Hp t530 1,5 ghz gx-215jj negru windows 10 iot enterprise 960 g



HP t530, 1,5 GHz, GX-215JJ, AMD G, 2 GHz, 1 Mega bites, 4 Giga Bites

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Thin Client din generaţia următoare
Vă prezentăm incredibila durabilitate gândită în jurul unui SoC AMD GX-215JJ dual-core de 1,5 – 2,0 GHz cu grafică Radeon™ R2E şi un concept fără ventilator şi fără componente în mişcare. Bun venit la o experienţă cu un computer de birou Thin Client orientat către viitor.
Protecţie împotriva ameninţărilor de sistem
Securitatea şi performanţa merg mână în mână cu nou proiectatele sisteme de operare încorporate şi cu echipamentul hardware Trusted Platform Module. Calculul virtualizat pe cloud vă asigură împotriva ameninţărilor asupra sistemului.
Suport din toate unghiurile.
Suportul vine în mod natural, întrucât aveţi de ales dintr-o gamă de porturi USB, care include porturi USB-C™, seriale şi VGA. Iar cu două ieşiri DisplayPort™, am oferit suport acoperit din toate unghiurile.
Rămâneţi conectaţi
Cu un adaptor de reţea GbE încorporat şi un adaptor Wi-Fi opţional cu Bluetooth® şi cu opţiunea pentru sisteme de antenă internă sau exterioară, puterea de conectare este acoperită pentru a îndeplini toate cerinţele şi scenariile de desfăşurare pe care le aveţi.
Memorie la nivelul cerinţelor dvs.
Cu opţiunile de stocare cu memorie flash solid-state de până la 512 GB şi o memorie SDRAM a sistemului de până la 16 GB, performanţele sunt asigurate şi acum şi în viitor.
Alegeţi sistemul de operare preferat.
Acum puteţi să alegeţi între un sistem de operare Windows® sau un ThinPro cu Smart Zero Core de la HP. Aceste sisteme de operare permit conectarea la propriul ISV cu Citrix®, VMware® şi Microsoft® sau vă permit să mergeţi direct pe Cloud cu browserele incluse.
Valoare, fără niciun cost suplimentar
Plusul de valoare nu înseamnă costuri suplimentare. Beneficiaţi de toate atunci când adaptaţi mediul sistemului de operare. Cu software-ul exclusiv Thin Client cu valoare adăugată de la HP, este perfect pentru performanţa şi buzunarul dvs.

HP t530. Frecvență procesor: 1,5 GHz, Procesor: GX-215JJ, Familia de procesoare: AMD G. Memorie internă: 4 Giga Bites, Tip de memorie internă: DDR4-SDRAM, Sloturi pentru memorii: 1x SO-DIMM. Capacitate totală de stocare: 128 Giga Bites, Suport media de stocare: Flash. Model adaptor grafic la-bord: AMD Radeon R2E. Tehnologia cablării: 10/100/1000Base-T(X)
HP
6KP50EA#ABD

Fisa tehnica

Greutate
960 g
Memorie interna
4 Giga Bites
Wi-Fi
Nu
Culoarea produsului
Negru
Ethernet LAN
Da
Porturi Ethernet LAN (RJ-45)
1
Tip de memorie internă
DDR4-SDRAM
Cititor card integrat
Nu
Număr porturi USB 2.0
2
Cantitate porturi USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Tip-A
3
Capacitate totală de stocare
128 Giga Bites
Frecvență procesor
1,5 GHz
Sistem de operare cu condiţia
Windows 10 IoT Enterprise
Suport media de stocare
Flash
Afişarea inclusă
Nu

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare