Alphacool Eiszyklon Aurora LUX Digital RGB 92x92x25mm, ventilator carcasă (transparent/negru)

Alphacool Eiszyklon Aurora LUX Digital RGB 92x92x25mm, ventilator carcasă (transparent/negru)



Dimensiunea Alphacool Eiszyklon Aurora LUX Digital RGB 92x92x25mm este combinația ideală de ventilator silențios și de performanță. Debitul său de aer și presiunea statică ridicată într-un spațiu mic îl fac ventilatorul ideal pentru caloriferele de 92 mm. Iluminarea RGB digitală extinsă asigură, de asemenea, atmosfera potrivită în sistem. Cu o viteză a ventilatorului de 800 - 1800 rpm. Alphacool Eiszyklon oferă o gamă de control foarte mare și, prin urmare, este potrivit și pentru sistemele silențioase. Cele 11 pale de ventilator cu un unghi abrupt de atac asigură o presiune statică ridicată și, prin urmare, sunt ideale pentru funcționarea pe calorifere. Decuplatoarele pot fi găsite și direct pe cadru. Tampoanele moi din spumă reduc transmiterea vibrațiilor către carcasă.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


amabil ventilator de carcasă
utilizat pentru carcase pentru PC
atașament înșurubat
volum de la 10 dB la 19,9 dB
număr de rotații 800 până la 1.800 rpm
debit 51 m³/h
presiunea aerului Până la 0,9 mm/H2O
conexiune de alimentare PWM cu 4 pini
consum de energie 1,68 wați
lungime cablu 23 cm
Informații suplimentare Alphacool Eiszyklon găzduiește 12 LED-uri RGB digitale. Întregul cadru ventilator servește ca un difuzor care distribuie uniform lumina pe întregul cadru. Acest lucru nu numai că luminează optim paletele transparente ale ventilatorului, ci și zona din jurul ventilatorului. Acest lucru nu numai că asigură o iluminare omogenă a întregului ventilator, ci și în jurul zonei ventilatorului.
Observație Ventilatorul este controlat printr-un conector PWM cu 4 pini. Cablul ventilatorului are 23 cm lungime. Iluminarea LED RGB digitală este controlată printr-un conector JST cu 3 pini. Cablul conectorului JST are 50 cm lungime și are un splitter la capăt, ceea ce face posibilă conectarea altor produse Digital RGB cu un conector JST în serie. Acest lucru reduce haosul prin cablu și puteți controla toate produsele în același timp printr-o conexiune la controler.
Dimensiuni Ventilator1 Cantitate: 1 bucata Latime: 92mm Inaltime: 92mm Adâncime: 25mm

Alphacool
24814

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare