Hp cartuş de cerneală original 300 tri-color

Hp cartuş de cerneală original 300 tri-color



HP Cartuş de cerneală original 300 Tri-color, Productivitate Standard, Cerneală bazată pe colorant, 165 pagini, 1 buc.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Cartuşele de cerneală HP 300 tricolor vă permit să imprimaţi documente, rapoarte şi scrisori în culori vii la un preţ accesibil. Acest cartuş de cerneală HP original este creat pentru a furniza facilităţi uşor de folosit şi rezultate constante, fiabile.

Imprimaţi documente, rapoarte şi scrisori cu culori vii, care rezistă la decolorare, cu cerneluri HP Vivera. Observaţi detaliile amănunţite din imagini şi fotografii - tehnologia cartuşelor creează picături extrem de mici. Fotografiile se usucă instantaneu când folosiţi hârtie foto HP Advanced.



Beneficiaţi de caracteristici prietenoase, la un preţ accesibil. Monitorizaţi nivelurile de cerneală cu indicatorul de nivel al cernelii şi finalizaţi lucrările de imprimare urgente când o anumită cerneală este pe terminate. Este simplu să alegeţi cartuşul de cerneală HP original adecvat cerinţelor de imprimare.



Bazaţi-vă pe performanţa constantă, fiabilă, a cartuşelor de cerneală HP originale. Toate cartuşele de cerneală HP originale sunt modele noi, care asigură îmbunătăţirea activităţii de imprimare. HP Planet Partners facilitează reciclarea cartuşelor de cerneală.


HP Cartuş de cerneală original 300 Tri-color. Tipul de cartuş de cerneală: Productivitate Standard, Tip culoare cerneală: Cerneală bazată pe colorant, Randament pagini în cerneală color: 165 pagini, Cantitate per ambalaj: 1 buc.
HP
CC643EE#ABE

Fisa tehnica

Compatibilitate
HP DeskJet F4275
Tipul
Original
Culori de imprimare
Cyan, Magenta, Galben
Compatibilitate de marca
HP
Cantitate per ambalaj
1 buc.

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare