Unold bucatarie mica All in One 68885, mini cuptor (negru)

Unold bucatarie mica All in One 68885, mini cuptor (negru)



Apartament cu o camera? camera de cămin? Căsuță cu alocație? Sau doar puțin spațiu? Nici acolo să gătești ceva delicios nu este o problemă - cu bucătăria mică All in One 68885 de la Unold. Oferă un interior de 30 de litri și două plite. Puteți coace, grătar, fierbe sau chiar crocanți un pui pe rotisor. Plitele si cuptorul pot fi folosite in acelasi timp. Pe plite pot fi folosite oale și tigăi care măsoară în jur de 18,5 și în jur de 14,5 cm, iar în cuptor există spațiu pentru pizza și forme de copt de aproximativ 25 cm. Cu temperatura reglabila a cuptorului de la 100°C la 220°C, totul este posibil, de la gratinat pana la pizza crocanta. Opțional reglabil cu combinația de căldură de sus/de jos sau separat. Carcasa exterioară izolată termic și ușa cu geam dublu ajută la economisirea energiei. Bucătăria compactă neagră este însoțită de o gamă largă de accesorii. În pachetul de livrare sunt incluse grătarul și dispozitivul de ridicare a grătarului, precum și tava de copt și rotisorul cu cleme de reținere pentru friptura de pui sau scuipat. Și instrucțiunile de utilizare oferă idei de rețete delicioase gratuit.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


Mobilier Ușă dublă din sticlă, rotisor, plite
tip de încălzire Căldură de sus, căldură de jos
capacitate camera de gatit 30 litri
Diametru pizza 25 cm
temperatura min. 100 °C - max. 220 °C
funcții de control al temperaturii
Detalii nivelurile inset 3
modul de funcționare funcționare la rețea
Performanță 1.500 wați
tensiune de intrare 220 - 240 volți (50/60 Hz)
Indicator luminos de securitate, carcasă izolată termic
Informații suplimentare Plită de 600 wați cu aprox. 14,5 cm Ø, plită de 1.000 wați cu aprox. 18,5 cm Ø, dimensiunea camerei de coacere: aprox. 36 x 29 x 23 cm.
Accesorii disponibile Gratar gratar, ridicator gratar gratar, tava de copt, frigarui rotisor cu clema de retinere, manual de instructiuni cu retete
Dimensiuni Latime: 510 mm x Inaltime: 346 mm x Adancime/Lungime: 365 mm

Unold
68885

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare