Hp ch216a cartușe cu cerneală original cyan 1 buc.

Hp ch216a cartușe cu cerneală original cyan 1 buc.



HP CH216A, Original, Cerneală pe bază de pigment, Cyan, HP, HP Scitex FB950, FB500, FB700, 1 buc.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Menţineţi o productivitate ridicată cu consumabilele HP originale Cernelurile patentate de HP au fost proiectate împreună cu imprimanta HP Scitex pentru imprimate impresionante, rezistente şi durabile, pentru versatilitatea suporturilor şi imprimarea fără probleme pentru o gamă largă de aplicaţii.

Puteţi conta pe cernelurile patentate HP FB250 Scitex – concepute împreună cu imprimanta HP Scitex – pentru a produce rezultate de înaltă calitate, durabile. Tranziţiile line între culori şi detaliile clare ale imaginilor îi impresionează chiar şi pe cei mai exigenţi clienţi.



Creşteţi productivitatea şi eliminaţi problemele de la imprimare pentru o gamă largă de aplicaţii. Cernelurile HP FB250 Scitex asigură aderenţă optimă, flexibilitate şi rezultate consistente pe o gamă largă de suporturi, fără întreruperea fluxului de lucru.



Consumabilele HP originale cu tehnologie inteligentă şi imprimantele HP Scitex sunt proiectate şi testate împreună, pentru a asigura rezultate de înaltă calitate şi o funcţionare fără probleme Imprimarea simplă, cu cerinţe reduse de întreţinere, contribuie la maximizarea productivităţii şi profitabilităţii.




HP CH216A. Tipul: Original, Tip cerneală: Cerneală pe bază de pigment, Culori de imprimare: Cyan. Lățime: 187 milimetri, Adâncime: 183 milimetri, Înălţime: 232 milimetri
HP
CH216A

Fisa tehnica

Compatibilitate
HP Scitex FB950, FB500, FB700
Tipul
Original
Culori de imprimare
Cyan
Compatibilitate de marca
HP
Cantitate per ambalaj
1 buc.
Tip cerneală
Cerneală pe bază de pigment

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare