirea spațiului la următoarea petrecere LAN. Datorită aranjamentului inteligent al comenzilor și interfețelor, carcasa poate fi folosită nu numai pe orizontală, ci și pe verticală. În plus, pot fi instalate surse de alimentare convenționale ATX, cu utilizarea surselor de alimentare SFX oferind și mai mult spațiu.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


mini turn de design
Factor de formă a plăcii de bază Mini ITX
Dimensiuni interioare lungime card plug-in maxim 315 mm
Înălțimea coolerului CPU maximă 150 mm
Factor de formă PSU ATX
lungimea sursei de alimentare maxim 145 mm
locuri de unitate 5,25 inchi extern 1 bucată
3,5 inci interior 1 bucată
2,5 inci interior 1 bucată
sloturi full size 2 buc
conectori frontali 2x audio, 2x USB-A 3.2 Gen 1 (5 Gbps)
Denumirea USB 3.2 Gen 1 corespunde vechii denumiri USB 3.1 Gen 1 / USB 3.0.
spate se poate instala un ventilator de 80 mm
Observații un ventilator de 120 mm disponibil în partea de sus, un alt ventilator de 120 mm poate fi instalat; toate panourile laterale oferă deschideri generoase de ventilație și sunt toate echipate cu filtre de praf, plăcile grafice sunt alimentate optim cu aer proaspăt prin deschiderile laterale
Posibilă răcire cu apă Da
Radiatoare suportate Un radiator de 240 mm poate fi instalat pentru sistemele de răcire cu apă
Informații suplimentare PSU: SFX/ATX (nu este compatibil cu surse de alimentare modulare ATX/surse de alimentare cu gestionare a cablurilor, nu este compatibil cu surse de alimentare cu o adâncime mai mare de 145 mm). SHARK ZONE C10 oferă spațiu pentru instalarea unei plăci grafice puternice cu două sloturi, cu o lungime maximă de până la 31,5 cm. În plus, o unitate optică poate fi utilizată în locașul de unitate de 5,25 inchi. Când utilizați locașul de instalare, poate fi instalat și un hard disk de 3,5 inchi sau un HDD/SSD de 2,5 inchi. Pot fi instalate până la două hard disk-uri de 3,5 inchi sau două HDD/SSD-uri de 2,5 inchi fără o unitate optică. Un HDD/SSD suplimentar de 2,5" poate fi montat și în spatele carcasei în loc de un ventilator de 80 mm. Carcasa are o deschidere de instalare corespunzătoare pentru instalarea ușoară a răcitorului.
volum 15 l
Dimensiuni latime: 225 mm x inaltime: 180 mm x adancime: 370 mm
Greutate 3 kg

Sharkoon
4044951016426

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare