Hp cartuş de cerneală original 22 tri-color

Hp cartuş de cerneală original 22 tri-color



HP Cartuş de cerneală original 22 Tri-color, Productivitate Standard, Cerneală bazată pe colorant, 5 ml, 165 pagini, 1 buc.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Imprimaţi fotografii cu o calitate extraordinară a culorilor şi documente cu imagini în culori strălucitoare, utilizând un cartuş de imprimare conceput să lucreze cu imprimanta dvs. HP pentru cele mai bune rezultate.

Calitate excelentă a culorilor fotografice

• Imprimaţi culori vibrante cu cerneluri concepute special pentru a se utiliza cu imprimanta dvs. HP şi cu hârtiile foto HP. Imortalizaţi-vă amintirile în aceleaşi nuanţe proaspete şi luminoase pe care le-aţi reţinut.


Rezultate imprimate fiabile

• Proiectate împreună pentru a lucra împreună - Consumabilele de tipărire şi imprimantele HP cu jet de cerneală sunt proiectate pentru a furniza întotdeauna rezultate uniforme, excelente. Sistemul de proiectare şi testare de precizie a consumabilelor şi imprimantelor le-a proiectat împreună pentru a lucra împreună.


Fiind simplu de instalat şi de utilizat, consumabilele de imprimare inkjet HP sunt concepute special pentru a se utiliza cu imprimanta dvs. inkjet HP.

• Consumabilele sunt simplu de selectat, înlocuit şi instalat. Imprimanta este concepută pentru acces simplu la consumabile, astfel încât instalarea şi înlocuirea sunt rapide şi simple.

HP Cartuş de cerneală original 22 Tri-color. Tipul de cartuş de cerneală: Productivitate Standard, Colour ink type: Cerneală bazată pe colorant, Randament pagini în cerneală color: 165 pagini, Volum cerneală color: 5 ml, Cantitate per ambalaj: 1 buc.
HP
C9352AE#ABE

Fisa tehnica

Tipul
Original
Culori de imprimare
Cyan, Magenta, Galben
Compatibilitate de marca
HP
Cantitate per ambalaj
1 buc.

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare