Dr.Beckmann Hygiene White, 500g, detergent

Dr.Beckmann Hygiene White, 500g, detergent



dr Beckmann Hygiene Weiß combină cei doi factori importanți de igienă și puterea de albire. Rufele sunt curate din punct de vedere igienic și alb strălucitor chiar și la temperaturi scăzute de la 30°C. Când vine vorba de rufe albe, lenjerie de pat și rufe care îmbrățișează corpul, cerințele de igienă sunt de obicei deosebit de ridicate. Cu toate acestea, spălarea frecventă la temperaturi scăzute poate provoca mirosuri neplăcute în textile, iar rufele nu mai sunt curate impecabil. De asemenea, își pierde albul strălucitor, devine gri sau capătă o tentă galbenă inestetică. Dr Beckmann Hygiene Weiß lucrează cu formula de oxigen activ împotriva îngălbenirii și îngălbenirii.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

domeniul de aplicare aparate de uz casnic
material Fără fosfat, clor sau bor, cu o formulă de oxigen activ
Observatii Functioneaza de la 30°C
caracteristică Împotriva grinzii și îngălbenirii
Informații suplimentare Puneți 50 g (aprox. 3 linguri) de pulbere Hygiene Weiß în compartimentul pentru detergent al ciclului principal de spălare în plus față de detergent.
Notă Nu este potrivit pentru lână (nouă) și mătase, nu aplicați pudra direct pe textile.
instrucțiuni de siguranță H319 Provoacă o iritare gravă a ochilor. P101 Dacă este nevoie de sfaturi medicale, aveți la îndemână recipientul sau eticheta produsului. P102 A nu se lăsa la îndemâna copiilor. P305 +P351 +P338 ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiți cu atenție cu apă timp de câteva minute. Dacă este posibil, îndepărtați lentilele de contact. Continuați clătirea. P337+P313 Dacă iritația ochilor persistă: Consultați un medic.

Dr.Beckmann
4731

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii