Ekwb ek-vardar evo 120er rgb, ventilator carcasă (negru/transparent)

Ekwb ek-vardar evo 120er rgb, ventilator carcasă (negru/transparent)



EK-Vardar EVO este un ventilator de carcasă conceput în primul rând pentru sistemele de răcire cu lichid de înaltă performanță ale computerului. Dezvoltați intern și introduși pentru prima dată în 2014, apreciații fani EK-Vardar au evoluat acum într-o nouă gamă EK-Vardar EVO. Ventilatoarele EK-Vardar EVO PWM Extended Range (ER) au o funcție specială de pornire-oprire care oferă o adevărată experiență de 0dB pentru funcționarea absolut silențioasă a ventilatorului. EK-Vardar EVO este pur și simplu cea mai bună alegere pentru radiatoarele de răcire, deoarece oferă performanțe de neegalat pe întreaga gamă de funcționare. Familia Vardar de evantai de carcasă poartă numele unui tip de vânt rece de nord-vest care bate din munți până în văile Macedoniei. Este un fel de vânt de canion care este sporit de un efect de canal pe măsură ce suflă prin golul Moravia-Vardar, aducând condiții de frig din nord în zona grecească a Salonicului. Cel mai des suflă în spatele unei depresiuni iarna, când presiunea aerului este mai mare peste Europa de Est decât peste Marea Egee.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

amabil ventilator de carcasă
utilizat pentru carcase pentru PC
atașament înșurubat
volum 33,5 dB
Mobilier iluminat LED
Iluminare LED Da, anteturi RGB
culoare RGB
Standard RGB AURA Sync, Mystic Light, RGB Fusion, LED RGB
viteză de rotație 500 până la 2.200 rpm
depozitare ventilator Rulment dublu cu bile
debit 131 m³/h (77 cfm)
presiunea aerului Până la 3,16 mm/H2O
conexiune de alimentare PWM cu 4 pini
domeniul de tensiune 12 volți
consum de energie 2,16 wați
lungime cablu 30 cm
Informații suplimentare EK-Vardar EVO dispune de o funcție unică de pornire-oprire care oferă utilizatorului un mediu de zgomot real de 0 dB. Dacă curba ventilatorului este setată cu un prag minim sub 25-30% ciclu de lucru PWM (în funcție de modelul plăcii de bază), motorul și electronicele se vor opri și ventilatorul se va opri pur și simplu să se rotească. EK-Vardar EVO repornește automat funcționarea atunci când controlerul ventilatorului își mărește ciclul de funcționare peste pragul de pornire-oprire. Această caracteristică este foarte utilă pentru prevenirea acumulării de praf mai rece în computerele inactive și pentru extinderea ciclului de viață al ventilatorului în sine.
Notă Una dintre caracteristicile cheie ale ventilatoarelor EK-Vardar RGB este simplitatea lor, deoarece folosesc conectivitate RGB standard cu 4 pini, 12V. Aceasta înseamnă că ventilatorul poate fi utilizat cu orice controler RGB standard cu 4 pini de 12 V sau cu oricare dintre tehnologiile obișnuite de sincronizare RGB de la toți producătorii majori de plăci de bază. Marcajul săgeată de pe conectorul LED cu 4 pini ar trebui să fie aliniat cu marcajul +12V de pe antetul RGB.
Dimensiuni Ventilator1 Cantitate: 1 bucata Latime: 120 mm Inaltime: 120 mm Adâncime: 25 mm
Greutate În total 192 de grame

EKWB
3830046995452

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare