Ekwb ek-vardar x3m 120er d-rgb 500-2200 rpm alb, ventilator carcasă (alb)

Ekwb ek-vardar x3m 120er d-rgb 500-2200 rpm alb, ventilator carcasă (alb)



EK-Vardar X3M 120ER D-RGB este un ventilator de carcasă cu presiune statică ridicată și amortizoare de cauciuc înlocuibile care se remarcă prin estetică. Ventilatorul EK Vardar, care a fost introdus pentru prima dată în 2014, este acum disponibil și ca model X3M 120ER cu LED-uri D-RGB adresabile și funcție opțională de conectare în lanț. Detaliile de cauciuc de pe colțurile ventilatorului sunt, de asemenea, acolo pentru a reduce vibrațiile și zgomotul. Aceste amortizoare din cauciuc sunt preinstalate pentru a fi utilizate într-o orientare de împingere, dar pot fi, de asemenea, îndepărtate și instalate invers pentru o orientare de tragere. Pentru a face profilul de zgomot și mai plăcut, fluxul de aer a fost optimizat și pe rotor. Există un total de 9 LED-uri D-RGB adresabile sub butucul motorului, care asigură difuzarea perfectă a luminii chiar și în lumina strălucitoare a zilei. Ca și în cazul ventilatoarelor Vardar anterioare, seria X3M dispune și de funcția de funcționare PWM cu gamă extinsă (ER) și funcția specială de pornire-oprire, care oferă o adevărată experiență de 0 dB pentru un mediu absolut silențios. Designul perfect echilibrat cu 7 pale ale ventilatorului este optimizat pentru funcționarea cu presiune statică ridicată, menținând în același timp profilul redus de zgomot pe toată gama de funcționare a ventilatorului.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


utilizat pentru carcase pentru PC
atașament înșurubat
volum 34,2 dB
Mobilier iluminat LED
Iluminare LED Da, anteturi RGB adresabile
Culoare RGB
Standard RGB AURA Sync, Mystic Light, RGB Fusion, LED RGB
număr de rotații 500 până la 2.200 rpm
depozitare ventilator Rulment dublu cu bile
debit 114 m³/h (67 cfm)
presiunea aerului Până la 2,75 mm/H2O
conexiune de alimentare PWM cu 4 pini
domeniul de tensiune 12 volți
Informații suplimentare LED-urile D-RGB adresabile folosesc conectori standard 5VD RGB cu 3 pini cu conexiune opțională. Aceasta înseamnă că pot fi utilizate cu orice controler D-RGB standard cu 3 pini 5V, EK-Connect sau oricare dintre tehnologiile de sincronizare RGB populare de la toți producătorii majori de plăci de bază. Marcajul săgeată de pe conectorul LED cu 3 pini trebuie să fie aliniat cu marcajul +5V de pe antetul D-RGB (A_RGB).
o notificare Amortizoarele din cauciuc EK-Vardar X3M pot fi achiziționate separat în diferite opțiuni de culoare pentru a se potrivi cu sistemul. Opțiunile de culoare disponibile sunt: ​​roșu, albastru, galben, portocaliu, verde și violet.
Dimensiuni Ventilator1 Cantitate: 1 bucata Latime: 120 mm Inaltime: 120 mm Adâncime: 27 mm

EKWB
3830046996985

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii