Pix pentru curățarea articulațiilor Dr.Beckmann, 36 ml, agent de curățare

Pix pentru curățarea articulațiilor Dr.Beckmann, 36 ml, agent de curățare



Stick-ul dr Beckmann Joint Cleaner elimină murdăria, cum ar fi reziduurile de săpun, cosmetice sau grăsimi de pe rosturile din baie și bucătărie, rapid și ușor. Încorporarea mecanică a formulei de putere activă cu ajutorul vârfului curăță eficient articulațiile și le luminează din nou. Vârful din fibră practic, reversibil, cu margini teșite diferit, permite aplicarea soluției de curățare acolo unde ar trebui să funcționeze, fie în rosturi largi sau înguste. Vârful poate fi apoi spălat, astfel încât să poată fi folosit mai des fără probleme. Conținutul documentului dr. Beckmann Fugen-Reiniger Stifts este suficient pentru curățarea aprox. 50 de metri de rosturi, este potrivit pentru rosturi pe pereți și pardoseli și pentru toate culorile comune de îmbinare și materialele de îmbinare.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

caracteristică Conținutul este suficient pentru curățarea aprox. 50 de metri de rosturi
Informații suplimentare Înainte de utilizare, apăsați vârful stiloului injector pe verticală pe o cârpă până când este ușor umedă, frecați îmbinarea care trebuie curățată cu o presiune ușoară și lăsați să acționeze timp de 5 minute. Apoi clătiți murdăria cu apă sau ștergeți cu o cârpă umedă.
Notă Nu este potrivit pentru îndepărtarea mucegaiului sau varului.
instrucțiuni de siguranță H319 Provoacă o iritare gravă a ochilor. P102 A nu se lăsa la îndemâna copiilor. P305 +P351 +P338 ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiți cu atenție cu apă timp de câteva minute. Dacă este posibil, îndepărtați lentilele de contact. Continuați clătirea. P337 +P313 Dacă iritația ochilor persistă: Consultați un medic.

Dr.Beckmann
1851

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii