Hp 940xl original negru, cyan, magenta, galben pachet multiplu 4 buc.

Hp 940xl original negru, cyan, magenta, galben pachet multiplu 4 buc.



HP 940XL, Original, Cerneală pe bază de pigment, Negru, Cyan, Magenta, Galben, HP, HP OfficeJet Pro 8000, 8500, 8500A, 4 buc.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Pachetele cu 4 cartuşe de cerneală de capacitate extinsă HP 940XL Negru/Cyan/Magenta/Galben imprimă documente color de calitate profesională cu text negru clar, la un preţ mai mic decât modelele cu laser. Imprimaţi documente durabile, pe hârtie simplă, utilizând cerneluri cu pigmenţi concepute pentru birou.

Obţineţi documente color de calitate profesională şi text negru clar la un preţ mai scăzut decât la echipamentele cu laser. Cernelurile HP Officejet asigură culori la un cost cu până la 50% mai mic1. Imprimaţi de două ori mai multe pagini alb-negru şi obţineţi o valoare mai bună, utilizând cartuşe de mare capacitate2.

• Imprimaţi convenabil documente profesionale – color, la un cost pe pagină cu până la 50% mai mic decât pe laser1.


Imprimaţi documente profesionale pe hârtie simplă, care rezistă la apă şi decolorare, utilizând cerneluri cu pigmenţi concepute pentru birou3. Rezultatele arhivate vor păstra calitatea culorilor timp de decenii4. Cernelurile HP Officejet se usucă mai rapid pe hârtie cu sigla ColorLok.

• Imprimaţi pe hârtie simplă documente rezistente la apă, folosind cerneluri cu pigmenţi proiectate pentru birou5.


Îndepliniţi-vă simultan toate cerinţele de imprimare - fiecare pachet conţine cartuşe de cerneală HP cyan, magenta, galbenă şi neagră şi costă mai puţin decât patru cartuşe individuale cumpărate separat. Economisiţi timp şi bani cu aceste pachete combinate convenabile.

• HP este lider în servicii şi asistenţă, oferind o garanţie care asigură fiabilitatea pe care vă puteţi baza.


1Majoritatea echipamentelor laser color AiO sub 600 USD şi a imprimantelor laser color sub 300 USD, iunie 2008, HP Officejet Pro cu cartuşe de capacitate maximă. Pentru detalii, vizitaţi http://www.hp.com/go/officejet.

2Comparativ cu cartuşele de cerneală HP 940 negru.

3Conform testelor interne ale HP, utilizând hârtie cu sigla ColorLok.

4Conform testelor interne ale HP, utilizând o gamă de hârtii simple, inclusiv hârtii cu sigla ColorLok. Pentru detalii, vizitaţi http://www.hp.com/go/printpermanence.

5Conform testelor interne ale HP, utilizând hârtie cu sigla ColorLok.



HP 940XL. Tipul: Original, Tip cerneală: Cerneală pe bază de pigment, Culori de imprimare: Negru, Cyan, Magenta, Galben. Lăţime de ambalaj: 211 milimetri, Adâncimea de ambalaj: 126 milimetri, Înălţime de ambalaj: 62 milimetri
HP
C2N93AE

Fisa tehnica

Garantie
Fara Garantie
Tipul
Original
Culori de imprimare
Negru, Cyan, Magenta, Galben
Compatibilitate de marca
HP
Cantitate per ambalaj
4 buc.
Tip cerneală
Cerneală pe bază de pigment
Pachet multiplu
Da

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare