Ventilator sharkoon silentstorm 140 pwm rgb, ventilator carcasă

Ventilator sharkoon silentstorm 140 pwm rgb, ventilator carcasă



Performanța de răcire joacă un rol important pentru ventilatoare – iar SilentStorm 140 PWM este un ventilator care are grijă de el: controlerul plăcii de bază reglează viteza, în timp ce o bună ventilație este asigurată în orice moment cu până la 1.400 de rotații pe minut. Datorită amortizoarelor de vibrații, care se potrivesc cu culoarea cu carcasele deschise și întunecate, și volumului redus în timpul funcționării, ventilatorul se îmbină elegant cu mediul înconjurător. Pentru a potrivi culoarea ventilatoarelor cu carcasa, există o gamă de amortizoare de vibrații în două culori diferite: gri și alb. Ele pot fi schimbate cu ușurință în doar câțiva pași simpli. Între timp, punctele de contact cauciucate reduc și mai mult vibrațiile carcasei. Nimănui nu-i plac ventilatoarele puternice, așa că SilentStorm 140 PWM impresionează și prin liniștea sa atunci când este utilizat pe deplin.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

volum 34,7 dB
Mobilier iluminat LED
Iluminare LED Da, anteturi RGB adresabile
Culoare RGB
Standard RGB AURA Sync, Mystic Light, RGB Fusion, LED RGB
număr de rotații 400 până la 1.400 rpm
ventilator stocare hidro
debit 121,9 m³/h
presiunea aerului Până la 1,47 mm/H2O
conexiune de alimentare PWM cu 4 pini
domeniul de tensiune 12 volți
caracteristică Iluminare: 9x LED-uri RGB adresabile, conexiune LED: 3 pini (5V-DG) și 4 pini (5V-D-coded-G), lungimea cablului LED: 500 + 50 mm
Informații suplimentare SilentStorm 140 PWM este compatibil cu diferite comenzi RGB, astfel încât efectele RGB pot fi proiectate liber. Cu un controler ARGB compatibil instalat pe placa de bază, efectele sale de iluminare pot fi ajustate, de exemplu, prin intermediul Asus Aura Sync, MSI Mystic Light Sync, Gigabyte RGB Fusion 2.0 sau software-ul ASRock Polychrome Sync.
Notă Folosind un conector DG cu 3 pini 5V sau un conector Dcoded-G cu 4 pini 5V, SilentStorm 120 PWM poate fi integrat cu ușurință pe placa de bază cu un controler RGB compatibil.
Accesorii disponibile Suporturi anti-vibrații înlocuibile, set șuruburi ventilator, instrucțiuni
Dimensiuni Ventilator1 Cantitate: 1 bucata Latime: 140 mm Inaltime: 140 mm Adâncime: 25 mm
Greutate ventilator carcasa 168 grame

Sharkoon
4044951035342

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare